Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Eski Sevgilin İle İlgili Bir Karara Varmalısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 50%

Bugün biriyle ilginç bir konuşma yapabilirsiniz. Gezegensel enerjiler iletişimi ön plana çıkarıyor. Tahmin etmediğinizi biri size açılabilir. Örneğin, patronunuzyerinizde olan değişikliklerle ilgili bazı bilgileri sizinle paylaşabilir ve dürüstlüğü sizi şaşırtabilir. Ya da belki o çekici meslektaşınız sonunda flört etme girişimlerinize cevap verebilir. Anı yakalayın ve bu kişinin ilgisini çekin! Şans bugün sizinle.

Bugün, işinizde biraz sabırlı ve ihtiyatlı olmanız gerekebilir. İşlerinizi biraz da olsa düzene sokabilirsiniz ama birisi size kabadayılık etmeye kalkarsa eğer bu hiç hoşunuza gitmeyecek. Tırnaklarınızla kazmaya ve rakiplerinizin tüm karşı enerjilerine direnmeye eğilimlisiniz, ancak daha esnek bir zihin anlayışını benimserseniz daha başarılı olursunuz. Etrafınızdaki insanlar her konuda sizinle aynı fikirde olmayabilir, ancak birlikte çalışmanın bir yolunu bulmalısınız.

Finansal konuda beklenmedik fakat güzel bir talih kuşu, yaşam koşullarınızda uzun zamandır istediğiniz değişkliklere yol açabilir. Gerçek bir adım atmaya karar verebilir ya da dekorasyon, düzenleme veya mobilya konularında daha az köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizden biri başka bir yere taşınabilir veya yakınlarınıza yeni biri taşınabilir. Bunların hepsi olumlu değişimler ve hayatınızda büyük farklar yaratacak gibi görünüyor.

Hislerin bugün çok güçlü fakat asıl mesele bu gücü nasıl kullandığın. Biraz uyuşuk hissediyor olabilirsin; hatta uyanmak ve hareket etmek bile zor gelebilir. Eğer harekete geçersen, günün olaylarının oldukça dönüştürücü olduğunu fark edeceksin. Zaten güçlü duyguların içinde bir şekilde bir hareketlenme yaratacaktır.Bugün dengeyle ilgili bazı önemli dersler alacağınız durumlar olabilir. Ateşle baş etmeye hazır olun, zira kendisi hızlı ve öfkeli şekilde üstünüze doğru geliyor. Muhtemelen egolar oldukça büyük ve herkesin her şey hakkında bir fikri olacak gibi. Gerilim oluşabilir ancak bu geri adım atmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Esnek ve anlayışlı olun; ama hatalı olduğunuz kanaatine de varmayın hemen.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün belki bir tür grup aktivitesi ya da belki de arkadaş aracılığıyla bir veya daha fazla heyecan verici yeni insanla tanışabilirsiniz. Bu insanlar sizi evinizde bilfiil ziyaret edebilir. Onlarla ve diğerleriyle kuracağınız ilişkinin size ilham ve motivasyon kaynağı olması ve geleceğiniz için birçok yeni olasılığı aklınıza getirmesi muhtemel. Ayrıca bir taşınma tasarısı da söz konusu olabilir. Gününüzün tadını çıkarın.

24 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sizin için huzurlu bir gün olmalı. Meslektaşlarınızla veya yakın arkadaşlarınızla görüşmek için sabırsızlanıyoruz. Bugün bazı profesyonel bağlarınızı sıkılaştırmak için ideal olacaktır. Düşüncelerinizi söylemeden önce dinleyin.

24 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ayrı olduğun eski sevgilinden bir mesaj alabilirsin. Bu mesaja akıllıca yanıtlar vermelisin. Mutlu olmayı daha fazla hakkettiği düşünmeye başlıyorsun. Başkalarının değil öncelikle ‘'ben ne istiyorum?'' sorusu senin için önemli oluyor. Hayatına aldığın her insanın geleceğini etkileyeceğini unutmayarak bir karara varıyorsun. Arkadaşların ile sahip olduğun espri anlayışı başkalarında yanlış anlaşılmalar uyandırabilir.

24 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde kendinizi ifade ederken düşüncelerinizi kabul ettirme noktasında daha sakin kalmanızı önerebiliriz. Bazı şeylerin zamanla anlaşılmasına izin vermelisiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Olaylara bakış açınızda daha esnek ve dengeli olmaya bakın. Önyargılarınız sizi engellemesin.

24 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ev içinde işleriniz çok, günlük hayatınız dolu dolu geçecek.

24 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Birebir temas ve görüşmeler açısından uygun bir gün olabilir. Tek yapmanız gereken biraz daha sabırlı davranmak. Yalnız olmaktan çok yanınızdaki kişiyle birlikte hareket etmek isteyebilirsiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kriz anlarında derin bir nefes alın ve ne kadar güçlü bir insan olduğunuzu hatırlayın. Her şeyi başarabileceğinize inancınız tam olsun.

24 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün karşıt burcunuz olan İkizler'deki seyahatine devam edecek. Partnerinizle veortaklarınızla ilgili konular önem kazanacaktır.Partnerinizin sizi anlamadığını hissediyorsanız, bugün düşüncelerinizi anlatmayı denemelisiniz. İlişkilerde eski konuları açmamaya özen gösterin.

24 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

(22 Kasım -21 Aralık) Çok çabuk sinirleniyor, bu nedenle çok zor durumda kalıyorsunuz. Eleştirilere hazırlıklı olun. Yalnızca kendinizi değil etrafınızdakileri de düşünün. Her zaman siz haklı olamazsınız. Şans sizden yana. Bunu değerlendirmesini bilin.

24 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaylar Venüs, tüm enerjisi ile duygularınızı karıştırıyor. Aşık mısınız yoksa sadece dikkat ve yakınlığa mı ihtiyacınız var? Harekete geçmeden önce bunu gerçekten düşünün. Bugün kurallara uymayı deneyin ve yapmanız gerekenleri bitirin.

24 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, olaylara keskin bir bakış açısı getireceksiniz. Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirmelisiniz. Kendinizi güçlü hissediyor vebağlantılarınızı, kişisel egolarınızın dışında tutuyorsunuz. Maddesel beklentilerinizin uzak yollardan gelebilecek fırsatlarla genişleyebileceğini düşünebilirsiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 37' 45" R
Ay
Aslan
18° 47' 15" R
Merkür
Koç
29° 05' 06"
Venüs
Boğa
19° 04' 07"
Mars
Koç
10° 59' 06"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 22"
Satürn
Balık
17° 44' 39"
Uranüs
Boğa
23° 11' 44"
Neptün
Balık
29° 18' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
21° 27' 13"
Lilith
Başak
24° 57' 55"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 15/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>