Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Eğitim Konularında Aksaklıklar Yaşayabilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 60%

Feminen tarafınızı güçlendirin ve ihtiyaçlarınız konusunda daha mücadeleci davranın. Kalbinizi, zorlu bir egzersize ihtiyaç duyan güçlü bir kas olarak düşünün. Kendinize canlılık ve özgüven aşılayın. Feminen tarafınızın çok fazla şeyi fethedebilecek bir güç olduğunun farkına varın. Kadınların erkeklerden daha iyi yapabileceği birçok şey var. Kadınlığın zayıflık olduğunu düşünerek kendiniz kandırmayın.

Bugün pratik,odaklı insanlar tarafından çevrelenmiş olabilirsiniz. Günün enerjisi çok disiplini de beraberinde getiriyor. Çok sıkı çalışan ve paralarını dikkatli bir şekilde yöneten insanlarla vakit geçirebilirsiniz. Sizin üzerindeki etkileri olumlu olabilir çünkü parayı yönetme konusunda bazı iyi tavsiyeler alabilirsiniz! Paranızı diğer insanlara karşı çok cömert ve müsrif bir şekilde harcamaya meyillisiniz. Bugün, mali durumunuzu farklı bir şekilde ele almaya başlamak için ilham alabilirsiniz.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Harika bir gün önünde uzanıyor. Hayat sana alan ve özgürlük tanıyacak. Bu alanı yaratıcı işler yapmak için kullanabilirsin. Bir sanat içerikli kursan yazılabilir veya kendi kendine müzik, resim, edebiyat çalışabilirsin. Ne yapmak istiyorsun? Bir şeyler yap!Bu, "barış imzalamak" için güzel bir gün. Şu anda stresli hissediyor olabilirsiniz çünkü şüphelerinizi gidermeniz gerekiyor. Size rahatsızlık veren bazı yanlış anlamalar olabilir. Hiçbirimiz mükemmel değiliz. Birbirimizi suçlamak yerine, geleceğe odaklanma zamanı. Uyum içinde ilerlemek istemez misiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaş ya da bir aile üyesiyle aranızda geçen bir anlaşmazlık, başladığı an müdahale edilmezse, duygularınızın incinmesine ve kafa karışıklığının artmasına sebebiyet verebilir. İletişim anahtardır. Tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu veya ne vermeye hazır olduğunuzu ayrıntılı olarak açıklayarak yanlış anlaşılmaları önlediğinize emin olun. Bunu zaten herkesin bildiğini varsayalım. Bunu yapabiliyorsanız eğer yüz yüze yapın, telefon ve e-posta gibi iletişim cihazları normalden daha az etkili olabilir.

22 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gezegensel enerjiler, sizi yeni arkadaşlar edinmeye hazırlıyor. Sosyal enerjiniz bugün oldukça güçlü. Kendinizi hem kişisel hem de profesyonel olarak tanıtmada çok başarılı olabilirsiniz. Hayatınızda bir çok ilerlemeye tanık oluyorsunuz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailen ile maddi konular gündeme gelebilir. Harcamalarını kısman gereken durumlar söz konusu oluyor. Alışveriş listesi yaparken yalnızca ihtiyacın olanları yazıyorsun. Eğitim gören bir Yay burcuysan araştırmalarını ilerletmede sorun yaşayabilirsin. Tıkandığın konularda hocandan yardım isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Yay burcuysan sevgilin ile geç saatlere kadar telefon görüşmesi yapabilirsin.

22 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün maddi konularla ilgili ekstra harcamalar yapmanız gerekebilir. Dış görünüşünüze yapacağınız fazla harcamalarınız sonrasında size pişmanlıklar yaşatmaması için hızlı kararlar vermeyin.

22 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara odaklanmada zorlanabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz. Risk almak isteyeceğiniz konular olabilir. İkili ilişkilerinize özen göstermelisiniz. Gün içinde doğabilecek imkânlar söz konusu. Hareketli bir gündeminiz olabilir.

22 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin düşme ihtimali olan bugünlerde halsizlikle beraber kendinizi bir şeylere zorlamanız ilerleyen günlerde çabuk vazgeçmenize neden olabilir.

22 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karşıt burcunuz olan İkizler'de meydana gelen yeni ay yepyeni bir ilişkiyi beraberinde getirebilir. İlişkinizde, evliliğinizde yeni bir dönemin başlangıcına işaret edebilir. Yeni bir ortaklık gündeminize gelebilir.

22 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hiç tahmin etmediğiniz şeyler yaşayabilirsiniz. Son dakika değişikliklerine hazırlıklı olmalısınız.

22 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün İkizler burcunda gerçekleşen Yeni Ay ikili ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor. Partnerinizle veyaortağınızla ilgili konular önümüzdeki günlerde gündeminizi meşgul edecektir.Yeni bir ilişki konusu gündeme gelebilir, ancak Venüs Retrodayken yeni bir ilişkiye başlamamanızı öneririm. İş ortaklıklarınızda iletişiminiz önem kazanacaktır.

22 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaylar bir süredir geleceğiniz hakkında endişelisiniz ve sık sık bunu düşünüyorsunuz. Belki de yalnızlıktan bunalmışsınızdır. Geçen haftalarda tanıştığınız ve vakit geçirmekten mutlu olduğunuz insanlarla görüşmeyi düşünebilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişilerle menfaat kaygılarına düşmek istemiyorsanız, içsel davranışlarınızda belirleyici etkenleri fark etmelisiniz. Düşüncelerinizde tavize yer olamadığı için, bir takım gelişmeleri sonradan görüyorsunuz. Bugün, Ay'ın konumundan dolayı, bazı abartılı duygularınızın ön plana çıkmasından rahatsız olabilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 13' 58" R
Ay
Balık
20° 34' 37"
Merkür
Koç
18° 54' 51"
Venüs
Boğa
05° 50' 02"
Mars
Koç
02° 44' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 30"
Satürn
Balık
16° 54' 47"
Uranüs
Boğa
22° 34' 20"
Neptün
Balık
29° 01' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 41"
Lilith
Başak
23° 46' 23"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>