Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Grup Çalışmalarında Etkilisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 30%

Arkadaşlarınızla dışarı çıkın, onlara ne kadar minnettar olduğunuzu söyleyin. Şefkatli olun ve sarılarak sevginizi gösterin. Bugün arkadaşlıklara zaman ayırmanız gereken bir gün! En iyi arkadaşlarınızla vakit geçirmek size daha iyi hissettirecek!

Bugün fiziksel olmak için harika bir gün. Eğer normalde bütün gün ofiste sıkışıp kalıyorsanız, biraz egzersiz yapmak için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Güzel bir egzersiz için spor salonuna gitmekten keyif alacaksınız. Ya da akşam uzun, tempolu bir yürüyüşe çıkarak keyiflenebilirsiniz. Vücudunuzla bağ kurmak ve onun mesajlarını dinlemek için kendinize zaman ayırın. Ofisten çıkamayacak olursanız, basit yoga hareketlerinin tadını çıkarabilirsiniz.

Bugün bir meydan okuma günü. Kendinizi sorgulamada tam bir profesyonelsiniz, öyle ki başardığınız şeylere sert bir bakış atarken yeterliliğinizi gözlemleyeceksiniz. Son 10 yılda gerçekten şahsi bir benlik yaratmanızı sağlayan şey ne? Kendinizden şüphelendiğiniz için basiretinizin bağlandığı ve bir şeyi takip ettiğiniz oldu mu? Hiç sürekli olarak "neredeyse hazır" hissetiniz mi? Hala "kusursuz" olan projelere atlamaya cesaret ettiniz mi? Bugünün soruları bunlar. Bol şans!

Güne ısrarcı bir hava hakim. Bu yüzden de masada önüne ne konulsa bir taraf seçmeye yöneliyorsun. Dahası, enerjini nereye yoğunlaştırman gerektiği konusunda kararsızsın. Büyük kararlar vermeden önce konuyla ilgili yeterince bilgi topla ve gerçeklere sadık kal. Karar vermek zordur, fakat bu zorluk sahip olduğun kıvrak zeka için hiçbir şey.Aynaya bak ve gördüğün kişiye gülümse. Kendine itibar etmen ve kendi sırtını sıvazlaman önemli. Çünkü ilham verici bir özgüven, kendine verebileceğin en güzel hediyedir. Bunu sakın hafife alma. Çevrendekiler de bu özgüveni hoş karşılayacak ve olumlu tepkiler verecekler. Başkalarının örnek ve destek alabileceği bir parlayan yıldız ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünde büyük ve geniş ufukların uzandığı bir gün olacak ve insanları, şehri, kasabayı oldukça sıcak ve hassas bir bakış açısıyla gözlemleyeceksin. Tıpkı birkaç yüzyıl yaşadıktan sonra yeterli bilgeliği kazanmış bir ölümsüz gibi hissedeceksin. Yüksek derecede farkındalığa sahip olduğuna hiç şüphe yok. Fakat bu farkındalıkla ne yapacağın üzerine sorgulamalar yapılabilir.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizden birinde gerçek bir değişiklik görmeye başlayabilirsiniz ve bu beklemediğiniz yeni bir yönü gösterebilir. Romantik bir ortaklık içindeyse, gelecek hakkında daha fazla tartışma bekliyoruz. Planın nedir? Değişiklik bir arkadaşlık içinde gerçekleşirse, arkadaşınızın zamanınız ve öncelikleriniz konusunda çok daha vicdanlı olduğunu görebilirsiniz. Her şey hayatınızda eşitlenecek, bu yüzden daha sağlıklı ve daha dengeli bir dönemin tadını çıkarmaya hazırlanın.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bireysel çalışmalardan ziyade grup çalışmalarında daha iyi olduğunu düşündüğün bir gündesin. Banka sektöründe çalışan bir Yay burcuysan,arkadaşlarınla koordineli iletişimler kuruyorsun. Online olarak çalışmanda teknik aksaklıklar meydana geliyor. Anlayışlı arkadaşların sayesinde sorunların üstesinden geliyorsun. Uzun zamandır hoşlandığın bir isime niyetini açıkça söyleyebilirsin.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı biraz kolaylaştırın. Emrivaki konular bugün önünüze gelebilir. Bunlara fevri çıkışlar yapmak yerine size sunulan bu isteği tüm sakinliğinizle kabul etmeyi tercih edin.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki konulardan dolayı kendinizi dağınık hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde olayları somutlaştırmakta zorlanabilirsiniz. İletişimden kaynaklı problemleri çok kolay atlatabileceğiniz zamanlardasınız. Bugünlerde başarı yönünde adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bu konuda alternatif planlar yapmak işinizi kolaylaştıracaktır.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda belirgin aksiyonlar almak isteyebilirsiniz. Partnerinizi analiz edebilme yeteneğiniz onun açısından alışılabilir bir durum olmasa da sizin için doğal.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünden itibaren burç değiştiren Güneş hayatınızda ikili ilişkilerin ağırlığını ve önemini artırıyor. Bire bir görüşmeler, danışmanlıklar, ortaklık konuları gündeminize gelebilir. Ortak yol bulmak, diyalog kurmak yönünde istekleriniz artıyor.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yıllardır eksikliğini hissettiğiniz yakın arkadaşınızla bu son günlerde tanışacağınızı nerden bilebilirdiniz ki? Aranızda gerçekten güçlü bir bağ oluştuğunu hissedeceksiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in İkizler burcuna girişi ile ikili ilişkilerin önem kazandığı bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki bir aylık dönemde evlilik veortaklıkları ön planda olacaktır.Ay'ın Boğa burcunda seyahat edeceği bugün sağlık konuları ön planda olacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerin davranışları sizi şaşırtabilir.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaylar kısa sürede yaşadığınız değişimlere hala alışamadınız. Hala eski düzeninizin geleceğini düşünüyorsunuz. Ancak artık yenilikleri kabul etmeli ve bu şekilde yaşamaya alışmasınız. Evli Yaylar bugün kendilerini boğulmuş hissedebilirler.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Durgunluktan nefret ettiğiniz bir güne giriyorsunuz. Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Kafanızda planladığınız küçük seyahatler için, gerekli donanıma henüz hazır değilsiniz. Bugün, huzurunuzu bozacak davranışlardan uzak kalmalı, kendinize bazı tavizler vermelisiniz. Araştırmacı tarafınız atağa kalkıyor.

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 53' 46" R
Ay
Balık
15° 32' 28"
Merkür
Koç
18° 41' 37"
Venüs
Boğa
05° 24' 22"
Mars
Koç
02° 28' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 53' 02"
Uranüs
Boğa
22° 33' 08"
Neptün
Balık
29° 00' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 32"
Lilith
Başak
23° 44' 04"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>