Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Canın sıkılabilir! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün kesinlikle tuhaf bir havasındasınız. Doğru, son birkaç gündür işler sorunsuz ilerliyor, ama kendinizi kandırmamaya dikkat edin. Fazla gurur insanın gözünü kör eder derler. Bugün, sevgilinize karşı davranışlarınızda dikkatli olmalısınız. Muhtemelen partnerinizin tavırları canınızı sıkacak ama gerçeklerin dışına çıkmış olan sizsiniz. Bir tartışmaya dönüşebilecek her türlü tetik noktasından uzak durun.

Diğer insanlar, işlerin nasıl yapılması gerektiğine dair ciddi şekilde karşı bazı görüşlere sahip olabilir. Savaşa hazır olun, çünkü insanları keskin ve kırıcı bir dile sahip olabilir. Herkes için işe yarayacak çözümler bulmanın anahtarı uzlaşmadır. En iyi çözüm, muhtemelen iki tarafın da kendi düşündükleri olmadığını fark etmek olacaktır. İlgili herkes için en iyi durumu bulmak adına birlikte çalışın.

"Alay etmelerinden korkmadan düşüncelerinizi söyleyin." Bugün gök haritasının size söylediği şey bu. Alay edilme korkusu sizin tam anlamıyla zayıf noktanız. Bugün, başkalarını fikirlerine atıfta bulunmadan veya almadan düşündüklerinizi söyleyebilirsiniz. Haydi, siz yaparsınız!

Enerjin biraz dağılmış olabilir; günlerin aktivitelerle ve olaylarla dolu olsa da, her gece hiçbir şey yapmamış gibi hissederek başını yastığa koyuyorsun. Önceliklerini belirleme zamanı geldi. Yaptığın tüm şeyleri, başkaları için yaptığın şeyler ve kendin için yaptığın şeyler olarak grupla. Gruplar arası dengesizliğe şaşırabilirsin. Başkalarına hizmet etmek yerine, bu günü kendine hizmet etmek için kullan.Bugün kendinizi bir şeyden sorumlu tutma eğiliminiz olabilir. Dinsel bir topluluğa üyeyseniz, belki de bir hayırseverlik kurumunun başına geçmeye karar verebilirsiniz. İnsanlardan bağış toplayabilir ve diğer gönüllü kişileri organize edebilirsiniz. Değerli bir projeninbaşında olmak size keyif verecek. Liderlik yeteneklerinizi olumlu yönde kullanmanın tam zamanı. Başkalarıyla paylaşabileceğiniz birçok yeteneğiniz var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir tempo değişikliğine mi ihtiyacınız var? Bir şeyler sıkıcı gelmeye başladıysa, siz de değişiklik yaparsınız. Herkesin zaman zaman buna ihtiyacı olur. Tek yapmanız gereken; değişmesi gereken şeyin ne olduğunu bulmak. Günün büyük çoğunluğunu evde geçiriyorsanız, etrafınızdaki eşyaları değiştirmek, evin ve ailenin daha huzurlu ve yeni görünmesini sağlayabilir. Yeni bir resim koymayı düşünebilir ya da birkaç taze çiçek getirebilirsiniz. Yapabilirseniz, programınızı biraz değiştirin. Bu da kesinlikle size enerji verecektir.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Aslan burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Ay'ın pozitif etkileşimleriyle sabahtan itibaren enerjiniz yükselişe geçiyor. Düşündüğünüz, bir anda aklınızdan geçirdiğiniz şeyler arka arkaya gerçek olabilir. Saat 19:13'ten itibaren Ay, boşlukta kalıyor. Akşam ise Venüs'ün Satürn ile oluşturduğu uyumsuz kontak nedeniyle dostlarınızla aranızda gönül kırgınlıkları yaşanabilir. Herkes size akıl vermeye çalışabilir.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Canın sıkılabilir! Bugün üst üste gelmiş işlerini hafifletmek isteyeceksin. Ertelediğin sorumluluklarının birikmesi canının sıkılmasına neden olabilir. İş arayan bir Yay burcuysan,görüşmesine davet edilebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, ayrıldığın sevgiline dair özlem duyabilirsin. Bugün kendine aşırı dönük olman oldukça para harcamana neden olabilir.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkna olmakta zorlandığınız konularda bugün kabule gitmeniz gerekebilir. Sürece güvenin ve doğru olanı bugün yapın.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü daha rahat göreceğiniz zamanlardasınız. Yeni yolculuklar planlayabilir, sevdiklerinizi de dâhil edebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde alternatif planlar yapmak sizi rahatlatacaktır. İletişimden kaynaklı problemlere dikkat edin.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni insanlar ve kültürler gördüğünüz bir gün. Özellikleodaklı açılımlarda farklı insanlarla bir araya gelebilir ve sosyalleşmenin tadını çıkartabilirsiniz.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sonbahar ekinoksunun ardından sosyal yaşamınızda patlama bekleyebilirsiniz. Cumartesi gün gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte bu sosyal etkiyi daha güçlü hissedebilirsiniz. Öğle sonrasında uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminize gelebilir.

25 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişten birileri gelebilir ve beklenmedik olaylar gün boyunca akışı bozabilir. Aklınızdaki planlar ters tepebilir veya uygulayamayabilirsiniz. Bugünkü bağımsızlığınızı ifade etmekten çekinmeyin.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün size hiç yakışmayan asık ve somurtkan bir suratla dolaşmaktan şiddetle kaçının. Karşınızdaki insanın hevesini kırmadan ve neşesini kaçırmadan yapacağınız eleştiriler çok fayda sağlar.Aksi takdirde bu insanın sizden zamanla uzaklaşmasına neden olursunuz. Bu da uzun vadede sizi zor duruma düşürür. Aile içi paylaşımların can sıkıcı detaylarıyla uğraşabilirsiniz.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yay burcu kendinize güvenmediğiniz, çok fazla ortalarda görünmek istemediğiniz bir gün olabilir. Kararsızlıklar sizi yorabilir. Pot kırmaya çok müsaitsiniz. Tutamayacağınız sözler vermemeli, taşıyamayacağınız sırları dinlememelisiniz. Niyetiniz iyi bile olsa, kendinize hâkim olamamanız arkadaşlıklarınızı bozabilir. 

25 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; yeni ufuklara açılma ve özgürleşme isteğinin tavan yapabileceği bir günde olabilir ve birlikte çalıştığın kişilere fikirlerini yaymak isteyebilirsin. Gün içinde akademik konulara zaman ayırarak teknik bilgileri geliştirmek isteyebilirsin. Gitmek istediğin yolculular için arkadaşlarınla plan program yapmaya başlayabilirsin.

25 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 03' 14" R
Ay
Terazi
25° 50' 19" R
Merkür
Boğa
06° 33' 49"
Venüs
Boğa
25° 59' 44"
Mars
Koç
15° 16' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 05"
Satürn
Balık
18° 07' 14"
Uranüs
Boğa
23° 31' 19"
Neptün
Balık
29° 26' 37"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 12"
Lilith
Başak
25° 35' 22"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>