Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Canın sıkılabilir! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 40%

Bazen aşk hayatınızda, hiç şikayet etmeyip sevgilinizin sizinle ilgilenmesini bekleyerek pasif olabiliyorsunuz. Sakin doğanız gereği kavgalardan hoşlanmıyorsunuz bu nedenle de tartışmalardan kaçınıyorsunuz. Fakat bugün, ilişkinizde neyin düzeltilmesi gerektiğine daha fazla odaklanmanız gerekecek. Belki de sevgilinizin sizinle bir şeyler konuşması gerekebilir. Söylediği şeyleri iyi dinleyin ve önerilerini değerlendirin.

Bugün, bir kez olsun tüm itaatkar tavrınızdan kurtulmanız için mükemmel bir gün. Kim bilir, belki birisiyle yüzleşmek için çok cesur hissedebilirsiniz. Bu kişi patronunuzdur belki de? Sizin için, gerçek gücün hiyerarşi ile ilgisi yok. Aksine, güçlü bir doğru ve yanlış duygusuyla motive oluyorsunuz. Sonunda, gerçek bir fark yaratacak güce ve sese sahipsiniz. Diğerleri çabalarınızdan faydalanacaktır.

Yaratıcı bir dönemde olabilirsiniz. İçinizde hep yaşayan sanatsal bir yönünüz var. Bugün onu çıkarmanın günü! Belki de, spesifil bir projede hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Grafik veya metin tasarlarken fikirlerinizi kullanarak bazı masaüstü yayıncılık işlerini yapabilirsiniz. Ya da, biraz yazı yazmaya ve zeki tarafınızı göstermeye karar verebilirsiniz. Bunun dışında, arkadaşlarınızla eğlenceli mesajlaşmalarınız olabilir.

Kendini sosyal bir ruh hali içinde bulabilirsin. Bazen biraz utangaç olabiliyorsun. Mesela yabancı bir grup içerisinde olma fikri gözünü korkutabiliyor. Ya da partilerde insanlarla tanışmak konusunda pek rahat davranmıyorsun. Ama bugün daha çok dışadönük olacağın bir gün. Bazı komik şakalarla arkadaşlarının eğlence kaynağı olabilirsin. Akşamleyin, tanıdıklarınla dışarı çıkmaktan keyif alabilirsin.Gezegenlerin bugünkü enerjisi herkesin duygularını her zamankinden fazla tetikleyecek, dolayısıyla evden çıkmadan önce zırhınızı kuşanmayı ihmal etmeyin. Otoyollarda kornaya basıp küfreden sürücülere rastlayacaksınız ve gideceğiniz yere vardığınızda arkadaşlarınızın aklı yerinde olmayacak. Başkalarının çatışmalarından uzak kalmaya çalışın ve gereksiz duygusal yükselişlerden kaçınabilmek için kendi yüzleşmelerinizi de başka bir güne saklayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi bir şeyden sorumlu tutma eğiliminiz olabilir. Dinsel bir topluluğa üyeyseniz, belki de bir hayırseverlik kurumunun başına geçmeye karar verebilirsiniz. İnsanlardan bağış toplayabilir ve diğer gönüllü kişileri organize edebilirsiniz. Değerli bir projeninbaşında olmak size keyif verecek. Liderlik yeteneklerinizi olumlu yönde kullanmanın tam zamanı. Başkalarıyla paylaşabileceğiniz birçok yeteneğiniz var.

26 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk yarısı boşlukta olan Ay, 13:36 itibariyle Başak burcuna ilerliyor. Sizler için de kariyer odaklı bir gün başlıyor. İşinize olan saygınız yöneticinizin gözünden kaçmayabilir. Çalışkanlığınızla zirveye oturabilirsiniz. Ay-Uranüs arasında meydana gelen pozitif görünümle birlikte kariyerinizde sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu aklınızda olmayan birteklifi olabilir.

26 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tepkilerin yüksek olabilir! Bugün hızlı düşünüyor ve kendine her konuda güveniyorsun. Başlattığın işleri yarım bırakan insanlara tepkilerin bugün yüksek olabilir. Kendi işini kendin takip et durumunu bir kez daha deneyimleyebilirsin. Uzun zamandır düşündüğünplanlarını artık hayata geçireceksin. Uzun süredirarayışında olan bir Yay burcuysan, tam kendine göre bir ilanla karşılaşabilirsin.

26 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflerinizde ani değişimler yapabilirsiniz. Endişelere yer vermemeniz gereken bugünde, özgüveninizle yeni başlangıçlar yapmanız zor olmayacaktır.

26 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Özgürleşme isteği içinde yeni planlar yapacağınız zamanlar var. Hayatınızla ilgili bazı konularda olayları daha net görebileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde sonlanmalar meydana gelebilir.

26 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisel konularda verimli ve mutlu olacağınız bir gündesiniz. Maddi konularda dikkatli olmalısınız. Herkese güvenmemeli eşyalarınıza sahip çıkmalısınız.

26 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ilişkisi uzun süredir problemli devam edenler için, güç savaşlarının ve ego problemlerinin yaşanacağı bir yeni ay sözkonusu iken, bekar ve ilişkisi olmayan yalar için bu dönem yeni bir aşkı ve ilişkiyi başlatıyor olacak. Davalar, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim alanlarından fayda elde edeceğiniz hafta genelinde partnerinizin ve dostlarınızın iletişim şekli biraz canınızı sıkabilir. Sağlık konusunda mide problemlerine dikkat etmeniz gereken bu süreçte, problemli ilişkiler ayrılık kararı verirken, satürnün Venüs ve merküre olan uyumlu açısı hem maddi anlamda rahatlamanıza hem de bekar olanların yeni bir ilişkiye başlamasına sebep olacak. Yeniay haftasında hastalıklara karşı bünyenizi güçlendirmeniz gerekirken, küçük kazalara karşı da temkinli hareket etmeniz gerekmekte.

26 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hevesli olmayan insanlar genellikle sabrınızı sınarlar, ancak bugün sıkıcı bir şeyi ilginç bir şeye çevirme zorunluluğuna kendinizi kaptırıyorsunuz! Hayal gücünüzü kullanın.

26 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay nedeniyle kariyerinizde biraz endişeli biraz da fayda ve verim odaklı bir gün geçirirsiniz.Sunumdan sunuma, toplantıdan toplantıya katılacağınız raporların havada uçuştuğu bir zaman dilimi içinde olabilirsiniz. Detayda çok boğulmadan büyük resmi görün. Zira ‘İyimser ruhunuzla acaba iyi sonuçlanır mı?’ ikileminin ortasında gidip gelirsiniz.

26 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

26 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Güne güçlü bir başlangıç yapacak ve gün boyu devam edeceksiniz. Planlarınızı uygulayabildiğinizde mutlu oluyorsunuz. Ne kadar rehaveti severseniz sevin, hareket etmek size çok iyi geliyor. Kariyer hayatınızı bir sonraki noktaya taşıyabilecek gelişmeler yabancı ortaklıklardan geçiyor olabilir.

26 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bakış açını genişletmen ve yaşama daha geniş bir pencereden bakmana yardımcı olacak insanları bugün daha kolay fark edebilirsin. Emek verdiğin herhangi bir alanda zorlanmaktan ve olayların yokuşa sürülmesinden hoşlanmayabilirsin. Mantığınla hareket ettiğinde ani gelişen olayları çabuk kontrol altına alabilirsin.

26 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 52' 16" R
Ay
Terazi
11° 05' 47"
Merkür
Boğa
04° 49' 14"
Venüs
Boğa
24° 29' 03"
Mars
Koç
14° 20' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 41"
Satürn
Balık
18° 02' 31"
Uranüs
Boğa
23° 27' 03"
Neptün
Balık
29° 24' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
21° 40' 34"
Lilith
Başak
25° 27' 12"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>