Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Önyargılara Elveda Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2020, Salı

Aşk 30%
Para 60%
Sağlık 40%

Sabırlı olmaya çalışmanız gerekebilir. Dört gözle bir yanıt bekliyor olabilirsiniz. Bütün zamanını sizinle geçirecek yeni bir sevgili isityorsunuz ya da yoğun bir arkadaşınızın dikkatini çekiyorsunuz. Bu insanlar sizi umursuyor olabilir ama kendi kaygıları var. Bugün istediğinizi alamazsanız çok üzülmeyin. Bunun yerine, zamanınızı verimli kullanın.

Genellikle oldukça sakin ve iyi huylu olduğunuz için, bugün neredeyse tanınmayacak haldesiniz. Biri size karşı çıkarsa, öfkeden deliye dönmeniz muhtemeldir. Biraz kendinizi kontrol edebilseniz olurdu, yoksa şimdiye kadar başarmış olduğunuz tüm işleri mahvedeceksiniz. İçinizdeki miktar çok fazla olsa bile, sahip olduğunuz inanılmaz enerjiyi başka şeylere kanalize etmeye çalışın.

Bugün keyif alacağınız huzur iç sesinize daha iyi kulak verebilmeniz için fırsat olabilir. Hislerinizi görmezden geldiğinizde, ödediğiniz bedellerin farkındasınız. Bu yüzden, bugün kendinizi yalnız bulduğunuz an, geçtiğimiz birkaç gün içinde yaşanan olayları hızlıca değerlendirin. Şu an sıkıntı yaşadığınız şey konusunda da bazı sezgileriniz olabilir.

İnsanlarla şakalaşmak için pek iyi bir gün değil. Evde oturup gardrobunu temizlemen için uygun bir gün. En iyi yapabildiğin şeyleri yap. Duvara bir tablo as, enfes bir akşam yemeği yap. İnsanları gülümsemenle etkileyebilirsin, öyleyse bunu kullanmayı unutma. Düşüncelerin içinde bulunduğun grupla uyuşmayabilir fakat bu moralini bozmasın. Bunu tek başına vakit geçirmen gerektiğine dair bir işaret olarak gör.Bugün iletişim konuları için garip bir gün olabilir. Önemli bir telefon görüşmesinin ortasında hattan düşebilir ya da henüz daha cümlesini bitirmemişken biri çıkıp çok dramatik bir şey söyleyebilir. Bu yüzden gününüz hakkında kafanızda bazı soru işaretleri belirebilir. Bu sorunlar şu anda tamamen çözülebilecek noktada olmayabilir. Bu sebeple sabırlı olup, ilişkiniz hakkında vardığınız hiçbir sonuca doğrudan atlamayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün farklı psişik yeteneklere sahip olduğunuzu, belki de daha önce deneyimlediğinizden daha yoğun bir şekilde hissedebilirsiniz. Muhtemelen bir kişinin neye ihtiyaç duyduğunu ya da istediğini, belki de kendisi bile bilmeden önce biliyorsunuzdur ve bu da sizi önem verdiğiniz kişilere daha da yaklaştırabilir. Bazen bir söz söylemeden, arkadaşlarınızla ve ailenizle kolay fark edilemeyecek bir şekilde iletişim kurabileceğinizi fark edebilirsiniz. Elinizden gelenin en iyisini yapın!

26 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zihniniz küçük ayrıntılara keskin bir şekilde ayarlanmıştır ve bugün son derece işe odaklanmışsınızdır ancak maalesef bu herkes için geçerli olmayabilir. Çünkü çoğu insan sadece eğlenmek istiyor. Yapmanız gereken işi hallederken insanların istediklerini yapmasına izin verin. İnsanları yapmasını istediğiniz şeyi yapmaya zorlamak kayıp bir nedendir. Enerjinizi boşa harcamayın.

26 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farkına bile varmadan bazı kişileri kendinden uzaklaştırdığını hissediyorsun. Bunu istemeden bile yapmış olsan da aklındaki ön yargıları rafa kaldırmanın zamanı geldi de geçiyor. Geçmişte belli sebeplerden ötürü konuşmadığın kişiler varsa, kendini bir anda onlarla aynı paydada buluşmuş bir şekilde görebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, hoşlandığın kişiye hislerini belli etmek istiyorsun.

26 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizin gündemde olacağı bir gün. İlişkilerinizi gözden geçirmek isteyebilir ve şüphe duyduğunuz bazı konularla ilgili konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz. Konuşurken cümlelerinizi özenle seçmeniz yararınıza olacaktır.

26 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularla ilgili ciddi kararlar vermekten kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Dağınık enerjiler var. Ortaklı para konuları gündeminizi etkilemeye devam edebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşulların etkisi altında kalabilirsiniz. Kendinizi aşma ve yenilenme sürecine girme isteği içinde olabilirsiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne finansal anlamda destek aldığınız, çevrenizin kaynaklarından faydalanabildiğiniz bir etkileşim ile başlıyorsunuz. Akşama doğru içsel sıkıntılarınız olabilir.

26 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Ay Yengeç burcunda ilerlerken ortak yatırım ve finansman konularında uğraşlarınız olabilir. Eşinizin cömert yardımları ve desteği olabilir, ancak egoları doğru yönetebilmeli, abartılı beklentilerden uzak durabilmelisiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sürekli yeni şeyler öğrenmek istiyorsunuz. Beyniniz adeta bilgiye aç! Onu doyurmak için araştırmalar ve yeni çalışmalar yapacaksınız.

26 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Yengeç burcunda seyahat edecek. Finansal konuların ön planda olacağı bugün ayağınızı yorganınıza göre uzatmaya özen gösterin.Bütçe yönetmekte zorlanabilir, kredi ve borç arayışına girebilirsiniz. Gelir paylaşımıyla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

26 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birlikte olduğunuz kişiye duygularınızı açmakta neden o kadar kararsızsınız. O sizin bu tür hareketlerinize çok fazla üzülüyor. İçinizden geçenleri açıklamaktan çekinmeyin. Sıkıntılı dönemi geride bıraktınız. Herşey sizin istediğiniz doğrultuda gelişiyor.

26 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli çiftlerin gün sonunda küçük tartışmaları olabilir. Çok sağlıklısınız, ama bugün bacaklarınıza dikkat etmek isteyebilirsiniz. Bugün zayıf noktanız bacaklarınız ve biraz ağrı hissedebilirsiniz. Bugün ailenizin yaşlı üyeleri arasında olmaktan keyif alacaksınız.

26 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcı özellikleri motivasyon gücünüzü iki katına çıkarıyor. Engellerle boğuşmak sizin tarzınız. Kendinizi ispat ettiğiniz zaman zaferinizin tadına doyum olmuyor. Bugün Ay'ın konumu, size özel dostluklar sunabilir. Eski dostlarınızın haberlerini almak sizi mutlu edecektir. Duyacağınız dedikodulara aldırmamalısınız.

26 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 01' 35" R
Ay
Aslan
11° 09' 43" R
Merkür
Koç
28° 20' 16"
Venüs
Boğa
18° 17' 58"
Mars
Koç
10° 30' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 31"
Satürn
Balık
17° 41' 60"
Uranüs
Boğa
23° 09' 33"
Neptün
Balık
29° 17' 48"
Plüton
Kova
02° 04' 22"
Chiron
Koç
21° 25' 17"
Lilith
Başak
24° 53' 45"
True Node
Koç
14° 53' 22"
Son Güncelleme : 14/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>