Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yeni Atılımlar Gündeme Gelebilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Bu, sizin için özel birine ona ne kadar önem verdiğinizi göstermeniz için iyi bir gün. Tutku ve sevgi duygularınızı artıran güçlü bir gezegen enerjisi var. Sevgilinizle romantik bir akşam yemeği planlayabilirsiniz. Güzel bir şarap ve yemekle samimi bir sohbet edin. İçten bir şekilde cesurca konuştuğunuz zaman aranızda daha güçlü bir bağ kurabilirsiniz. Utangaçlığınızın arkasına sığınmayın! Bugün romantik bir aptal olun.

İmkansızın gerçekten olabileceğini hayal etmek mantıklı mı? Evet, bugün olabilir! Son bir kaç hafta boyunca bir proje üzerinde çok çalışıyor olabilir, bir satışı tamamlamaya veya bir terfi almaya hazırlanıyor olabilirsiniz. Bugün, teşvik edilebilir ve çok çalıştığınız için ödül alabilirsiniz. Kendinizle gurur duymak için iyi bir nedeniniz var!

Bugün finansal açıdan iyi haberler alabilirsiniz. Siz para harcama konusunda stratejiler oluşturmaya başladıkça zihniniz çok hızlı çalışıyor. Eğer dikkatli olmazsanız, ödeme günü gelmeden paranızı harcayıp bitireceksiniz. Neden kazancınızı yarıya düşürmüyorsunuz? Yarısını düşük riskli ve uzun vadeli bir yatırım için kullanabilir diğer yarısını da istediğiniz gibi harcayabilirsiniz.

Bugün biraz alıngan ve hassassın. Bazen insan gruplarıyla iyi anlaşabiliyorsun, bazen de kendine özel vakit ayırmak istiyorsun. Şu anda çevrende insan istemiyorsun. Kişisel alana ihtiyacın var. Belki de biraz meditasyon sana iyi gelir. Veya en sevdiğin parçaları dinlemek şarjını doldurabilir. Kendine zaman ve alan tanımalısın.Bugün kendini doğru kişiyle tanışmak üzere, doğru yerde ve doğru zamanda bulman olası. Şansın yüzüne gülmesini pek de beklemiyorsun. Güne rahatsız ve huzursuz başlayabilirsin fakat her ne olursa olsun yaşananlar seni derinden etkileyecek. Hazır ol - bu dönüşüm hayatında büyük değişiklikler yaratacaktır; hemen olmasa bile, uzun vadede.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişim konuları için garip bir gün olabilir. Önemli bir telefon görüşmesinin ortasında hattan düşebilir ya da henüz daha cümlesini bitirmemişken biri çıkıp çok dramatik bir şey söyleyebilir. Bu yüzden gününüz hakkında kafanızda bazı soru işaretleri belirebilir. Bu sorunlar şu anda tamamen çözülebilecek noktada olmayabilir. Bu sebeple sabırlı olup, ilişkiniz hakkında vardığınız hiçbir sonuca doğrudan atlamayın.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zihniniz küçük ayrıntılara keskin bir şekilde ayarlanmıştır ve bugün son derece işe odaklanmışsınızdır ancak maalesef bu herkes için geçerli olmayabilir. Çünkü çoğu insan sadece eğlenmek istiyor. Yapmanız gereken işi hallederken insanların istediklerini yapmasına izin verin. İnsanları yapmasını istediğiniz şeyi yapmaya zorlamak kayıp bir nedendir. Enerjinizi boşa harcamayın.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ekonomik olarak kendini güçlü hissediyorsun. Yakın bir aile dostunun maddi ihtiyacını görüp ona destek olabilirsin. Aklındakileri hayata geçirmek için doğru zamanı bekliyorsun. Kendi işinin sahibi bir Yay burcuysan, beklenmedik birisinden ortaklık için teklif alabilirsin. Hem işini büyütmek hem de farklı alanlarda yatırımlar yapmak sana mantıklı geliyor. Yakın bir dostundan bir süredir haber alamamak seni üzüyor.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı biraz kolaylaştırın. Emrivaki konular bugün önünüze gelebilir. Bunlara fevri çıkışlar yapmak yerine size sunulan bu isteği tüm sakinliğinizle kabul etmeyi tercih edin.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için yapıcı enerjiler söz konusu. Ruhsal olarak kendinizi tamamlanmış hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdakilerle daha fazla iletişime geçmek isteyebilirsiniz. Bu hareketlilik bazı sürtüşmelere de yol açabilir. Gün içinde evinizle ilgili konulara ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda duygusal konularda rasyonel düşünüyor olmanız partnerinizin hevesini kaçırabilir ancak günün sonunda orta yolu bulabilirsiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken, ikili ilişkilerinizde sabırlı ve daha sevgi dolu olmayı tercih etmenizin faydalı olacağı, geçici olarak moral motivasyon kaybı hissedebileceğiniz, boyun ve sırt ağrıları yaşayabileceğiniz, enerjinizi çalışmalara ve spora yönlendirmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Küçük detaylara takıldığınız için işinizin asıl yapılması gereken kısmına odaklanmakta zorlanıyorsunuz. Bu yüzden büyük resmi görmeye çalışmanızda fayda olacaktır.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Aslan burcunda seyahat etmeye başlıyor. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa onlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.Yeni eğitimlere katılabilir, akademik hayatınızı ilerletme kararı alabilirsiniz. Eğitim ve hukuk konuları bugün ön planda olacaktır.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün inatçı olmayın, bugün kurallara uymayı deneyin ve yapmanız gerekeni yapın. Arada bir ara verin. Koşmak ve egzersiz yapmak bugün size iyi gelecektir. Uyumakta zorlanıyorsunuz, ama pes etmeyin.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizde yaşadığınız duygusal çekişmelerin nedeni, siz değilsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını iyi biliyorsunuz. Atılımcı ruhunuzla, tatminkar işler peşindesiniz. Bugün, engeller karşısında pes etmemelisiniz. Çevrenizde farklı fikirleri olan kişilerden ilginç tavsiyeler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın tavırları önemli olacak.

27 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 18' 13" R
Ay
Balık
06° 44' 05"
Merkür
Koç
18° 19' 27"
Venüs
Boğa
04° 39' 12"
Mars
Koç
02° 00' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 01"
Satürn
Balık
16° 49' 56"
Uranüs
Boğa
22° 31' 02"
Neptün
Balık
28° 59' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Başak
23° 40' 00"
True Node
Koç
15° 21' 58"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>