Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Özgürlüğüne Odaklısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2021, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Şu anda güçlü bir aile hissi hissediyor olabilirsiniz. Sevdiklerinizi ve sizin için ne kadar anlamlı olduklarını düşünebilirsiniz. Hatta şehir dışında yaşayan akrabalarınızı görmek için bir ziyaret planlayabilir ya da onları telefonla arayabilirsiniz. Şu anda yapabiliyorsanız, uzaktaki sevdiklerinizle bağlantı kurmaya biraz vakit ayırın.

Siz organize ve disiplinli bir kadınsınız. Sizi tanıyan hiç kimse buna karşı çıkmayacaktır. Fakat hayatta bazı şeylerin biraz gevşemesine izin vermeniz gereken zamanlar vardır. Bu böyle bir zaman. İşi, ev işlerinizi ve tüm günlük yükümlülüklerinizi unutun. Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz. Biraz yaşayın. Bugünü tamamıyla bir tatil olarak kabul edin. Bu davranışı sorumsuzluk olarak düşünmeyin; insan olmak olarak düşünün!

Bugün bir şeyler sizin için inişli çıkışlı. Çözmeye çalıştığınız finansal konuları etkileyen iletişim problemleri veya bilgisayarla ilgili teknik sorunlardan kaynaklı bir kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Sabırlı olun, üstesinden geleceksiniz. Sizin için tamamen yeni olan bir projeye katılmanız istenirse, şaşırmayın. İlk başta biraz endişeli olabilirsiniz fakat sorun yok. Gidin ve teklifi kabul edin!

Sen doğuştan bir arabulucusun. Bu yüzden de dünyayı sadece siyah ve beyaz olarak görenlerle karşılaşınca moralin bozuluyor. Sana göre ilginç kısımlar griliklerde; yani insanların en karmaşık olduğu kısımlarda. Fakat diğerlerini herkesi bu konuda aydınlatmak zorunda değilsin. Sen kendi perspektifinin keyfini çıkar. Bunu dünyayla paylaşsan yeter. Anlamayanlar için kaygılanamazsın.Bugün senin için duygusal açıdan yoğun bir gün olabilir. Bazen kendine çok yükleniyor ve bir makine kadar duygusuz hareket etmeni bekliyorsun. Bu pek gerçekçi değil; ki zodyakın en duygusal burçlarından birisin! Sen dengeyi yakalamak için uyum ve besleyiciliğe ihtiyaç duyan birisisin. Bugün kendine daha da fazla özen göster, dinlen, iyi beslen ve iyi enerjili insanlarla sohbet et.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ansızın bir süredir görmediğiniz birisiyle karşılaşabilirsiniz. Bu tesadüf size geçmişi ve son yıllarda hayatınızda meydana gelen değişiklikleri düşündürebilir. Uzun süredir iletişim içinde olmadığınız için bu kişiyle bağ kurmakta zorlanmanız muhtemel. Ancak onunla tekrar bağlantıya geçmeniz ve siz ikinizin bugünlere nasıl geldiğinizi konuşmanız güzel olacak.

28 Eylül 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 16.34'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar ilişkilerinizle ilgili duygusal karmaşalar yaşadığınızı hissedebilirsiniz. Özlem veya merak duygusu ilişkilerde ön planda olan başlıklar olabilir. Karşınızdaki kişilerden değişken tavırlar görebilirsiniz.

28 Eylül 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgürlüğüne düşkün olman, ani kararları gündemine getirebilir. Bu süreçte mümkün olduğunca sakin kalmalı ve aceleci davranmamalısın. Merkür gerilemesi hava burcunda başlıyor. Ailesiyle yaşayan bir Yay burcuysan, kendi evine çıkma düşüncen, seni harekete geçirebilir. Kendine yeni yaşam alanı ararken, birtakım kurallarında da esneklik kazanabilirsin.

28 Eylül 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlı hareket etmek isterken yanlış kararlar alabilirsiniz. Temkinli ve soğukkanlı hareket etmelisiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar sorunları da beraberinde getirebilir, tedbirli olmanızda fayda var.

28 Eylül 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İkili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Uyum ve denge arayışı içinde olacağınız bir gündesiniz. İlerleyen saatlerde duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeme gelebilir. Parasal konularınızla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde iç sesinizi dinleyerek karar vermeniz gereken olaylar yaşayabilirsiniz.

28 Eylül 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Harcamalarınızı dikkatli yapmalısınız. Sürekli tetikte olmanız mutsuzluğunuzu hazırlamanız anlamına gelebilir.

28 Eylül 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen kendinizi en sevdiğiniz filmin ya da televizyon programının bir parçası olarak düşlemek ve hayal aleminde kaybolmak hoşunuza gidiyor. İzlediğiniz, karakterleri sizi büyüleyen ve ilham veren bir film üzerine kafa yoruyor olabilirsiniz bugün. Bir filmde farklı karakterlerin yaptıklarını dikkatle inceleyerek insan psikolojisi hakkında bir şeyler öğrenebilirsiniz. Bugün senaryoyu kurcalayabilir ve yönetmen koltuğunda oturan siz olsaydınız, yapacağınız değişiklikler neler olabilirdi diye düşünüyor olabilirsiniz!

28 Eylül 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihniniz giderek daha da yoğun bir trafiğe maruz kalıyor. Bazı şeylerin biraz aksayabileceğini ve her şeyin kusursuz şekilde ilerlemeyeceğini kabul etmeniz gerekiyor. Çevrenizdekilerin dayattığı kalıpların ve öğrenilmiş çaresizliklerin büyük bir kısmını aşmış biri olarak kişisel evriminizde oldukça iyi bir yerdesiniz.

28 Eylül 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yalnız kaldığınız zaman çok daha verimli olduğunuzu bildiğiniz halde, sürekli kalabalık ortamları tercih ediyorsunuz. Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve partnerinizle olan ilişkinize olumlu yansıyor. Karamsar olmamalısınız...

28 Eylül 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Dizginler sizin elinizde. Aşk hayatınızda fırtınalar esse de yaşamın diğer alanlarında karşınıza güzel fırsatlar çıkacak.

28 Eylül 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi her açıdan daha şanslı hissedeceksiniz. Özellikle ifadeler söz konusu olduğunda herhangi bir sorun yaşanmayacak olması da önemli. Canlı ve enerjik hissedebileceğiniz bu süreci nasıl değerlendirmeniz gerektiğini de unutmayın. İç dünyanızdaki yoğun hevesten en iyi şekilde yararlanmanız gerekmekte.

28 Eylül 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiğinizle aranızda doğabilecek yanlış anlamaları fazla büyütmemeniz gerekiyor. Bazı sorunlarınızı çözmek rahatlamanızı ve iyimser olmanızı sağlayacak. İş yerinde küçük bir huzursuzluk yaşamanız mümkün. Bunun dışında olumlu birgünü geçirecek ve çevrenizin takdirini toplayacaksınız. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket etmenizde fayda var. Normal kazancınızın dışında yeni ek bir kazancınız olacak.

28 Eylül 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 44' 11" R
Ay
Aslan
20° 07' 60" R
Merkür
Koç
29° 13' 11"
Venüs
Boğa
19° 12' 19"
Mars
Koç
11° 04' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 56"
Satürn
Balık
17° 45' 08"
Uranüs
Boğa
23° 12' 07"
Neptün
Balık
29° 18' 54"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
21° 27' 34"
Lilith
Başak
24° 58' 39"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 15/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>