Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Elini Taşın Altına Koyuyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Duygu birikimleri ile hareket etmek seni daha sonradan pişman edebilir. İlişkiler konusunda, bazı şeyleri kafanda oturtmadan bir adım atman seni zor duruma sokabilir. Bir adım atmadan önce iki kere düşünmen gerekecek.

Fazla sorumluluklar taşıyorsunuz. Dolayısıyla da fazla çalışıyor, hayatınızındışında kalanına zaman ayıramıyorsunuz. Şimdilik şikayetçi gibi görünmüyorsanız da, yakın bir zamanda döküldüğünüzü göreceksiniz.

Maddi konularda dikkatli olman gereken bir gün. Harcamalarda lükse kaçmamalı ve gereksiz masraflara girmemelisin. Çok fazla kullanmayacağın eşya ve giysilere para ayırırken dikkatli olmalısın.

Stresi vücudundan atmak için daha aktif olman gerekebilir. Hem egzersiz hem de esneme hareketlerine özen göstermeli ve daha aktif olarak zihnindeki gerginliği üstünden atmaya çalışmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir mevzudan dolayı bir tartışmaya gireceksen eğer bütün doğruları bildiğinden emin olmalısın. Senden saklanan veya tam olarak ifade edilmeyen yarım bilgiler ile bir tartışmaya girmemelisin bugün.

28 Nisan 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün aşk hayatınızdaki beklediğiniz o gelişmenin kapınızı çaldığını fark edeceksiniz. Uzun vadeli bir aşkın ilk kıvılcımları bugün atılıyor. Bu kıvılcımların yangına dönüşmesi birkaç küçük adım sayesinde olacak. Romantik komedi filmlerini kıskandıracak bir aşka hazır olun.

28 Nisan 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi yeni biten bir Yay burcuysan, karşı taraftan bir adım bekliyorsun. Sürekli olarak kafan bu konuya takılıp kalıyor. Bu durum işine olan konsantrasyonunu olumsuz etkileyebilir. Kendini daha çok önemsediğin bir gündesin. Bu nedenle hakkında konuşulanları dikkate almayacaksın. Alman gereken bazı riskler olsa dahi elini taşın altına koymaktan çekinmeyeceksin.

28 Nisan 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma düzeniniz, sorumluluklarınızla ilgili alanlarda gecikmiş düzenleme ve haberlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Aynı konularla ilgileniyor olmanın getirdiği stresi doğru yönetmek için sakin ve adım adım ilerlemenizde fayda var. Sağlığınıza dikkat etmek adına aldığınız bazı önlemleri sıklaştırmanız gerekebilir.

28 Nisan 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınıza yenilik katmak isteyebilirsiniz. Farklı konularda bilginizi arttırmak için ilgi duyduğunuz alanlarda araştırmak yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelebilir. İlerleyen saatlerde iletişimde olduğunuz kişilerle süreçlerinizi doğru idare etmeniz gerekebilir.

28 Nisan 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık açısından boğaz ve boyun bölgenize dikkat etmelisiniz. Boğaz şişmesi gibi durumlar işinizde aksaklıklar yaşanmasına neden olabilir.

28 Nisan 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geleceğe dair yeni düzenler oluşturmak istiyorsan bugün bu konuda şansın yaver gidebilir. Yeni bir düzen oluşturmak için güzel bir fırsat bulabilirsin. Bu düzenlerin kalıcı olması tercihin olacak. Denenmemişi deneme günleri kapıda olabilir.

28 Nisan 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak bir plan tarafınıza yanlış ulaştırılabilir veya siz yanlış anlamış olabilirsiniz ancak muhtemelen bu hali sizin için çok daha iyi sonuçlanacak. Biriyle buluşmayı veya bir gruba bir şey sunmayı ummuş olabilirsiniz ancak buna hazırlıksız hissedebilirsiniz. Neyse ki, görüşmeniz veya sunum yapmanız gereken kişilerce bir erteleme yapılma olasılığı yüksektir! Araştırmak ve pratik yapmak için fazladan zamanınız varsa, bundan yararlandığınızdan emin olun, böylece daha sonra istediğiniz şekilde güvenli, gösterişli sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu şansın sonsuza dek devam edeceğini düşünerek işi yokuşa sürmekten kaçının.

28 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Artık fiziksel anlamda kendinizi enerjik hissedeceksiniz. Kararsızlık çektiğiniz anlarda arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız. Yaptığınız herses getirirken, sabırlı davranışlarınız takdir görecek, dikkat çekeceksiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

28 Nisan 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün seyahat edebilir, kendinizi hür hissedebilirsiniz. Çalışma hayatımızdaki sorumluluklardan dolayı eğitim, seyahat, hukukla ilgili bazı aksilikler meydana gelebilir. Aşk, çocuk, hobilerinizle ilgili ilahi şans sizinle olacak. Harika bir gün dilerim.

28 Nisan 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ayrılığın acısı hala içinizde. Kendinize yeni bir yol seçmek istiyorsunuz. Ancak yaşadıklarınızı unutmak için kendinize biraz zaman tanıyın. Bundan sonra ayrılığın net ve olumlu bir şekilde sona ermesi için neler yapmanız gerektiğini düşünmelisiniz. İşinizin geleceğiyle ilgili korkularınız var. Oysa bunun için anlaşılır fazla gerekçeniz yok. Bir veraset işinden elinize yüklü paranın geçmesi mümkün. Kilo almamak için beslenme sisteminizi gözden geçirin

28 Nisan 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 27' 08" R
Ay
Balık
08° 56' 21"
Merkür
Koç
18° 24' 53"
Venüs
Boğa
04° 50' 33"
Mars
Koç
02° 07' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 11"
Satürn
Balık
16° 50' 42"
Uranüs
Boğa
22° 31' 33"
Neptün
Balık
29° 00' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 01"
Lilith
Başak
23° 41' 01"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:51

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>