Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son dönemdeki melankolik havanız göze batıyor ve arkasındaki nedeni hissettiriyor. Çok dikkatli olmalı, bu konularda insanların algılama yeteneğini ciddiye almalısınız.

İşlerinizi yavaş, yavaş düzene sokuyorsunuz. Son günlerde size sırtını dönen şansınız gittikçe yüzünüze gülüyor. Hafta içinde önünüze yığılan işlerden bazılarıyla sorun yaşayabilirsiniz.

Para darlığınızın arttığı bir dönemdesiniz. Beklediğiniz bir paranın gecikmesi sizi kötü durumda bıraktı. Yakınlarınızla aranızdaki dayanışma size sıkıntı yaşatmayacak.

Arkadaşlar arasındaki ciddi, köklü nedenleri olan bir tartışmada tarafsız olma niyetindeyken, farkında olmadan taraf oluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı umutlar bağlayıp gelişmesini beklediğiniz bir konu var. Konu sizi gerçekten umutlandıracak bir boyutta. Fakat gelişmeyi çabuklaştırmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekiyor. Bu hafta sonu değerlendiremediğiniz tatili, hafta içi bir günlük kaçamakla telafi edeceksiniz. Bu akşam bir arkadaşınızın davetinde güzel vakit geçirecek, yeni insanlar tanıyacaksınız.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 3 Aralık saat 00:18 - 19 Aralık saat 12:55 tarihleri arasında Oğlak burcunda düz seyirde ilerleyecek Merkür, maddi ve manevi anlamda kendinizi garanti altına alma arzunuzu işaret eder. Çünkü para ve onun sağlayacağı güç önemlidir. Ancak kesinkes her kapıyı açar diye konuşmak eksik olacağı gibi gerekli olmadığını söylemek de bir o kadar yanlıştır. Merkür beden-zihin ve ruh arasındaki duyuları bir uydu anteni vazifesi görerek algılamamızı sağlayan- astrolojik simgedir. Oğlak burcunda ilerlediğinde, zihnimiz otomatik olarak disiplin altına girer. Her durumu ciddi, kararlı, bazen çok yavaş, kimi zaman hırslı şekilde ele alabilir, düşünebiliriz. Öyle ütopik hayaller kurmayız. Ama kendimizi sağlama almak isteriz. Bu sağlama alma işi, karşımıza çıkabilecek fırsatları değerlendirirken oldukça işimize yarayabilir. Saat 04:57 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki zorlu görünüm, kişinin ne olursa olsun dilediği gibi yaşama arzusunun bir kez daha altını çiziyor. Para konularında baskı altında kalan, sabırlı olmaya zorlanan birey, ister istemez gerginleşebilir. Saat 13:16-22:44 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Hangi konuda olursa olsun yarar-zarar hesabınızı iyi yapmanız, sonucunu tahmin edemediğiniz kararlardan kaçınmanız yerinde olacaktır. Saat 15:15 Mars-Satürn görünümü, tecrübeniz, bilgi birikiminiz ve hayat görüşünüzle insanları etkileme gücüne sahipsiniz. Son iki yıldır karşılaştığınız tüm engellemelere rağmen ayaklarınızın üzerinde durmanın, gereksizleri ayıklamanın, kendinizi keşfetmenin ne demek olduğunu bilerek ilerliyorsunuz. Bunlar öyle kolay şeyler değil ama sizi epeyce olgunlaştırdı. Şimdi Mars bütün bu tecrübelere göre tercihinizi yapmanız için sizi yeniliklere davet ediyor, fırsatlarla karşılaştırıyor. Bu fırsatları en olumlu şekilde kullanacak kişisiniz. Saat 22:44 Ay-Kova burcu geçişinde, birileriyle paylaşım içinde olmak hoşunuza gider. Yüreğinizin içindeki duyguları kimsenin onayına bağımlı olmadan özgürce sunmaktan yana oluşunuz size doğal bir çekicilik kazandırabilir. Bu farklılık önce yakın çevrenizdeki daha sonra da yabancısı olduğunuz ortamlarda dahi kolaylıkla fark edilebilir. Kendi değerinizin anlaşılması adına dış dünyada etkin olmaya çalışırken, kafanızın içinde ilginç fikirler ve yöntemler belirebilir. Bu düşüncelerin kimi başkaları tarafından benimsenmese de yine de dikkate değer görülmesi gururunuzu okşayabilir. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

3 Aralık 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile duygularınızın ön planda olduğu bir gün. Sevdiklerinizle bir araya gelecek ve sıcak konuşmalar yapacaksınız. Bugün Ay'ın konumundan dolayı, iletişim konusunda yaşayacağınız duygusal yoğunluk, sizi anılarınıza götürebilir. Artık bazı olayların geçmişte kalması gerekiyor ve siz, yeni yaşantınıza olumlu bakmalısınız.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde yapacağınız değişiklikler iyi hissettirebilir. Kendinize konforlu alanlar yaratmanıza yardım edebilir veya sizi belli konularda özgürleştirebilir. Bu tür değişiklikler stresi azaltmanızı da sağlayacaktır.Günün Atmosferi:İlişkiler zorlaşıyor; öğleden sonra ritim düşüyor İlişkileri yönetmekte zorluk yaşayabiliriz. Hassas bir süreçteyiz. Agresif ve gergin olabiliriz. Bağımsız hareket etme isteğimiz arttığı için, baskın tavırlar bizi sıkıntıya düşürebilir. Fazla hayalperest ve gerçeklerden uzak olmak sorun teşkil edebilir. Öğle sonrası saatlerde ise belli belirsiz durumlar ve bir yol çizememek işlerin tıkanmasına neden olabilir.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal alanda, harcamalar konusunda daha duyarlı ve temkinli olabilirsiniz. Ancak alışverişlerde karşınıza güzel imkanlar da çıkabilir.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ruh... Ruhen istediğiniz bazı şeyler var. Öte yandan aşta şansınız yaver gitmiyor. Yeni aşk arayışlarına girdiniz bugünlerde.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kararsızlıklar yaşayabilir, alacağınız bazı haberlerden yüzdeyüz mutlu olmayabilir ve eğitim kurumlarından gelen işler, davalar gibi beklediğiniz süreçlerde tatminsizlik ve beklentinizin dışında gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde hislerinizden emin olmadan harekete geçmemeniz önemlidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilir, eşle iletişim konusunda olumlu paylaşımlarda bulunacağınız şanslar elde edebilirsiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla parasal konular hakkında daha fazla düşünecek, parayla ilgili konuşmalar içine gireceksiniz. Ticari hayatınız hareketlenebilir. Bu alandaki sorunlara disiplinli ve net tavırlarla yaklaşabilirsiniz

3 Aralık 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnternette gezinebilir, sosyal medya sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Herhangi bir internet alışverişine girişmeden önce ödeme koşullarını ve bütçenize uygunluğunu denetlemelisiniz.Medya, internet ve diğer haberleşme araçları üzerinden iletişimle kendinizi tanıtmanız kolaylaşacaktır. Sosyal medya bilhassa gecenin temasını oluşturabilir. Bilgiye ulaşma konusunda hem özel hem de mesleki alanınızda sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Ancak maddi kaynaklarınızla ilgili önemli bilgi alışverişine odaklanacağınız bir süreç başlıyor.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden fazla dikkat çekeceksiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 45' 57" R
Ay
Aslan
26° 47' 04"
Merkür
Koç
18° 06' 05"
Venüs
Koç
16° 14' 28"
Mars
Balık
20° 28' 11"
Jüpiter
Boğa
21° 11' 39"
Satürn
Balık
15° 26' 53"
Uranüs
Boğa
21° 40' 39"
Neptün
Balık
28° 31' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
19° 58' 08"
Lilith
Başak
22° 00' 35"
True Node
Koç
15° 35' 15"
Son Güncelleme : 18/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>