Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinde güven sizin için her şeyin önünde. Bunun dışında, ilişkiyi sıkça sorgulayıp masaya yatıranlardan değilsiniz. Ama güven konusunu bugünlerde fazla abartmamanız gerekiyor.

İş başındadışı yakınlaşmaların sorun yaratacağı inancınız gittikçe yıkılıyor. Çalışma ortamınızdaki aile havasının, işlerin daha randımanlı yürümesine yol açtığını yadsıyamıyorsunuz.

Çok kökten kararlar almak, giderleri sabitleyerek yaşamınızı sınırlamak işe yarayabilir. Para durumlarını istediğiniz ölçüde denetleme çabalarınız, aile içinde destek görecek.

Bazı mesafeli ilişkilerinizi yumuşatmanız gerekebilir. Böyle bir ilişkinizle ummadığınız şekilde birtakım ilişkiler içine girebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostlarınızın size sunduğu yeni tanışmalar, yeni insanlar yaşamınıza zenginlikler katabilir. Yaşadığınız kırgınlığı şu günlerde bitirmeye niyetlisiniz. Kendinizi çıkmaz içinde gördüğünüz bir konu, yeni edindiğiniz dostlardan birinin devreye girmesiyle çözülebilecek gibi görünüyor. Yakın günlerde bazı umutlarınızın boşa olmadığı ortaya çıkacak.

27 Kasım 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 03:24 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sağlam ve ilerisi adına size başarı ve olumlu yönde ilerleme sağlayacak işlere yönelmenin, bu anlamda düşünmenin, analizde bulunmanın önemini vurguluyor. Saat 05:47 Ay-Neptün görünümü, aile içinde birbirinizi incitmemeye özen göstermeniz gerektiğini işaret eder. Kontrol edemediğiniz durumları kendinize dert etmek yerine, yapabilecekleriniz üzerinde düşünmenizi sağlar. Saat 14:24 Ay-Mars zorlu görünümü, içten içe bazı meseleler bizi yorsa da, müdahalede bulunmamız mümkün olmuyor. Bu saatlerde dışa karşı anlayışlı hoşgörülü davranmaya çalışsak da, aslında pek de rahat ve huzurlu değiliz. Saat 19:09 Ay-Pluto görünüm etkisinde, hiç kimse ve hiçbir neden sizi durduramaz gibi. Öylesine arzu doluyuz. İşlemeyen, sizi tutsak eden ne varsa garip bir şekilde ona yöneliyor gibisiniz. Bazen elinizde olmadan isyan edebilirsiniz bazen de tümüyle teslim olabilirsiniz. Bu ilişkinize veya geçmişte yaşanmış tecrübelerin sizdeki izlerine bağlı olarak değişir. Keyifli bir Pazar günü geçirmenizi diliyorum. Kalben sevgilerimle,

27 Kasım 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzü hiç kimseyle paylaşmak niyetinde değilsiniz. İsteklerinizde aşırıya kaçmadığınız müddetçe sorun çıkmayacaktır. Bugün, kazançlarınızı gözden geçirecek ve yeni kaynaklar bulma konusunda araştırmacı yönünüzü ortaya çıkaracaksınız.Güven duygunuzu dengeli kullanıyorsunuz. Yaşam kalitenizde önemli yükselişler olacak.

27 Kasım 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizde yapacağınız değişiklikler ve yaşadığınız yeri güzelleştirme işlemleri stresi azaltmanıza ve kişisel hedeflerinize ulaşmanıza yardım edebilir. Bu hafta sonu alacağınız orijinal teklifler farklı alanlara ilgi duymanıza ve ailenizi ve arkadaşlarınızı şaşırtmanıza neden olabilir.Günün Atmosferi:Yeni olanaklar, etkinlikler ve güçlü diyaloglar Güne enerjik bir başlangıç yapıyoruz. Takım ruhu özellikle sabah saatlerinde çok etkili. Verim alabiliriz. Öğleden sonra ise gerginliğimizi dizginlemek durumundayız. Kararlarımızda ve tutumlarımızda baskıcı hareket etmeyelim. Esneklik göstermeye çalışalım. Akşam saatlerinde kendimizi biraz köşeye sıkışmış hissedebiliriz. Ancak mevcut işlere yoğunlaşarak potansiyelimizi herkese gösterebiliriz. Belli başlı planlar konusunda etrafımızı bilgilendirmeliyiz. Hemen sabahında ise sosyalleşiyoruz ve fırsatlara çok açığız.

27 Kasım 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sezgilerinize dikkat edin. Tam olarak açıklayamasanız da duygularınızla pek çok konuyu anlayabilirsiniz. Gizli durumlar da yaşanabilir.

27 Kasım 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En küçük aksilikte yerle bir oluyor, en küçük sevinçte göklere uçuyorsunuz. Daha zor engelleri aşmış biri olarak küçük sıkıntıları kafanıza takmamalısınız.

27 Kasım 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinize ait bakım güzellik ve ilişkilerdeki uyum konusunda ruhsal olarak tam tatmin olmuş hissetmeyebilir, bir şeylerin eksikliğini hissedebilirsiniz. Ne var ki akşam saatlerinde enerjiniz yükselirken, etrafınıza aşk ve sevgi enerjisi yayıyor olacak ve iletişimde, görüşmelerde şans elde ederek, ikili ilişkilerinizde duygusal paylaşımlara açık olacaksınız.

27 Kasım 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda esnek, farklı ve keyifli bir gün sizi bekliyor. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz. Para alanlarınızda güç sizden yana olacak.

27 Kasım 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızdaki suskun kalmış duygu ve düşünceleri irdelemek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Günün yüksek enerjisine sabah saatlerinden itibaren kavuşacaksınız.Mesleki alanda duygusal olarak yanılgıya neden olabilecek etkiler altında kalacaksınız. Temkinli ve duyguların etkisinde kalmadan ilerlemelisiniz. Gün içinde kısa bir süre depresif ve duygu taşması hissetseniz de krizlerinizi aşmak adına olumlu düşüncelere ve en önemlisi umuda sahip olabileceksiniz. Akıl ve sağduyu bugün en değerli destekçileriniz olacaktır.

27 Kasım 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

27 Kasım 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 58' 38" R
Ay
Akrep
25° 34' 51"
Merkür
Koç
15° 58' 57"
Venüs
Koç
25° 21' 38"
Mars
Balık
26° 11' 35"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 36"
Satürn
Balık
16° 09' 40"
Uranüs
Boğa
22° 05' 15"
Neptün
Balık
28° 45' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 53"
Lilith
Başak
22° 49' 48"
True Node
Koç
15° 34' 29"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>