Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkisinden beklediğiniz hemen, hemen her şey size sunulmuş gibi. Bu duygular içinde, size yönelik yakınlaşma niyetlerinin iticiliğini hissediyorsunuz. Mutlu, hareketli bir ilişki içindesiniz.

Daha önceden başvurduğunuz bir işten haftanın başında görüşme isteği alabilirsiniz. Bugünlerde geçici bir durgunluk dönemi yaşayabilir, biraz dinlenmek için bundan yararlanabilirsiniz.

Ara ödemelerde zorlanmayacaksınız. Aile bireylerinin bazı gereksinimlerini gereksiz buluyor, bazı kısıntı kararları almayı düşünüyorsunuz. Mütevazi beklentileriniz size pek para sorunu çıkartmıyor.

Bazı ilişkilere yön verebilir, kırgınlıkları ortadan kaldırabilirsiniz.Akraba ilişkilerinizdeki küskünlük, birileri tarafından değişik boyutlara taşınmak isteniyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde bazı mutluluklarınıza ortak olmayı arzulayan sitemkar birileri var. Bunu geç fark edip nasıl gözden kaçırdığınıza üzülebilirsiniz. Bugüne bitirmeniz gereken işleri önümüzdeki haftaya sarkıtmanız, düşünceli bir tatil geçirmenize neden olacak. Akşam saatlerindeki yeni bir tanışma, size çok ilginç bir arkadaşlık sunabilir, bu ilişkiyi kalıcılaştırmak isteyebilirsiniz.

24 Kasım 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 02:56 Ay-Güneş olumlu görünümü Perşembe günümüzün ilk etkili enerjisidir. Hedef yönelimli ve uyumlu sosyal ilişkilerin ve de kendimizi güçlü bir şekilde dışa ifade etmenin işaretçisidir. Saat 21:39 Ay-Mars olumlu görünümü sizi destekleyicidir. Hem ilişki meselelerinde güzel gelişmeler yaşanır hem de amacınıza uygun kararlar vermenizde yardımcıdır. Ancak fazla para harcatabilir. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk hiç eksik olmasın.

24 Kasım 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel korkularınız yüzünden cesaret isteyen işlerinizde çekimser kalmak istemeniz hata. Bugün, olaylara vakur bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Fiziksel anlamda güçlü bir pozisyon yaratmanız, bazılarını kızdırabilir. Partnerinizle uyumlu bir ortaklık içinde olacaksınız. Düşüncelerinizle istekleriniz arasında bocalamaktan vazgeçin.

24 Kasım 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu sıralar yapacağınız geziler ya da işle ilgili seyahatler yolunuzu açabilir. Kariyerinizde sizi nelerin beklediğini daha net görebilirsiniz. Yaratıcı ruhunuz harekete geçiyor Sevgili Yay'lar. Aşk hayatınızda da olumlu etkiler altındasınız. Yeni flörtler ve randevular iyi hissettirebilir. Günün Atmosferi:Önemli görüşmeler yapmak için uygun gündeyiz. Üzerinde yoğunlaşılan işlerde ilerlemek veya yapılacak işlerde yardım almak çok zor olmayacaktır. Görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmeyelim. Şikayet ve eleştirilerle ya da her olaya negatif bakan kişilerle de karşılaşabiliriz, ama etkin konumdaki kişilerle, ailenin önemli şahıslarıyla görüşmeler yapmak veya aşk hayatımız açısından randevular ayarlamak için uygun ve enerjimizin yüksek olacağı bir gün. Eve ait hazırlıklar yapabilir, evi yenileyebilir, ödemelerimizi gerçekleştirebilir veya eski tanıdıklarımızla görüşebiliriz.

24 Kasım 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış sizi zorlayabilir. Bazı işlerinizde sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. Duygusal anlamda yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinize daha gerçekçi bakmanız gereken bir günde olabilirsiniz. Kardeşlerinizle iletişimize özen göstermenizde fayda var.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal açıdan problemleriniz var. Ancak gün içerisinde alacağınız bir para haberi sizi oldukça rahatlatabilir. Yeni bir aşka yelken açmalısınız.

24 Kasım 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

24 Kasım 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer hayatınızda çok önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Hayat planlarınızda disiplinli adımlar sizi çok etkili bir şekilde yukarıya taşıyabilir. Sağlığınıza dikkat edin.

24 Kasım 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınız ve sosyal derneklerle ilgili çalışmalar yapabileceğiniz, organizasyonlar düzenleyebileceğiniz bir günü yaşıyor olabilirsiniz.Arkadaşlıklarınızı belirleyen alanda uyumlu tavırlarla kendinizi mutlu hissetmek ve sosyal olmaya yönelmek isteyebilirsiniz. Toplumsal gruplar ve kurumlarda hem diplomatik tavırlarınız hem de birleştiren yapınız nedeniyle takdir toplayabilirsiniz. Aranan bir karakter olabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili esaslı bir dönüşüm söz konusu olabilir. Yatırım yapma arzunuz tetiklenebilir.

24 Kasım 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

24 Kasım 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 30' 43" R
Ay
Başak
05° 50' 01"
Merkür
Koç
17° 41' 21"
Venüs
Koç
17° 11' 00"
Mars
Balık
21° 03' 42"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 06"
Satürn
Balık
15° 31' 26"
Uranüs
Boğa
21° 43' 10"
Neptün
Balık
28° 32' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
20° 00' 49"
Lilith
Başak
22° 05' 40"
True Node
Koç
15° 36' 13"
Son Güncelleme : 19/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>