Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunsuz geçen birlikteliğinizde bugünlerde tatsız gelişmeler olabilir ve bu tatsız gelişmeler kısa bir süre sizi mutsuz edebilir. Alışık olmadığınız için küçük sorunları bile size büyükmüş gibi geliyor.

Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yeni ortamlara ihtiyacınız olduğunu fark ediyorsunuz. Yeteneklerinizin yanı sıra çalışkan ve sabırlısınız da. Bu özelliklerinizin karşılığını çok yakında görebilirsiniz.

Yeni yaptığınız pahalı bir alışverişten şimdi hafif bir pişmanlık duyuyorsunuz. Değiştirmeyi isteyebilirsiniz. Onun yerini tutabilecek daha uygun fiyatta satın alabileceğiniz alternatifler var.

Soğukkanlılığınız bir yakınınızın sorununu çözmede çok işinize yarayabilir. Sizin bir şey yapmanız gerekmiyor, fikrinizi söylemek bile ona fayda sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde bir kalabalık grup içinde bulunma ihtimaliniz var. Daha önce de bir araya geldiğiniz bu grup içinde sizi dikkatle izleyenler var. Sizin yeteneklerinizin farkındalar ve yeteneklerinizden yararlanmak için bazı planlar yapıyorlar. Yakında sürpriz olarak göreceğiniz bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Bu teklif yaşamınızda çok olumlu değişikliklere yol açabilir.

20 Kasım 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 02:03 Venüs-Neptün görünüm etkisinde, mali konularda bütçemizin gözden geçirilmesi, ihtiyaçların alımı, kış dönemi olması sebebiyle ödemelerin artması, ailevi ilişkilerin önemi, hayal ettiğimiz bir takım gelişmelerin umut edilmesi veya bu anlamda düşünceli olmamız doğaldır. Saat 08:44 Ay-Jüpiter görünümü, günü güzelleştiren, hoşça vakit geçirmemizi sağlayan bir enerjidir. Özellikle yeni insanlarla tanışmak, konuşmak hoşumuza gider. Saat 11:36 Ay-Satürn görünümü, ilgilendiğiniz iş, proje, eğitim, görüşmelerde sizi dayanıklılık, girişim, var olan sorunları çözüm, alanında deneyimli kişilerle karşılaşma, fırsatları değerlendirme anlamında güç vericidir. Saat 20:08 Ay-Uranüs olumlu etkisi hakimiyet duygunuz yükselişe geçer. Bu görünümün etkisiyle  -Hayat devam ediyor ve gün gelir  yaralar sarılır diyerek umutlu ve kendinize güvenli bir şekilde düşünebilirsiniz. KPSS sınavına katılacaklara kolaylık ve başarılar dileğimle,

20 Kasım 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı istediğiniz gibi yönlendireceğiniz bir gün. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekici davranma konusunda engel tanımıyorsunuz. İş yaşantınızdaki başarınız, biraz da, soysal ilişkilerinizdeki uyumlu davranışlarınızla paralel gelişiyor. Merkür' den aldığınız olumlu etkiyle konuşma kabiliyetinizi ortaya koyacak konuşmalar yapacaksınız.

20 Kasım 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizde her şeyi fazlasıyla dert edinen ve negatif enerji yayan kişilere aldırış etmemeli ve kendi bildiğiniz yoldan gitmeye devam etmelisiniz. Samimi olmaya özen gösterin. Günün Atmosferi:Hedeflerimize biraz daha yaklaşabilir, pozitif diyaloglar içerisine girebilir, işbirliklerinde avantajlı taraf biz olabiliriz. Fakat bir anda her şeyin değişme ihimaline karşı acele etmemizde yarar var.

20 Kasım 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı alanda aktif ve daha neşeli olabileceğiniz bir gündesiniz. Kutlamalar ve mutluluk getiren olanaklar da var.

20 Kasım 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dönüş... Efsane gibisiniz. Maddi çıkmazdaki durumlarda bile dümeniniz asla batmıyor. İdarenizi en iyi derecede bileceğiniz gündesiniz.

20 Kasım 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

20 Kasım 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanıza buyruk davranmak istiyorsunuz. Başkalarının ne dediği çok önemli değil. Özel hayatınızda kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Dış ortamlardan alacağınız haberler keyfinizi artıracak.

20 Kasım 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uluslararası bir yolculuğa çıkmak ve hafta sonu kaçamağı yapmak için de istekli ve heveslisiniz. İmkanınız varsa günübirlik bu arzunuzu gerçekleştirebilirsiniz.Majör bir eğitime başlamak, inanç sistemleriyle ilgili eğitim vermek için çok elverişli enerjilere sahipsiniz. Fikirlerinizi yaymak ve etrafınızdaki kişileri eğitmek anlamında cömert olabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi ve manevi olarak kendinizi gelişkin ve güçlü hissediyorsunuz. Bu durumun sebebini kendi içinizdeki idealizme ve ailenizle olan ilham verici ilişkiye bağlayabilirsiniz.

20 Kasım 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

20 Kasım 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 23' 14"
Ay
Kova
23° 17' 18"
Merkür
Koç
17° 48' 07"
Venüs
Boğa
03° 29' 24"
Mars
Koç
01° 16' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 46"
Satürn
Balık
16° 45' 05"
Uranüs
Boğa
22° 27' 46"
Neptün
Balık
28° 58' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 21"
Lilith
Başak
23° 33' 43"
True Node
Koç
15° 20' 54"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>