Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin yakınlarıyla kurup sürdürdüğünüz sıcak ilişki sevgilinizi çok mutlu ediyor. Siz de zaten onu mutlu etmek için böyle davranıyorsunuz. Zaman zaman baş başa kalma ihtiyacınızı onu memnun etmek adına bastırıyorsunuz.

Sizi rakip gören birisinin farkında bile değilsiniz. Kendinize olan güveniniz nedeniyle siz kimseyi kendinize rakip olarak göremiyorsunuz çünkü. Onunki zarar veren bir rekabet değil, sadece sizi örnek alıp, sizi geçmeye çalışıyor.

Sosyal yaşamınıza eskisine göre daha az para ayırabiliyorsunuz. Sevgilinizin sizinle ekonomik anlamda bir paylaşıma girmesi ise hiç hoşunuza gitmiyor. Bu aralar ailenizin desteğine ihtiyacınız olabilir.

Hareketli yaşamınız sağlığınızla ilgilenmenizi engelleniyor. Halletmeniz gereken küçük problemleriniz için zaman ayırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınız arasında sevimliliğinizle, dürüstlüğünüzle özel bir yeriniz var. Zaman zaman onların beklentilerini yanıt veremediğinizi düşünüyor, üzülüyorsunuz. Dostlarınızla geçirdiğiniz zaman nedeniyle onlara bir şey kalmıyor. Aranılan, düzgün bir dostsunuz. Vefa duygunuz oldukça gelişkin. Gösterilen dostluğun, duygusal anlamda mutlaka karşılığını görmek istiyorsunuz.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 21:44 Merkür-Satürn burcunuzda kavuşum yapacak. Bu sizin yaşamınızı her yönüyle ilgilendiren meseleler üzerinde ciddiyetle durmanız gerektiğini gösteriyor. Zaman olgunlaştırıyor bizleri. Neler yaşadık ve neler gördük. Ancak deneyim ve tecrübe sahibi olmak bir yolculuk gibidir. Arada molalar verilir. Öğrenilir, hazmedilir. İşte bu kavuşum da geleceğiniz, gelişiminiz, eğitimden ticarete, ilişkilerden finansal konulara kadar geniş bir alanda gerçekçi bir şekilde düşünmenizi sağlıyor. Dağılmadan, hakikaten tutarlı ve dengeli bir şekilde hedefinizi belirleyerek, tüm zihninizle meseleler üzerinde odaklanarak hedefinizi belirlemelisiniz. Bilginin sonu yok. Öğrenin ve öğrendiklerinizi dış dünyada insanlarla paylaşarak test edin. Saat 22:42 itibariyle Terazi burcunda ilerleyen Ay, sosyal ilişkilerin önemini işaret eden bu enerji, hem çevremizle olan temasımızı güçlendirecek hem de nezaket ve uyum içinde hareket etmemizi sağlayacak. Arkadaşlarımızla bir araya gelmek, sosyal aktivitelere önem vermek, ailemizle ilgilenmek, partnerimizle geceyi birlikte geçirmek için gayet uygun bir saat veya karşılıklı olarak bazı konuları konuşmak için uygundur. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

23 Kasım 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kazançlar konusunda tüm olanaklar sizi destekleyecek. İş hayatında terfi veya maaş yükselmesi gibi sizi motive edecek olaylar yaşayabilirsiniz.. Doğru mantıklarla, olumlu adımlar atacaksınız. Enerjinizi azaltan ve sizi demoralize eden çevre ve hareketlerden kaçının. Mesane, mide ve göğüslerinize özen gösterin.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha çok sosyalleşerek motivasyonunuzu artırabilirsiniz. Sağlıklı beslenmeye yönelebilir ya da egzersizlere başlayabilirsiniz. Sizden yaşça büyük kişilerin uzmanlığına danışabilirsiniz. Bu aralar yapacağınız kısa yolculuklar size farklı bakış açıları kazandırabilir. Günün Atmosferi:Seyahat etme, yeni şeyler keşfetme olanakları artıyor

23 Kasım 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış sizi zorlayabilir. Bazı işlerinizde sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. Duygusal anlamda yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinize daha gerçekçi bakmanız gereken bir günde olabilirsiniz. Kardeşlerinizle iletişimize özen göstermenizde fayda var.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkat çekmek bugün sizler için çok önemli. Eski partnerinizi ancak böyle kıskandıracağınızı düşündürüyorsunuz. Oysa herkes kendi yolunda zaten. Hayallere kapılmamalısınız.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

23 Kasım 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrelerden alacağınız destekler, fikirler ve yapacağınız konuşmalar sizi çok mutlu edebilir. Hayatınıza bu tarihte bir insan girebilir. Sosyal çevrenizden bir insanla aşka yelken açabilirsiniz.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınıza titiz bir çalışma temposuna hazırlandığınız bir çarşamba günü yaşıyorsunuz. Bu durum akşam saatlerinde düşüşe geçebilir. Çabalarınızın karşılığını alamıyormuş gibi bir düşünce içerisinde olabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ise arkadaşlarınızla içsel dengenizi sağlayabileceğiniz bir sürece gireceksiniz. Bu durum ruhunuza iyi gelecektir. Karamsar fikirlerle ileriye baktığınız ve bu durumu insanlarla ve yakın çevrenizle bile paylaşmaktan uzak duracağınız bir etkiye sahipsiniz. Ancak daha somut kararlar alabilme yetisine erişebilirsiniz.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

23 Kasım 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Balık
29° 16' 16" R
Ay
Yengeç
24° 53' 57"
Merkür
Koç
16° 21' 10"
Venüs
Balık
09° 15' 51"
Mars
Kova
27° 12' 11"
Jüpiter
Boğa
14° 44' 19"
Satürn
Balık
12° 08' 19"
Uranüs
Boğa
20° 13' 25"
Neptün
Balık
27° 25' 57"
Plüton
Kova
01° 38' 46"
Chiron
Koç
18° 13' 08"
Lilith
Başak
18° 41' 19"
True Node
Koç
15° 44' 57"
Son Güncelleme : 19/03/2024 12:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>