Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir süredir ikinizin de kendi meşguliyetleri ön plana çıktı. Bir kopukluk yaşayabileceğinizi düşünüp endişeleniyorsunuz. Kısa vadede böyle bir tehlike gözükmüyor. Aksine, az görüşmek sizi birbirinize daha da çok bağlıyor.

İş yaşamınızda kafanızı sürekli meşgul eden biri var. Onunla çok ciddi biçimde sorun yaşıyorsunuz. Bir mesafe koymak, hatta builişkisini ortadan kaldırmak sizin yetkinizde görünmesine karşın, onun oradaki varlığını garip bir biçimde istiyorsunuz.

Paranızı hiç eşit olmayan bir şekilde birisiyle paylaşıyorsunuz. Buna göz yumuyorsunuz. Bu hastalıklı para ilişkisinin gizi yakında ortaya çıkacak. Bundan hiç hoşlanmayacaksınız.

Çok yakınınızda birini sürekli itiyorsunuz. Size karşı hırçın ve anlayışsız davrandığını düşünüyorsunuz. Bu kişi size bir art niyet taşıyacak konumda görünmüyor. Sonradan çok üzülebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Görevinizin insanları mutlu etmek olduğunu düşünüyorsunuz. Başkaları için bir şeyler yapmak sizi de mutlu ediyor ama herkese yetişemeyince suçluluk duyuyorsunuz. Yaşamın kendinize ayırdığınız bölümü ise mükemmel. Ne istediğinizi iyi biliyor, istekleriniz mutlaka gerçekleştiriyorsunuz. Hayatınıza şimdi de yeni bir uğraş girdi ve müthiş keyif alıyorsunuz.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 11:33-12:34 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, evinizle alakalı bütçenizi aşmayan planlamalarda bulunabilirsiniz. Ayrıca ailenizle aranızdaki iletişimi güçlü tutmaya çalışmanız lazımdır. Yeni tanıştığımız kişilere de dikkat edeceğiz. Kimdir, neyin nesidir diye şöyle bir anlamakta yarar var. Başlangıç anlamındakive uygulamalardan kaçınalım. İletişim, ulaşım, haberleşme, yakın çevrenizle alakalı konularda tedbirli olalım. Saat 12:34 Ay-Başak burcu seyir etkinliği, çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde titizlikle durulmasını gerektirecek. İş ortamında veya ev içinde henüz yerli yerine oturmamış kafanızı kurcalayan konular üzerinde titizlikle durulabilir. Bu sizi biraz rahatsız edebilir. Özgür olmadığınızı ve yorulduğunuzu düşünürsünüz. Yeni haftamızın hepimiz için mutluk dolu geçmesi dileğimle,

21 Kasım 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Bireysel düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz. Temkinli davranmakta fayda var. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olun.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ihtiyaçlarınızı görmezden gelmemelisiniz. Başkalarının istekleri doğrultusunda davranıp ihtiyaçlarınızı ihmal etmeniz sağlıklı olmayacaktır. Kazanmak için oynamalı ve bu uğurda gereken her şeyi yapmalısınız. İstekliliğiniz ve yüksek enerjiniz ilgi çekmenizi sağlayabilir. Romantik ilişkiler, evinizde yapacağınız değişiklikler ve hayatınızdaki genç kişiler daha fazla zaman ayırmanızı gerektiriyor olabilir.Günün Atmosferi:Haftanın ilk günlerini keyifli aktivitelerle, yazılı ve sözlü olarak kendinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz işlerle uğraşarak geçirebilirsiniz. Bağlayıcı sözler verilebilir.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Öğrenmeye daha açıksınız. Yeni başlangıçlar yapmak için alternatif planlar üretebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda işleriniz artabilir. Günün ikinci yarısında aldığınız işlerde mücadele vermeniz gerekebilir. Üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Göz önünde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınız dalgalanacak ve hassasiyetiniz yükselecek. Karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir ve kendiniz ile ilgili farklı yönlerinizi keşfedebilirsiniz. Bilinçaltınızın derinlerinden yükselen korkulara kendinizi kaptırmayın ve dikkatinizi isteklerinize odaklayın. Büyük projeler peşinde olabilirsiniz. Ancak ciddiyet gerektiren konularla ilgili düşünceleriniz de değişiyor.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, aile ilişkileri ve değer verdiğiniz kişilerle ilgili bazı belirsizlikler, iletişim hataları yaşamaya açık bir günden geçmektesiniz Kendinizi iyi hissettirecek deniz kıyısı ortamlarda bulunmanız, ruhsal olarak dinlenmeniz ve yavaşlamanız, faydalı olacaktır. Evinizdeki doğalgaz ve muslukları bugün kontrol ederek evden çıkmanızı önermekteyim.

21 Kasım 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalabalık yerlerde memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz. Yapmak istediğiniz bir sürü şey var. Harekete geçmek istiyor ama çok çabuk vazgeçiyorsunuz.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinize odaklı planları yapabileceğiniz bir hafta başındasınız. Ay'ın bu alanda bulunması size mesleki geleceğinize karşı duygusal güven verecektir.Dolayısıyla olumsuz deneyimlerden alacağınız öğretilerle daha sağlam ve yararınızı gözetebileceğiniz projelerin üzerine odaklanabilirsiniz. Annenizle hoş vakit geçirmeyi de unutmamalısınız. Ofiste olmasanız dahi kariyeriniz ve meslek alanınıza ait detayları titiz bir bakış açısıyla değerlendirebileceğiniz olanağa sahipsiniz. Arkadaşlarınızın başarı ve maddi takıntıları üzerine kafa yorabilirsiniz.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günün ilk saatlerinde uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular, dışarıdan haberler gündeminizi meşgul ederken bugün biraz da ortalığı toplama ve düzen zamanı. Öğleden sonradan itibareniş ve sorumluluklarınıza odaklanabilirsiniz. Akşam saatlerinde Güneş burcunuza ilerlediğinde kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

21 Kasım 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 33' 21"
Ay
Kova
25° 44' 39"
Merkür
Koç
17° 53' 37"
Venüs
Boğa
03° 42' 14"
Mars
Koç
01° 24' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 12"
Satürn
Balık
16° 45' 59"
Uranüs
Boğa
22° 28' 22"
Neptün
Balık
28° 58' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 55"
Lilith
Başak
23° 34' 52"
True Node
Koç
15° 21' 03"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>