Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gün içinde yaşadığınız onunla yaşayacağınız gerilimi akşama doğru bertaraf edebilirsiniz. Ortak bir davet alabilirsiniz. Bu daveti değerlendirseniz aranızdaki hafif gerilimin giderilmesinde yararı olabilir.

İşyerinizdeki gelişmeler sizi de canlandıracak. Gelecek günler için umutlanacaksınız ve bu sizin temponuzu olumlu yönde etkileyecek. Sizinle aynı umudu paylaşanlar olacak.

Yakın zamanda elinize geçen bir miktar parayı iyi değerlendirmeyi amaçlıyorsunuz. Uzun vadeli bazı planlarınız var. Bu planlarınızı gerçekleştirmek için harcamalarınızı dikkatli yapmalısınız.

Şüpheciliğin size yararı olmadığını biliyorsunuz ama yine de vazgeçmiyorsunuz. Olaylara iyimser yaklaşmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel yaşamınızda da, işinizde de önemli bir sorununuz yok ama yakınlarınız en küçük bir problemi bile büyüttüğünüzü düşünüyorlar. Bugün bu konuda bir uyarı alabilirsiniz. Öğle yemeğinde bazı yeni insanlarla tanıştırılacaksınız. Tanıştırıldığınız kişileri ilginç bulup onlarla dostluk kurmak isteyebilirsiniz. Akşama bir davet alabilirsiniz.

22 Kasım 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 22 Kasım saat 00:22-21 Aralık saat 13:44 tarihleri arasında Güneş-Yay burcunda ilerleyecek. Bu yıl ki geçiş, burcunuzda ilerlemekte olan Satürn ile örtüştüğü için anlamı da değişiyor. Sizi bilgeliğe, hoşgörüye, yapıcı düşünmeye sevk ediyor. Attığınız adımın bilincinde, ilişki kurduğunuz insanları yargılamadan, farklı görüşte olsalar dahi saygınızı, sevginizi ihmal etmeden hem kendinize hem dünyaya karşı dilinizi güzel eyleyebilirsiniz. Kolay mı? Zor tabii ki ancak Satürn-Yay burcu süreci bunu öğrenme, deneyimleme anlamında sizi olgunlaştırıcıdır. Saat 11:35 Ay-Venüs olumlu görünümü,hayatınızı ilgilendiren konular üzerinde bir hayli endişeli düşündüğünüzü gösteriyor. Çünkü finansal anlamda pek doymadığınız için, verimli çalışmanız mümkün değil. Bu nedenlearayışları veya mevcut işinizle ilgili görüşmeler gündeme gelebilir. Saat 17:31 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, nazik ve ölçülü bir şekilde insanlarla iletişimde bulunursunuz. Amacınız işlerinizi istediğiniz gibi yoluna koymaktır. Parasal anlamda başarılı olmaya ihtiyacınız var. Saat 18:37 Ay-Pluto görünüm etkisinde, tutkularımız öylesine güçlüdür ki, hiç kimse ve hiçbir neden sizi aşktan uzaklaştıramaz. Zorlasa da, kendisine tutsak etse de, aşkın peşinden koşmak gerektiğini düşünürsünüz. Saat 20:41-23 Kasım 22:42 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Özel ilişkinizle alakalı konularda gerek siz ve gerekse partneriniz değişken tavırlar ve birbiriyle çelişmeyen sözler sarf edebilirsiniz. Durumları mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz faydalı olur. Saat 21:19 Merkür-Jüpiter görünümü sizler açısından gayet olumludur. Fiziksel açıdan size apayrı bir çekicilik katar. Ayrıca hızlı düşünmenizde, uygulamanızda, girişimde bulunmanızda destekçinizdir. Projelerin başarılı uygulanmasında, sosyal ilişkilerin güçlenmesinde, özel paylaşımların mutlu gelişiminde bu enerjiden yararlanabiliriz. Çevrenizdeki insanlar sizin aklınızı, duruşunuzu, varlığınızı o kadar kıymetli bulurlar ki, size bir şey anlatmadan, sormadan duramazlar. Popülerlik etkisi sunan bu görünüm, yeniliklerin de işaretçisidir. Bu bir ilişki,veya farklı bir konuda olabilir. Sosyal medyayı çok zekice kullanırsınız. Kendinize güveniniz tamdır. Uzun zamandır beklediğiniz haber gelebilir. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklınızda sürekli kendinizi aşma ve mantıklı yönlerinizi kullanma içgüdüsü yatıyor. Atılımlarınız ve hedefleriniz konusunda isabetli davranışlar içindesiniz. Bugün sorumluluk duygusu içinde hareket ediyor ve değer yargılarınızı gözden geçirmek istiyorsunuz. Zor olanı seçmek sizin tarzınız ve sabırlı yönlerinizi ortaya çıkarmalısınız.

22 Kasım 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şeyden emin olduğunuz bir anda bazı anlık gelişmeler söz konusu olabilir ve sıfırdan başlamanız gerekebilir. Kişisel güvenliğinize öncelik vermelisiniz. Aksi halde sıkıntı çekebilirsiniz. Gerçeklere bizzat kendiniz ulaşmaya çalışın. Bazı art niyetli kişiler sizi yanlış yönlendiriyor olabilir.Günün Atmosferi:Hayalperest yaklaşımlardan veya varsayımlardan kaçınmalı ve gerçekçi olunmalı. Kararsızlıklar vea iniş çıkışlı durumlar olabilir. Öğle öncesi saatlerde yanlış anlaşılmalara karşı esnek ve affedici olmak yararlı olabilir. Farklı engel veya aksilikler de olabilir. Dedikodu yapmaktan veya söylentilere inanarak hareket etmekten kaçınmalı. Öğle sonrası saatlerde ise, olumlu gelişmeler veya duyumlar söz konusu. Olumlu ve zarif kişilerlebirlikleri veya arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Öğreneceğiniz kadar öğreteceğiniz şeyler de olabilir. Olumlu iletişim kurmaya veya yaşadığınız yerde koşullarınızı iyileştirmeye çalışmanızda fayda var. Ancak, ihmal edilen görev ve sorumluluklar sorun yaratabilir ve duygusal yaklaşımlarde sorun yaratabilir. Planlı programlı ilerlemeli ve dikkatli olmalısınız. Kurallarla ilgili veya yapısal problemler dikkat gerektiriyor.

22 Kasım 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde başarılı olmak için çaba sarf edeceksiniz. Göz önünde olmak için mücadele edebilirsiniz. En iyisini yapmak için enerjinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Bunları yaparken çatışmalardan uzak durmalısınız. Üstlerinizle birlikte yeni girişimler söz konusu olabilir. Değişiklikler yaşanabilir.

22 Kasım 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinize odaklı planlarızı yapabileceğiniz bir haftadasınız. Gezegenlerin uygun konumda bulunması size mesleki geleceğinize karşı duygusal güven verecektir.

22 Kasım 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün toplum içinde güzelliğiniz, enerjiniz, yetenekleriniz ve yaptığınız işlerle ön planda olacağınız, kariyerinizi, ailenizi ve ilişkilerinizi ilgilendiren görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde ederek, fırsatlara açık olduğunuz şanslı bir zaman dilimindesiniz.

22 Kasım 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrelerden alacağınız destekler, fikirler ve yapacağınız konuşmalar sizi çok mutlu edebilir. Hayatınıza bu tarihte bir insan girebilir. Sosyal çevrenizden bir insanla aşka yelken açabilirsiniz.

22 Kasım 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınıza titiz bir çalışma temposuna hazırlandığınız bir salı günü yaşıyorsunuz. Bir ay boyunca kendinize, benliğinize, kararlarınıza ve önünüzdeki dönemde uygulamayı düşündüğünüz konulara odaklanacağınız sürece giriyorsunuz.Güneş bir ay boyunca sizin burcunuzda yolculuğuna devam edecek. Diğer taraftan arkadaş ortamlarınızda sahip olduğunuz fırsatları değerlendirecek fikre ve bilgiye sahip olduğunuzu da unutmayarak bu birbirine eş zamanlı gelen tüm olumlu gökyüzü hareketlerini değerlendirmelisiniz.

22 Kasım 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

22 Kasım 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 16' 22"
Ay
Kova
21° 37' 21"
Merkür
Koç
17° 44' 28"
Venüs
Boğa
03° 20' 40"
Mars
Koç
01° 11' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 06"
Satürn
Balık
16° 44' 29"
Uranüs
Boğa
22° 27' 22"
Neptün
Balık
28° 57' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 57"
Lilith
Başak
23° 32' 56"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>