Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Verdiğiniz bütün kararlara rağmen gönlünüzü boş tutmayı beceremiyorsunuz. Aşk, sizin için vazgeçilmez bir şey. Yeni bir aşkın eşiğinde olduğunuzun herkes farkında.

Yoğun bir haftaya başlıyorsunuz. Bu yoğunluk gözünüzü korkutmak yerine sizi memnun ediyor. İşlerin artmasınıngüvenliği ve daha iyi kazanç demek olduğunu biliyorsunuz çünkü.

Satın almak istediğiniz bir şey için nihayet bütçenizi denkleştireceksiniz. Önemli bir ihtiyacınızı giderebileceğiniz için memnunsunuz. Size borcu olan bir arkadaşınız, yakında ödemeyi düşünüyor.

Yeni dostluklara kapınızı açmanın tam zamanı. Çevrenize biraz bu gözle bakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızın sağlık problemi sizi endişelendiriyor. Sizden bir şey saklandığını sanıyor ve evhamlanıyorsunuz. Oysa sizden saklanan bir şey olmadığı gibi, yakınınızın endişelenmenizi gerektirecek bir durumu da yok. Yaşamınıza yeni giren birisi sizi yakından izliyor ve sizinle yakın dost olmak istiyor. Siz ise onun bu yakınlığını şu sıralar fark edecek durumda değilsiniz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 11:01 Akrep burcunda ilerleyecek Ay etkisi, duygularınızın çabucak alevlenmesi ve bir türlü halledemediğiniz bazı sorunların sizi durdurması anlamında etkili. Bu durma hareketi size göre değil. Fakat dış etkenler nedeniyle sabırlı olmak gerekiyor. Saat 11:22 Merkür-Chiron arasındaki görünüm,hayatımızla ilgili konularda ve toplum içindeki yerimizle alakalı meselelerde de aynı şekilde hassas düşüneceğimizi gösteriyor. Sorumluluklarımız yeteri kadar ağırken, bizi kimsenin kullanmasına izin veremeyiz. Bu yüzden de sert şekilde konuşmamız mümkündür. Saat 16:38 Merkür-Uranüs arasındaki görünüm, beklenmedik tepkilerde bulunmamıza neden olabilir. Ancak bundan asla pişmanlık duymayız. Özgürlük kanımızın son zerresine kadar sinmiştir. Aşkla büyümek, hayatın tüm zevklerinden yararlanmak arzumuz yoğundur. Buna birileri karşı çıkmış veya bizi eleştirmiş pek de umurumuzda olmaz. Ancak Merkür-Yay burcunda ilerlediği için durumları bir ölçüp tartmak lazım. Yüzünüzü gülümseten, yüreğinizi ferahlandıran güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

26 Kasım 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akrep burcunda ilerleyen Ay bugün ilginizi mistik ve spiritüel konulara çekebilir. Kendinizi akışa, işleri oluruna bırakmakta zorlanmayabilirsiniz. Dalgınlık ve ihmallere karşı dikkatli olmalısınız.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlamalarınızda ufak tefek değişiklikler olmasının faydasını görebilirsiniz. Tek yapmanız gereken söz konusu değişikliklere direnç göstermeyip, uyum sağlamak. Akıntıya göre ilerlemeniz durumunda, sıkıcı ve rutin işlerden uzaklaşabilir, hatta hayatınızda daha eğlenceli bir etki yaratabilirsiniz.Günün Atmosferi:Sırlar gün yüzüne çıkabilir. Yaratıcı yönümüz harekete geçebilir. Yolculuklar, geziler ya da görüşmeler bu hafta sonunun keyifli başlıkları olabilir. Sosyal yönü dopdolu bir hafta sonu olacağı için enerjimiz de yüksek olacaktır. Yeni olanaklarla karşılaşabiliriz. Öğle saatlerinde diyaloglarımıza dikkat etmeye çalışalım. Parasal konularda da kontrollü hareket etmeye özen gösterelim. Gerekirse harcamaları kısalım. Sırlar gün yüzüne çıkabilir. Dedikodulara mahal vermeyelim. Özellikle işle ilgili konularda ketum davranalım. Yeni ve kritik bilgilere erişebiliriz. Çalışmalarımız herkes tarafından beğenilebilir ve bir anda aranan kişi olabiliriz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygularınızı rahat biçimde aktarmak pek kolay olmayabilir. Kimi zaman da gizli kalan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç bir detayı gözünüzden kaçırmıyorsunuz. İş konusunda olan titizliğiniz harika ancak dostlarınıza bu davranış tarzınız ters gelebilir. Özenli olmak adına abartmayın.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ilişkisi uzun süredir problemli devam edenler için, güç savaşlarının ve ego problemlerinin yaşanacağı bir yeni ay sözkonusu iken, bekar ve ilişkisi olmayan yalar için bu dönem yeni bir aşkı ve ilişkiyi başlatıyor olacak. Davalar, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim alanlarından fayda elde edeceğiniz hafta genelinde partnerinizin ve dostlarınızın iletişim şekli biraz canınızı sıkabilir. Sağlık konusunda mide problemlerine dikkat etmeniz gereken bu süreçte, problemli ilişkiler ayrılık kararı verirken, satürnün Venüs ve merküre olan uyumlu açısı hem maddi anlamda rahatlamanıza hem de bekar olanların yeni bir ilişkiye başlamasına sebep olacak. Yeniay haftasında hastalıklara karşı bünyenizi güçlendirmeniz gerekirken, küçük kazalara karşı da temkinli hareket etmeniz gerekmekte.

26 Kasım 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrelerde abartılı hareket etmeyin. Parasal konularda ipin ucu kaçabilir. Özel ilişkilerinizde dengeyi korumanız gerekiyor.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin ve bilinçaltınızın derinliklerinden feyz alabileceğiniz bir gün yaşıyorsunuz.Aileniz ve aile büyüklerinizin sorunlarına eğilmek, manevi sorumluluk almak ve destek vermek, miras ve vergi konularıyla ilgili harekete geçmek gibi aileyi ilgilendiren konularla yoğunlaşabilirsiniz. Zihinsel gücünüzün artacağı, bilgelik, cesaret, irade ve uzlaşma gibi erdemlerin hayatınızda daha fazla yer tutabileceği bir başlangıç yapabilirsiniz. Eğitim verme potansiyeline sahipsiniz. İdeal kavramları başkalarına aktarmakla yola çıkabilirsiniz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurt dışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

26 Kasım 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 55' 47" R
Ay
Akrep
24° 58' 21"
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
25° 18' 02"
Mars
Balık
26° 09' 20"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 56"
Satürn
Balık
16° 09' 24"
Uranüs
Boğa
22° 05' 05"
Neptün
Balık
28° 45' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 43"
Lilith
Başak
22° 49' 29"
True Node
Koç
15° 34' 38"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>