Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin size olan bağlılığı, başkalarını kıskandıracak boyutlarda. Aşk konusundaki şanslılığınız biraz da, genel çekiciliğinizden geliyor. Bugün başka konulardaki sıkıntılarınız ilişkinizi etkileyebilir

Yakın bir arkadaşınızın işinizle ilgili problemlerinizdeki umursamaz tavrı çok canınızı sıkabilir. Yakında bir mutluluk beklentisi içine gireceksiniz. İşle ilgili problemleriniz yüzeysel şeyler gibi görünüyor.

Dert edeceğiniz ya da problem yaşayacağınız boyutlarda gelgitler yaşamıyorsunuz, ama bazı harcamalar aşırıya kaçmış gibi. Yakında umutlandırıcı gelişmeleriniz olabilir.

Bugünlerde duygusallıklara biraz açık görünüyorsunuz. Objektif olmaya ve sorunları iç içe geçirmeden çözmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dinlenme ve içe kapanma dönemindesiniz.Oysa ki, umut ışığınız pırıl pırıl parlıyor. Bu ışığı görmeniz için gözlerinizi aralamanız yetecek. Hayata sürekli gülmeniz ve ona kucak açmanız için sürüyle malzemeniz var. Gecenin geç saatlerinde içinizi rahatlatacak bir konuşma yapabilirsiniz. Kendinizi açmanızda yarar var. Yeni tanışmalar yeni umutlar getirecek.

29 Kasım 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 14:18 burcunuzda doğacak Yeniay, kişisel anlamdaki yeniliklerin kararı,veya mali konuların gözden geçirilip uygulanmasında olumlu bir zamandır. Duruma bakılır, incelenir, araştırılır, artı ve eksileriyle ele alınır ve yerine getirilir. Yeniayın yönetici gücü Jüpiter-Terazi burcunda ilerlediği için, hedef belirleme, projeler, özgürlük, rahatlık, konfor ve ilişkilerde seçkinlik, adalet ve barış duygusu gayet olumludur. Sosyal çevrenizde değişiklik olur, yeni dostluklar kurulur, geleceğe umutla bakılır. Yeniayın görünümlerine baktığımızda, değişimin, gelişmenin, mücadele ederek başarıya ulaşmanın, sıkı çalışmanın kariyer anlamında etkisini görüyoruz. İş başvurusu, görüşme, seyahat, toplantılar bu Yeniayda önemsediğimiz konudur. Evimizle alakalı alışverişlerde sağlamlık ve uzun ömürlülük merkez alınır. Ev içinde bir değişiklik arzulanır. Aşkta güven olgusu ve yenilikçi görüş iç içe geçmiş gibidir. Geçici olmasın ancak heyecan verici nitelikte sürsün. Yeniayın her birimizin hayatında olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

29 Kasım 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, yaşadığınız ilişkide beklenmeyen romantik anlar söz konusu. Siz sürprizleri seviyorsunuz. Bugün partnerlerinizle birlikte, bazı yeniliklere daha sıcak bakmalısınız. Katılacağınız davetlerde, dostlarınızın ortak görüşleri, sizin olumlu görüntünüzden yana olacaktır. Sevildiğinizi sizde biliyorsunuz.

29 Kasım 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son dakika sürprizleri hatta ek kazançlar gündeme gelebilir. Bu hafta tüm baskılara rağmen daha bağımsız hareket etme isteği içinde olacaksınız. Keyfinize göre davranmanın tadını çıkarın. Günün Atmosferi:Özel ilişkiler açısından kritik bir süreçteyiz. Beklenmedik gelişmeler yaşansa da Yay burcundaki yeni ay enerjimizi yükseltiyor ve hedeflerimiz konusunda bize yol gösteriyor. Fakat bu esnada fazla hayalperest olmayalım. Zira yanıltıcı etkiler ve enerjiler hakim. Yarım kalan işleri tamamlamalı ve yeni girişimlerde bulunmalıyız. Özellikle akşamüzerine doğru, daha gerçekçi hareket etmekte fayda var. Verdiğimiz sözlerin arkasında duralım. Gece yarısına doğru ise ilişkilerde bir hareketlenme ve yenilenme söz konusu olabilir.

29 Kasım 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda yeni başlangıçlar olabilir. Gün içinde sağlığınıza dikkat etmeye çalışın. İkili ilişkilerinizde ani durumları kontrol etmeniz gerekebilir. Verdiğiniz kararları yoluna koymak isteyebilirsiniz. Gün içinde gerçekçi olmaya çalışın.

29 Kasım 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kardeşlik... Görüşmediğiniz dostlarınızla bir araya gelerek heyecan dolu bir gün yaşayabilirsiniz. Yeniliklere açıksınız.

29 Kasım 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi yetenekleriniz ve düşüncelerinizle ön plana çıkaracak, bulunduğunuz çevrelerde fikirlerine danışılan kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde aile ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

29 Kasım 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi olayların akışına bırakmak ve geri planda durmak önem kazanıyor. Hayatınızı yapılandırırken, sabırsız adımlar atmaktan kaçınmalısınız.

29 Kasım 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızdaki suskun kalmış duygu ve düşünceleri irdelemek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Günün yüksek enerjisine gece saatlerinden itibaren kavuşacaksınız.Ev ve aile alanlarında duygusal olarak yanılgıya neden olabilecek etkiler altında kalabilirsiniz. Temkinli ve duyguların etkisinde kalmadan ilerlemelisiniz. Gün içinde kısa bir süre depresif ve duygu taşması hissetseniz de krizlerinizi aşmak adına olumlu düşüncelere ve en önemlisi umuda sahip olabileceksiniz. Akıl ve sağduyu bugün en değerli destekçileriniz olacaktır.

29 Kasım 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

29 Kasım 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 03' 25" R
Ay
Akrep
01° 16' 05" R
Merkür
Koç
16° 06' 56"
Venüs
Koç
22° 55' 46"
Mars
Balık
24° 40' 07"
Jüpiter
Boğa
22° 26' 16"
Satürn
Balık
15° 58' 34"
Uranüs
Boğa
21° 58' 37"
Neptün
Balık
28° 42' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 05"
Chiron
Koç
20° 17' 04"
Lilith
Başak
22° 36' 41"
True Node
Koç
15° 38' 37"
Son Güncelleme : 23/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>