Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşam saatlerinde küçük bir sürpriziniz var. O da, sizin gibi bu aralar huzur arıyor. Yakın bir arkadaşıyla sizin hakkınızda bir konuşma yapabilir. İkisinin de sizinle ilgili düşünceleri oldukça pozitif. Kaygılanmayın.

Son derece yaratıcı bir ortam içindesiniz.. Aklınızdan kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için kurs ya da eğitim alma düşüncesi geçiyor. Bugün bununla ilgili araştırma yapabilirsiniz. Karar vermeniz de çok yakın.

Son zamanlardaki sıkışıklığınız ve bir süre sonra yapmanız gereken bir ödeme canınızı sıkıyor. Bugün bunu halletmek için bir yakınınızla konuşabilir, planlar yapabilirsiniz Geleceğiniz sıkıntısız gibi.

Son günlerde alışkanlık haline getirdiğiniz bazı tercihler, size yorgunluğunuzu daha da hissettiriyor. Beslenmenize ve sosyal yaşamınızın ritmine dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaşamınızla ilgili bazı muhasebeler yapabilirsiniz. Bu dönem, hayatınızda risk almak istemediğiniz, evinize ve sevdiklerinize yakın olmak istediğiniz bir dönem. Sizin için en güvenli seçenek ne ise onu tercih edebilme yeteneğiniz var. Profesyonel anlamda bir atılım yapmak üzere iseniz, bunu artılarını ve eksilerini çok iyi hesaplayarak yapmalısınız.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:48-23:46 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. İhtiyaçlarımız için alışverişe çıkacaksınız aldığınız ürünün içeriğini ve fiyatlarını gözden geçirin. Bütçenizi düzenleyebilirsiniz. Nereye ne verecekseniz kontrolünü iyi yapınız. Saat 23:46 itibariyle Ay, burcunuza geçiş yapıyor ve enerjinizi yükseltiyor. Bu saat sonrası moral ve motivasyon gücünüz doruğa çıkar. Aktif, neşeli, keyifli bir şekilde çevrenizle ilişki kurabilirsiniz. Hoşgörülü davranırsınız. Çünkü siz zaten doğuştan iyi niyetli, cömert kişilersiniz. Pozitif insanlarsınız. Bu saat sonrası sizin için gayet keyiflendiricidir. Yeni haftanın sizlere şans, bereket, huzur, sağlık getirmesi dileğimle,

28 Kasım 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Katılacağınız toplantılarda eski dostlukların konuşulduğu ortamlarda nostaljik duygular yaşayabilirsiniz. Bugün bazı konularda partnerinizin de, fikirleri söz konusu olacaktır. Karşılıklı çatışma içine girmeden sonuca gitmeyi denemelisiniz. Çevresel desteğin üzerinde hissedeceğiniz bir gün yaşayacaksınız

28 Kasım 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mevcut oluşumların, anlaşmaların, planların ya da düzenlemelerin bazılarının şu an ki haliyle verimsiz olduğuna karar verebileceğiniz günlerdesiniz. Bu sonuca ulaşırsanız, her şeye yeni bir şekil verme ve güncelleme şansınız da oluşacaktır.Günün Atmosferi:Arkadaşlarımız bizi motive edecek veya faydamıza çalışmaları olabilir. Motive bir haftaya giriyoruz, ama bir iki gün için planlarda değişiklik yapılması gerekebilir ya da plan yapmak zor olabilir. İlginç hayaller veya rüyalar söz konusu olabilir.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan konulardan dolayı stresler meydana gelebilir. Sorumlu olduğunuz işler engellenebilir. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Tekrar gözden geçirmeniz gereken durumlar olabilir. Riskli konulardan uzak kalmanızda fayda var. İşlerinizde dikkatsizlik nedeniyle bazı sıkıntılarla uğraşabilirsiniz. Yabancılarla ilgili işlerle oyalanabilirsiniz.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İlgilendiğiniz konular hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. Bugünlerde şansınız açık.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

28 Kasım 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizle baş başa kalmak ve içinizdekileri anlatmak derdindesiniz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen her tür olaya karşı hemen panik olmayın, ailenize karşı fedakârlıklarınız yüksek.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde yapacağınız değişiklikler ve yaşadığınız yeri güzelleştirme işlemleri stresi azaltmanıza ve kişisel hedeflerinize ulaşmanıza yardım edebilir. Bu hafta sonu alacağınız orijinal teklifler farklı alanlara ilgi duymanıza ve ailenizi ve arkadaşlarınızı şaşırtmanıza neden olabilir.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

28 Kasım 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 24' 58" R
Ay
Yay
14° 20' 09"
Merkür
Koç
16° 05' 40"
Venüs
Koç
27° 11' 01"
Mars
Balık
27° 20' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 11"
Satürn
Balık
16° 17' 51"
Uranüs
Boğa
22° 10' 16"
Neptün
Balık
28° 48' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 59"
Lilith
Başak
22° 59' 39"
True Node
Koç
15° 29' 44"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>