Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Duyguların Ve Mantığın İle Hareket Ediyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 10%
Sağlık 70%

Doyumsuz merakınızı gidermek için her zaman yeni şeyler öğrenmek istiyorsunuz. Ancak, bugün her şey size çok sıradan görünebilir. Öyleyse neden bir defalığına da olsa daha farklı bir şey yapmıyorsunuz, kendinize iyi bakmak gibi! Ne olur ne olmaz düşüncesiyle doktorunuza gidip muayene olmak isteyebilirsiniz. Bugün sakin olun. Herkes yılın her günü sizin kadar aktif olacak diye bir şey yok!

Eğer bir şey çok iyi ise, size kendinizi ütopyada hissettirebilir. Eğer bir şey kötüyse, dünyanın sonu gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Arası hiç yok. İşte bugün, elinizden gelen her şeyi yaptığınızı ya da hiçbir şey yapmadığınızı hissettiğiniz duygusal aşırılıklarla dolu bir gün. Bu, sizin için her şeyin dorukta olacağı bir zaman, ancak buna karşı koymak yerine elinizdeki enerjiyle çalışırsanız, çok daha iyi olacağınızı göreceksiniz. Yoğun duygularınızdan yararlanın ve bunları kendi avantajınıza kullanın.

Bugün kendi kabuğunuza çekilip herkesten uzak kalmak isteyeceğiniz bir gün olabilir çünkü etrafınızda apaçık bir sürü iğrençlik var. Bu sizin hatanız değil. Yorucu bir gün ve insanlar buna tepkili. Bugünkü hedeflerinize odaklanın ve negatif enerjiyi üzerinize çekmeyin. Hissedebileceğiniz gereksiz baskıyı başınızdan savmak için, gün içerisinde molalar verseniz iyi olur.

Biraz telaşlı hissedebileceğin bir gün. Günün enerjisi odaklanmakta sıkıntı yaşamana sebebiyet veriyor. Birçok düşüncenin zihnini meşgul etmek için yarıştığını göreceksin. Bitirmen gerekenlerin bir listesini hazırla. Masana hatırlatıcı notlar koy veya kendine küçük sesli mesajlar kaydet. Yanında bir ajanda taşı ki önemli toplantılara katılmayı da unutma.Bugün en beklenmedik yerlerde mucizevi olaylar meydana gelebilir. Belki de belirli bir yerde görmeyi beklediğiniz biri vardır. Onu orada göremeseniz de, bambaşka bir ortamda, özel bir etkinlikte onunla bir araya geleceksiniz. Varış noktanıza odaklanın ve oraya nasıl ulaşacağınızla ilgili ayrıntılar kendi kendine tamamlansın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün seyahat etme tutkusuyla dolup taşabilirsin. Gökyüzünün enerjisini göz önünde bulundurduğumuzda böyle hissetmen şaşırtıcı değil. Çoktandır gecikmiştin zaten böyle bir şey için. Neden ilgini yönlendirebileceğin bir Kutsal Topraklara seyahat planlamıyorsun? İsrail'e gidebilir ve Masada'nın üzerinden gün doğumunu izleyebilirsin ya da İrlanda'ya gidip zengin kültürlerini ve tarihlerini içine çekebilirsin. Ruhunu doyurmak için gerekli olan şey neyse onu yap.

3 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün değişiklik isteği, sıkılganlık ve hızlı değişen duygu ve istekler ön planda olabilir. Kaygı, endişe ve panik gibi ruh halleri zaman zaman olabilir. Kendinize, hayata ve akışa güvenme zamanı. Sürprizlere açık olmalı.

3 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenin her anlamda yanında durmak istiyorsun. Fakat zaman zaman omuzlarındaki sorumluluk sana ağır geliyor olabilir. Çalışan bir Yay burcuysan yeni taşındığın ofisinde bazı düzenlemeler yapabilirsin. Duygusal anlamada motivasyonunu düşürmezken mantığınla eş zamanlı çalışmaya özen gösteriyorsun.

3 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi öfke ile ifade ediyor olabilirsiniz. Yanlış anlaşıldığınızın farkına vararak hatanızı düzeltmenin yollarını aramalısınız. Sakince bir yaklaşım her zaman kazananı belirlemiştir. Hayal kırıklıklarının hesabını sormayın.

3 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kararsızlıklar gündeme gelebilir. Aslında evinizi, ailenizi ilgilendiren konularda çok şey yapabilirsiniz. Etki altındasınız.

3 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz derin, yoğun bir çalışma kapasitesine sahipsiniz. Özgüveniniz kariyerinize fayda getirir ve kendinizi tanımanızı geliştirir. Otoritelerle ilişkiler durumunuzda iyileştirme sağlayacak. Hataları derinlemesine inceleyin ve onları düzeltin.

3 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Görev ve sorumluluk bilinciyle hareket edebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Hedeflerinize odaklanabilir, plan, program, organizasyon gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz.

3 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size yararı olmayan insanlara ulaşmaya çalışmamalısınız. Günün sonunda üzülen siz olacaksınız.

3 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geniş tercih yelpazesi olan bir kişi olarak çevrenize negatifsiniz. İsteklerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcı bir tutum izliyorsunuz. Partnerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. Düşünceleriniz ilginç gelebilir.

3 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak.

3 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizi çok seviyorsunuz ve onun için her şeyi yapabilirsiniz. Finansal durumunuz giderek daha iyi bir hal almaya başlıyor. Hayatınızdaki değişikliklere kolay bir şekilde adapte olabiliyorsunuz.

3 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızın ilk günkü etkisinden kurtulup daha mantıklı düşününce, bu işin olamayacağını siz de kabul ediyorsunuz. Ama tatlı hayallere dalmamak elinizde değil. İş hayatında son günlerde sinirlerinizi yıpratan olaylar yaşamanız, sağlıklı karar vermenizi engelleyebilir. Pahalı şeylere katılmak konusunda iki kere düşünmek isteseniz de lükslerle yaşamak tabii ki giderlerinizi gözle görülür oranda artıracaktır. Kendinizi sağlıklı hissetseniz de bazı kontrolleri ihmal etmeyin.

3 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 00" R
Ay
Terazi
05° 53' 57"
Merkür
Boğa
04° 12' 54"
Venüs
Boğa
23° 56' 46"
Mars
Koç
14° 00' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 30"
Satürn
Balık
18° 00' 49"
Uranüs
Boğa
23° 25' 32"
Neptün
Balık
29° 24' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 16"
Lilith
Başak
25° 24' 17"
True Node
Koç
14° 56' 24"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>