Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi bu konularda sınırlamanızın gerçek nedenlerini keşfetmeniz gerekecek. Onu daha yakından tanımaktan çekinmemelisiniz. Bağlanma korkunuzun duygularınızı engelleyemediğini görüyorsunuz.

El üstünde tutulmanıza karşın, sürekli doyumsuzluk içindesiniz. Sınır tanımayan bir hayal gücünüz var. Bu özelliğiniz yazık ki,hayatınızda size artı puanlar yazdırmıyor.

Parayla ilişkileriniz bugünlerde farklılıklar içeriyor. Bugünlerde sıkı para tartışmalarınız var. Ama tartışmaya girmeden bir şeyleri halletme niyetinizde zorluklar yaşayabilirsiniz.

Kararsızlığını çok uzunca bir süre yaşadığınız bir etkilenişimde biraz aşırılıklar sergiliyorsunuz. Bu tavrınızla kendinize düş kırıklığı hazırlıyor olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kent dışındaki çok genç bir yakınınızla bugün, yarın hasret giderebileceksiniz. Bu günlerde derin bir umutsuzluğunuz var. Baştan çok umut bağladığınız kimi uğraşlarınız, sizi hayal kırıklığına uğratmış gibi görünüyor. Ama boşa olduğunu bildiğiniz halde hala bir çaba içindesiniz. Bu hayal kırıklığını paylaştığınız bir gurubun varlığı sizi biraz rahatlatıyor.

31 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, sabah 07:42 itibariyle Boğa burcuna geçiş yapıyor. Sizler için çalışma hayatınızın öne çıkacağı bir gün olabilir. Ay-Uranüs kavuşumunun da yaşanmasıyla sürpriz gelişmeler ofis hayatında sizi bekliyor olabilir. Ani bir haberle terfi aldığınızı öğrenebilirsiniz. Venüs-Satürn arasındaki pozitif açının desteğiyle de enerjinizi düşüren psikolojik etkenlerden artık arınmaya başlıyorsunuz. Kronik sağlık problemleriniz varsa güçlenmeye başlayacağınız bir döneme adım atıyorsunuz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabırsız davranacaksın!Bugün dalgınlığın üzerinde olabilir. Sürekli düşürüp durduğun telefonunu nereye koyduğunu unutup saatlerce arayabilirsin. Sabırsız davranışların seni strese sokabilir. Beklediğin para bugün dolaylı yoldan olsa da bir şekilde sana gelecek. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Yay burcuysan, gün içerisinde duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsin. Onunla iletişim kurmak ya da nasıl olduğuna ilişkin bir şeyler öğrenmek isteyeceksin. Akşamları yürüyüş yapman için kendine bir sebep ararken arkadaşının telefonuyla programına onu da dahil ederek bu sporu gerçekleştirebilirsin.

31 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizin size vermiş olduğu sözler dalgınlıklar yüzünden yerine getirilemeyebilir. Gündelik yaşamınızı aksatan problemlerle ilgilenmeniz ve çözüm bunlara getirmeniz doğru olacaktır.

31 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki konulardan dolayı kendinizi dağınık hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde olayları somutlaştırmakta zorlanabilirsiniz. İletişimden kaynaklı problemleri çok kolay atlatabileceğiniz zamanlardasınız. Bugünlerde başarı yönünde adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bu konuda alternatif planlar yapmak işinizi kolaylaştıracaktır.

31 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aileniz ve dostlarınızla keyifli zaman geçirebilir ve sohbet ederek genel kültürünüze de kültür katabilirsiniz. Olgunluğa yöneldiğiniz döneme giriyorsunuz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay; sağlığını önemsemek ve kendine zaman ayırmak enerjini yükseltebileceği gibi uzun zamandır istediğin sakinliğin ve huzurun keyfini de çıkarabilirsin. Bugün yakınlarından, yaptığınbirliklerinden veya karşındakilerden beklentilerin fazla yüksek olabilir. Bu durum alıngan ve pasif direnişler sergilemene yol açabilir.

31 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sonunda kariyeriniz konusundaki pürüzlere bir son veriyorsunuz. İşleri daha planlı ve analitik bir düzlemde yapmak sizi rahatlatacak. Tabi sizin disiplininiz yanında şansınızın da büyük etkisi olacak. İletişiminizin kuvvetli olduğu, rahat bir gün geçireceksiniz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizin günlük rutininizi etkiler. Şirket içi toplantılar, mesai arkadaşlarınızın kararlarını onaylamak ve yurt dışı planları yapmak onların isteklerini dinlemek ön plana çıkar. Gündelik ihtiyaçlarınız için alışverişe çıkabilirsiniz. Kan değerleriniz için test yaptırabilirsiniz. Ofis dekorasyonunuzda değişiklik yapabilirsiniz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

31 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 50' 31" R
Ay
Akrep
05° 49' 17" R
Merkür
Boğa
07° 45' 33"
Venüs
Boğa
27° 00' 12"
Mars
Koç
15° 53' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 55' 41"
Satürn
Balık
18° 10' 18"
Uranüs
Boğa
23° 34' 09"
Neptün
Balık
29° 27' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 25"
Chiron
Koç
21° 46' 36"
Lilith
Başak
25° 40' 49"
True Node
Koç
14° 54' 11"
Son Güncelleme : 21/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>