Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sorumluluklarında Hassas Davranabilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2020, Salı

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün, özellikle aşk ve romantizm ile ilgili meseleler söz konusu olduğunda, biraz içe kapanık hissediyor olabilirsiniz. İçgüdülerinize kulak verin ve tereddütlerinizin asılsız olmadığını bilin. Bazen, biraz yavaşlayıp nereye gittiğinizi sorgulamak iyidir. Fakat bir sonraki büyük adımı atmanız gerektiğinde kendinizden şüphe etmeyin.

Ne için bekliyorsunuz? En iyisi için harekete geçin. Tek yapmanız gereken şey parlamak. Güçlü insan gruplarıyla birleşme fırsatınız var, o yüzden zihninizi ve gözlerinizi açık tuttuğunuzdan emin olun. Güncel durumunuzu geliştirecek ve işle ilgili olan şeylerle uğraşın. Keskin zekânız ve sonu gelmeyen gerçek bilgiler sizin için kullanışlı olacaktır. Kullanışlı bilgileri hazırınızda tutun.

İş yöneliminiz hakkında bugün biraz belirsizlik yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuz birden kaybolabilir. Neler oluyor? Evrensel rezonansları olan projelere dahil olma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yalnızca çıkarlarınızı ilgilendiren ya da dar kapsamlı projeler artık dikkatinizi çekmiyor.

Her şey olabilir. Kişisel seviyede olsun, aile içinde olsun, bugün hayatına bir alanda bir değişim geliyor. Geçtiğimiz aylarda kendi kendine üstesinden gelmesi zor olan bazı korkuların oldu. Biraz kaygılı bir dönemden geçtin, ama önümüzdeki birkaç haftayı çok daha kolay ve hafif bulacaksın.Bugün kişisel yaşantınızda bazı değişiklikler yapmak için istekli olacaksınız, çünkü bazı rutinlerin içine fazlaca düşmüş olabilirsiniz. Eğer akşamlarınızı partnerinizle geçiriyorsanız, bugün dışarı çıkmak isteyebilirsiniz. Farklı bir şeyler yapın. Müzeye gidin, güzel bir film izleyin. Dışarıda bütün gün gideceğiniz parklar ve ziyaret edeceğiniz yerler hakkında planlar yapın. Genel rutininizin dışında bir şeyler yapmanın tadını çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır süregelen tartışmalar artık sizin için kritik bir aşamaya geliyor gibi. Kızışan düşmanlık bugün baş gösterirse şaşırmayın. Bunun sizin kendi eylemlerinizden kaynaklanması yüksek ihtimal. Öfkeli tartışmalar doruk noktasına ulaşıyor ve inatçı karakteriniz eşit derecede inatçı bir güçle karşı karşıya geliyor. Her şeyi gereğinden fazla ciddiye almaktan vazgeçmenizde fayda var. Unutmayın ki hayat eğlenmek için var!

4 Ağustos 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm bu heyecanlara biraz ara verseniz iyi olur. Geçtiğimiz üç hafta boyunca herkesi memnun etmeye çalıştınız ve bu durumdan dolayı çok yorgunsunuz. Bu sebeple artık dinlenmek için zamana ihtiyacınız var. Çünkü artık bu şekilde devam edemezsiniz. Bir kaç gündür biraz gerginsiniz, işlerin daha da kötüleşmesini istemezsiniz.

4 Ağustos 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinde yaşadığın problemler duygusallaşmana yol açıyor. Çok fazla alıngan bir yapıda olabilirsin. Kendi işine sahip olan bir Yay burcuysan sorumluluklarında fazla hassas davranıyorsun. Uzun zamandır hayır kurumlarında görev almak isteyen bir Yay burcuysan bu fırsat bir arkadaşın vasıtası ile doğabilir.

4 Ağustos 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız bazı olaylar sizi gerçekleri öğrenme konusunda cesaretlendirebilir. Yanılgılara açık olan bugün temkinli olmanızda fayda var. Hayatınızın akışını değiştirmek sizin elinizde olabilir. Bu yüzden biraz daha cesaretli olmayı seçmelisiniz.

4 Ağustos 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularda yeni gelişmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yoğunluk meydana gelebilir. Yanlış anlaşılmadan kaynaklı sorunları fazla büyütmemenizde fayda var. Kardeşlerinizle görüşebilirsiniz. Akşam saatlerinde kararsız kaldığınız durumlar olabilir.

4 Ağustos 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınız atılımlar bugün sonuç vermese bile ilerleyen günlerde verecektir o yüzden hemen duygusal bir şekilde yapmak istediklerinizden vazgeçmemelisiniz.

4 Ağustos 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim açısından oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Ancak yanlış anlamalara ve bunların getirebileceği alınganlıklara dikkat etmelisiniz. Trafik, ulaşım konularında temkinli davranabilirsiniz.

4 Ağustos 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizin küçülmeye bağladığını fark ettiniz mi? Bunun neden olduğunu anlamaya çalıştığınızda artık daha seçici olmaya başladığınızı anlayacaksınız.

4 Ağustos 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Kova burcundaki seyahatine devam edecek.Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizin ön planda olacağı bir gün. Mars ile Jüpiter arasındaki sert etkileşim aşk hayatınızda gerginliklere işaret ediyor. Bütçenizi aşmamaya özen gösterin.

4 Ağustos 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

4 Ağustos 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tam aşka olan inancınızı kaybedecekken karşınıza rüya gibi biri çıkacak. Aileniz ile birlikte yaşıyorsanız huzurlu ve mutlu anlar kaydedeceksiniz. Geçmişten tanıdığınız biri, bugün sizinle iletişim kurmaya çalışabilir.

4 Ağustos 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün Ay'ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınızda, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Bugün zamanınızı dengeli bir şekilde kullanmalısınız.

4 Ağustos 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 02' 32" R
Ay
Terazi
00° 53' 02"
Merkür
Boğa
03° 38' 09"
Venüs
Boğa
23° 25' 30"
Mars
Koç
13° 40' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 31"
Satürn
Balık
17° 59' 09"
Uranüs
Boğa
23° 24' 03"
Neptün
Balık
29° 23' 47"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 60"
Lilith
Başak
25° 21' 28"
True Node
Koç
14° 55' 55"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>