Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ayrılık Kararı Alabilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 40%

Gerçekçi olmak bugün sizin için çok önemli. Kartlarınızı ne kadar iyi oynadığınıza bağlı olarak, kalp kırabilir ya da kazanabilirsiniz. Yavaş ve istikrarlı bir şekilde yarışırsanız büyük olasılıkla bu yarışı kazanacağınızı unutmayın. Konuşmalar sizi hiçbir yere götürmeyecek, bugün kalite ve harekete geçmek anahtar kelimeler. Baştansavma yapılan işler baştansavma sonuçlar doğuracak.

Gezegenler size çok önemli bir ders verebilir: Geçmişte yaşadığınız sorunların hala sizi takip etmesi durumuna tek çözün (karma'nız olarak adlandırdığınız şey), çok çalışmanız ve diğer insanlara karşı olan yükümlülüklerinize büyük özen göstermenizde yatıyor. Bugün gökyüzündeki uyum, saygın ve sorumlu bir yetişkin olma yolunda size yardımcı olacaktır.

Bir arkadaşınızla giriştiğiniz bazıgirişimleri bugün biraz sallantıda gibi duruyor. Bu projeyle ilgili heves ve üzüntü arasında gidip gelebilirsiniz. Proje muhtemelen iyi bir proje ve size istediğiniz başarıyı getirecek. Bugün olan şeyleri temel alarak, geleceğiniz hakkında negatif yargılarda bulunmayın. Birkaç gün içerisinde, tekrardan hepsi hepsi ilerleme kaydedecek. Metin olun!

'Tansiyon' günün adeta teması. Hayal kırıklıkları ve moral bozuklukları aile üyelerinin geneline yayılabilir ve bu durum günlük rutinle ilgili meseleleri engelleyebilir. Böyle günlerde en iyisi herkesin dışarı çıkıp kendilerini ortamdan uzaklaştırması olacaktır. Sinema, spor etkinlikleri ve müzeler stresin atılmasına yardımcı olur. Çık ve günü yaşa.Her ufak mental farkındalık bir şey ifade eder. Bir dahaki sefere bir şelale gördüğünüzde bunu hatırlayın ve yalnızca yürümeyi planlayın. Orada durup yalnızca vakit geçirip ve dilek dileyip bir bozukluk atmak yerine bunu yapın. Bu fiziksel hareket uzun zamandır dinlenilmek için bekleyen hayallerinizi hatırlamanız konusunda size yardımcı olacak. Onlarda bir ses verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen gözünüzden ırak olan gönlünüzden de ırak oluyor. Geçmişi ardınızda bırakmayı tercih ediyor ve arkanıza bakmayı sevmiyorsunuz. Ancak hayatınıza ve gidişatına dair daha net bir bakış açısı edinmek için zaman zaman geçmiş üzerine düşünmek önemlidir. Bugün gerek iyi gerekse kötü bazı anılarınız aklınıza takılabilir. Durum nasıl olursa olsun bu anılara kendinizi daha iyi anlamanın bir yolu olarak bakmalı ve onlardan kaçınmamalısınız.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevindirici haberler alabilir, beklediğiniz netleşmelerin gerçekleşmesiyle rahatlayabilirsiniz. Başvurular sonuçlanabilir. İş ve eğitimdeki başarılarınızla konuşulabilirsiniz. Ek gelir ve kazanç adına teklifler alabilirsiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişiklisi olan bir Yay burcuysan, karşı taraf üzerinde baskı kurmak isteyebilir. Onun bu davranışı tek taraflı olarak ayrılık kararı almana neden oluyor. Akşam ona atacağın mesaj ile her şeyi açıklığa kavuşturuyorsun. Uzun zamandır izlemek için fırsat bulamadığın bir film varsa o filmi izleyebilirsin. Yatmadan önce yakın bir dostundan alacağın mesaj seni şaşırtacak.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır beklediğiniz birile ilgili yakın çevrenizden destek görebilirsiniz. Finansal konularda bütçenizi bugün tekrar gözden geçirmelisiniz. Eğitim ve basın alanında uğraşlarınız varsa bu noktada harekete geçme zamanı.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için heves içinde olacağınız zamanlar var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Özgürce kendi hayatınıza bakacağınız bir gündesiniz. Keyif aldığınız kişilerle görüşüp, kendinize zaman ayıracaksınız. Yeniliklere açıksınız. İmaj değişikliğinde kararlarınızı dikkatli almanızda fayda var.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnız olan Yay'lar kalbinizde biri varsa konuşmaktan çekinmeyin. Hayatınızın kararla alakalı temellerini atmak için oldukça uygun bir gündesiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi yetenekleriniz ve düşüncelerinizle ön plana çıkaracak, bulunduğunuz çevrelerde fikirlerine danışılan kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde aile ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkes ne zaman geri çekileceğini ve ilginin başkalarının üzerinde olmasına izin vermesi gerektiğini bilmiyor. Tüm övgüler size yağdırılmaya başlandığında biraz kenara çekilmeli ve diğer insanların da görünür olmalarına izin vermelisiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzdaki seyahati kişisel hedeflerinizi ve isteklerinizi ön plana taşıyor.Dış görünüşünüzle ilgilenebilir, kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz. Merkür'ün Jüpiter ile karşıtlığı finansal konularda temkinli hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Eşinizle veyaortaklarınızla maddi konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte içinizde olan bütün sıkıntıları konuşun ve bir çözüme bağlayın. İş yerindeki aşırı mükemmeliyetçi tavırlarınızdan dolayı çok yoruluyorsunuz ve bitkin düşüyorsunuz. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu tüm besinleri ve vitaminleri aldığınızdan emin olun.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş çevrenizde yapıcı ve yaratıcı davranarak istediğiniz şartların kendiliğinden oluşmasını sağlıyorsunuz. Grup çalışmalarını sevdiğiniz halde, bugün bireysel davranmaktan kendinizi alamayacaksınız. Oysa, üstün nitelikli kişilerden öğrenmeniz gereken çok şey var.

30 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 51' 09" R
Ay
Oğlak
17° 16' 55"
Merkür
Koç
16° 41' 04"
Venüs
Boğa
00° 16' 22"
Mars
Balık
29° 16' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 11"
Satürn
Balık
16° 31' 24"
Uranüs
Boğa
22° 18' 49"
Neptün
Balık
28° 53' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 32"
Lilith
Başak
23° 16' 20"
True Node
Koç
15° 22' 22"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>