Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günlük Hayatın Kolaylaşıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 10%
Sağlık 10%

Bugün, şu anda evinizde meydana gelen her şeyi değerlendireceğiniz bir gün. Son birkaç ay öncesini düşünürseniz, dikkatinizi sevdiklerinizden ziyadehayatınıza odakladığınızı göreceksiniz. Sonuç olarak, bunun bazı etkileri oluyor. Neyse ki, birkaç gün ailenizle yakın temas halinde olmanız her şeyi yeniden yoluna koyacak. Sizi sevdikleri ve sizinle birlikte olmak istedikleri için onları suçlayamazsınız. Onları biraz şımartmaya çalışın.

Bugün dikkatiniz, geçmişinizden bazı projelere doğru çekilebilir. Eski birarkadaşınıza rastlayıp güncel haberlerinizi paylaşabilirsiniz. Belki önceki şirketinizde çalışmaya geri dönebilirsin. Ya da kendinizi bir zamanlar terk ettiğiniz birgirişimini yeniden gözden geçirirken bulabilirsiniz. Hala işe yarayabileceklerini görmek için eski yatırım stratejilerini araştırın. Geçmiş çabalardan ortaya iyi bir şey çıkabilir.

Bu dönemde önemli bir finansal ilerleme yaşayabilirsiniz. Bir davadan kredi veya bir ödeme gelebilir. Kaybettiğiniz bir parayı bulabilir ya da şimdiki işinizden avans alabilirsiniz. Kısacası bir şekilde size ekstra bir para gelecek. Şu anda, yükselmek için bazı fırsatlara sahip olabilirsiniz. Sizinle ilgili pozitif düşünceler giderek artıyor.

Duygusal akışının blokajını açmak için içsel yaratıcılığından faydalan. Düşündüğünden çok daha kuvvetli bir araçtır bu. Yaratıcılık kim olduğunun büyük bir parçasıdır - iletişim kadar. Duyguların da ruhunun bu iki boyutuna bağlıdır ve bu boyutlar birbirleriyle etkileşim halindedir. Eğer biri bloke olursa, diğer ikisine odaklanabilirsin. Yakınlarınla konuştuğun kadar; kendini yaratıcı aktiviteler üzerinden de göster ve ifade et.Bugün kendinize bazı hedefler koymak için iyi bir gün. Bu, normalde sizin için basit bir görev olsun ya da olmasın, bugün bunun için daha az çaba sarf edebilirsiniz. Muhtemelen başarmak istediğiniz şeylere ve bu hayallerin gerçekleşmesi için atmanız gereken adımlara daha kolay odaklanacaksınız. Büyük düşünmekten korkmayın! Hedeflerinize ulaşmak adına ilk adım olarak bunları kağıda dökün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hazır olsanız da olmasanız da artık harekete geçme vakti geldi. Sonsuz tereddütler deryası bir burcun insanısınız ve bazen harekete geçebilmeniz için sizi birinin kuvvetlice itmesi gerekiyor. Kendinizi pek hazır hissetmediğiniz bir ilişki için bugün bu tarz bir itme söz konusu. Hazırlıksız olduğunuz için kendinizi huzursuz hissediyorsunuz fakat her şeyi kontrol edemeyeceğinizi anlamanın vakti geldi. Ayrıca, birinin ya da bir şeyleri değişmesinin iyi bir şey olduğunu kabul etmelisiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne daha motive olarak, pozitif enerjiyle başlayabilirsiniz. Sosyal çevreden güzel haberler alabilir, keyif verici konuşmalar yapabilirsiniz. Gelecek planları ve ileriye dair yatırım, kazanç, borçlanma konuları bir süredir gündeminizdeyken bugünlerde netleşme sağlanabilir.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında gerçekleştirdiğin başarılı işler sana statü kazandırabilir. Ofis ortamını değiştirmen gerekebilir. İlişkisi olan bir Yay burcuysan sevgilinle iyi bir iletişime sahip olman günlük hayatında sana epey kolaylık sağlıyor. Kısa süre önce görüştüğün bir akraban ile tekrar bir araya gelebilirsin. Günün yorgunluğu üzerinde olsa da görüşmeyi ertelemiyorsun.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partner ilişkilerinizde beklediğiniz ilgiyi göremeyebilirsiniz. Hayal kırıklığına uğramamak için ilişkilerden beklentinizi biraz daha aşağıya çekmelisiniz. Bu beklentisiz durumunuzun sizi öfkeli biri yapmasına ise izin vermeden sabırla hareket etmelisiniz. Sosyal çevre bağlantılarınız da ummadığınız problemler karşısında sizden beklenmeyen davranışlar sergileyebilirsiniz. Daha kontrollü olmalısınız. 

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarla güzel zaman geçirmek ve sosyal konular içinde olmak güzel. Gelecek beklentilerinizi de gözden geçirebilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal yaşantınızda iç içe bulunduğunuz konular geçmişe göre değişkenlik gösterebilir ancak çoğu zaman bu değişkenlik sizin hayrınıza olacak.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hafta sonu oldukça sosyal bir gündem sizi bekliyor. Arkadaş gruplarınızda ve sosyal çevrenizde aktif olabilir, takım çalışmalarında üretkenliğinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sakin ve ağır başlı duruşunuz partnerinizi gerçekten çok etkiliyor. Ancak arada bir kontrolü kaybedip eğlenmekten de çekinmemelisiniz. Dünyaya bir kez geldiğinizi unutmayın!

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcundaki seyahati sosyal ilişkilerinize dikkat çekiyor.Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizin ön planda olacağı bir gün. Akşam saatlerinde etkili olacak Ay ve Şiron karşıtlığını arkadaşlarınızla veya partnerinizle ilişkinizdeki problemleri çözmek için değerlendirebilirsiniz. Bugün hayallerinize ve ideallerinize yoğunlaşmalısınız.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer bir şirketin insan kaynakları bölümünden sorumluysan, işe alım işlemleriyle ilgili meseleleri bir gözden geçirmende fayda var. Bir değişiklik yaparak yetilerini kanıtlamak için önüne koydukları diploma ve ödüller yerine insani faktörlere odaklanmayı dene. İnsanların özgüveniyle birlikte sana verdikleri güveni göz önünde bulundur. Bu bakış açısı düşündüğünden daha verimli olacak.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, özellikle atacağınız adımlarınıza, ince hesaplarla yaklaşmanız hoş karşılanmayabilir. Fakat bazı konuların yeniden irdelenmesi için, yeni başlangıçları yapmak zorundasınız. Bugün girişimciliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmuyor, özel olmayı başarıyorsunuz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 57' 11" R
Ay
Koç
01° 25' 05"
Merkür
Koç
19° 24' 44"
Venüs
Boğa
06° 44' 57"
Mars
Koç
03° 19' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 57"
Satürn
Balık
16° 58' 29"
Uranüs
Boğa
22° 36' 54"
Neptün
Balık
29° 02' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 09"
Lilith
Başak
23° 51' 19"
True Node
Koç
15° 24' 17"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>