Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Maddi Açıdan Güçleniyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 60%
Sağlık 50%

Bugün, ormanlar kralı rolünü üstlenebilirsiniz. Kendiniz için ayağa kalkmanız ve üzücü bir duruma son vermeniz gerekebilir. Belki de birilerinin sizden faydalandığını hissediyor olabilirsiniz. Kendinizi savunmaya ve duygularınızı ifade etmeye hazırsınız. Ya da sevdiğiniz biri sinirlerinizi bozmuş olabilir, bu yüzden bazı sınırlar belirleyip fiziksel ve duygusal alanınızı koruyun.

Hızını azaltın. Ateşe atlamadan önce düşünün. Sizin ihtiyatlı ve spontane olmak istediğiniz yerde içinizde bir çatışma meydana gelebilir, ancak iyi hazırlanmış planlarınıza sadık kaldığınızda işlerin daha iyi olacağını fark edeceksiniz. Bu senaryoyu özellikle ilişkileriniz ve tüm romantik karşılaşmalarınızda doğru olduğunu göreceksiniz. Eylemleriniz hakkında gerçekçi olun.

Her zaman konsentrasyonunuz yüksek fakat bugün özellikle de sizin için çok şey ifade eden projeler üzerinde her zamankinden daha fazla odaklanmış durumdasınız. Bu işle ilgili olabilir, bir arkadaşınıza yardım etmekle ilgili olabilir ya da kendi kişisel projeniz olabilir. Her ne ise, bugün bunu başarıyla tamamlayacaksınız. Bunun dezavantajı ise, yemek yemeyi, uyumayı veya biraz ara vermeyi unutabilirsiniz. Kendinize dikkat edin!

Evinde birkaç değişiklik yapabilirsin. Belki de görüntüsünden sıkıldın. Biraz renk katmak, mobilyalarınla ilgilenmek veya yeni dekorasyon eşyaları almak isteyebilirsin. Bu tarz şeyler satın almak için uygun bir gün. Bu değişiklikleri yapmanı kolaylaştıracak yaratıcı bir vizyon sende var!Deneysellikten korkma ve evine güzel enerjiler getir.Hazır olsanız da olmasanız da artık harekete geçme vakti geldi. Sonsuz tereddütler deryası bir burcun insanısınız ve bazen harekete geçebilmeniz için sizi birinin kuvvetlice itmesi gerekiyor. Kendinizi pek hazır hissetmediğiniz bir ilişki için bugün bu tarz bir itme söz konusu. Hazırlıksız olduğunuz için kendinizi huzursuz hissediyorsunuz fakat her şeyi kontrol edemeyeceğinizi anlamanın vakti geldi. Ayrıca, birinin ya da bir şeyleri değişmesinin iyi bir şey olduğunu kabul etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Açık görüşlü bir insansınız ve diğer insanlara karşı da verici bir yapınız var. Bugün tanışacağınız insanlar sebebiyle biraz dengeniz sarsılabilir. Kim olduğunuz ve aklınızdan neler geçtiğini anlamak konusunda bir takım zorluklar yaşayabilirler. Muhtemelen sizin esnek kafa yapınızı da anlayamayacaklar.

24 Temmuz 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal alanda ilerleme kaydedebilir, beklenen bir ödemeye ulaşabilir, ileri tarihli ödemelerle harcamalar yapabilirsiniz. Araçlar ve teknolojik aletlerle ilgili ödemeler olabilir. Gün boyu mantık çerçevesinde düşünüp, hareket edebilirsiniz.

24 Temmuz 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evdeki düzeninde değişikliğe gidebilirsin. Evdeki mobilyalarının yerini değiştirebilir, yeni dekoratif parçalar satın alabilirsin. İşin ile ilgili bir yurtdışı konusu gündemde olabilir. Uzun süredir ödemediğin borçlarını bugün kapatabilirsin. Maddi durumunun gittikçe iyileşmesi özgüveninin yerine gelmesini sağlıyor.

24 Temmuz 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aile içi ilişkiler ve finansal konularınızı düzenleyebilirsiniz. Parasal alanda kendinize ekstra gelir kaynağı oluşturmak isteyebilir ve bununla ilgili aksiyonlar alabilirsiniz. Sosyal çevre bağlantılarınız sizi bugün oldukça mutlu edebilir. Yakın arkadaşlarınızın desteğini almak ve değer verildiğinizi görmek hayata karşı olan bakış açınızda pozitif bir gelişme sağlayabilir.

24 Temmuz 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki konular gündeminizi oluşturabilir. Hedeflerinize ulaşmak için plan yapmak isteyebilirsiniz. Göz önünde olmaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. İşlerinizle ilgili düşüncelerinizi üstlerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Annenizle ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde ilerleyebilmeniz için önemli kişilerden tavsiyeler alabilirsiniz.

24 Temmuz 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çizim yaptınız mı? Geçtiğimiz aydan ya da daha da öncesinden beri, yaratıcı yönünüz üzerine düşünüyorsunuz. Çizim, fotoğraf ve yazıya yönelik yeteneklerinize sırt çevirmeye meyillisiniz ama ne yaparsanız yapın bunlar sizinle gelen yetiler. İnsanlar sizden daha fazla şey bekliyor. Bir fırça ya da kalemi elinize alıp kendi yolunuzu çizin!

24 Temmuz 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

24 Temmuz 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni tanıştığınız biriyle kişiliklerinizin aslında o kadar da uymadığını fark etmiş olabilirsiniz. Eğer onunla iyi vakit geçirmek istiyorsanız, düşünme tarzlarına uyum sağlamak için daha çok çalışmanız gerekecek.

24 Temmuz 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcundaki seyahatine devam edecek.Kariyer hayatınızın ön planda olacağı bugünüplan ve stratejilerinizi netleştirmek için değerlendirebilirsiniz. Önemligörüşmeleri yapabilir, üstlerinizle zam ve terfi konuşmaları yapabilirsiniz. Kariyer hedeflerinize yönelik somut adımlar atmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

24 Temmuz 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

24 Temmuz 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ciddi bir ilişki içinde olmadığınızı düşünüyordunuz, fakat yakında olacaklar sizi çok şaşırtacak. Üzerinde çalıştığınız proje sorunsuz ve planlandığınız gibi devam ediyor. Bekleyen doktor randevularınız varsa aksatmamaya özen gösterin.

24 Temmuz 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel enerjinize her zaman güveniyorsunuz. Bugün, bir çok atılımlarınızı gerçekleştirmek bulunduğunuz şartları zorlayacaksınız. Çok yönlü düşündüğünüz için araştırma yeteneğinizi ön plana çıkaracak yeni konular peşindesiniz. Anlaşılmamak, en büyük probleminiz.

24 Temmuz 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 23' 00" R
Ay
Başak
10° 32' 34"
Merkür
Boğa
01° 21' 25"
Venüs
Boğa
21° 18' 25"
Mars
Koç
12° 22' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 08"
Satürn
Balık
17° 52' 14"
Uranüs
Boğa
23° 18' 04"
Neptün
Balık
29° 21' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 30"
Chiron
Koç
21° 32' 48"
Lilith
Başak
25° 10' 01"
True Node
Koç
14° 53' 22"
Son Güncelleme : 16/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>