Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Parlak Fikirlere Sahipsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 30%

Genel olarak, iyimser, özgürlükçü ve macera dolu bir yapınız var. Ancak bugün, özellikle romantik konular söz konusu olduğunda, biraz daha yoğun ve muhtemelen biraz hüzünlü olduğunuzu görebilirsiniz. Aşkla ilgili konulara böyle yaklaşmak tam olarak sizin tarzınız değil, ancak böyle davranmayı şu anki durumunuza uygun bulacaksınız. Sizin için uygun şeyler seçtiğinizden emin olun.

Bugün birteklifi alabilirsiniz! İlk başta, busize çok fazla özgürlük vermeyebilir, çünkü çok fazla çalışıyor olacaksınız. Fakat daha sonra bu, kariyerinizin ilerlemesi için çok umut verici bir şeye dönüşebilir. Ancak şu an sahip olduğunuz işi sürdürmeyi tercih ederseniz çevrenizdeki insanlara yardım etmek için çaba gösterin.

İş hayatınızla ilgili bazı arzularınız olsa da, şu an isteklerinize göre hareket edeceğiniz bir zaman değil. Bunun zamanı düşündüğünüzden çok daha erken gelecek! İçinizdeki değişimin doğasını anlama aşamasındasınız. Açık bir şekilde sizi yeni yönlere çeken de bu. Sabırlı olun; bırakın dönüşüm rotasını tamamlasın.

Bir belirginlik ve berraklık hissinin hakim olduğu bir gün. Kişisel bir meseleyle ilgili önemli bir içgörüye sahip olabilirsin. Belki yaşadığın bir ilişki sende kafa karışıklığı yaratıyordur. Bu kişiye değer versen de, aklına takılan soru işaretlerini nasıl gidereceğini bilemiyor olabilirsin. Ya da ilişkide bir değişiklik yapmayı düşünüyorsun. İç sesine kulak ver. Yaşananları daha kolay idrak etmeni sağlayacak bir olumlu enerji söz konusu.Bazen gözünüzden ırak olan gönlünüzden de ırak oluyor. Geçmişi ardınızda bırakmayı tercih ediyor ve arkanıza bakmayı sevmiyorsunuz. Ancak hayatınıza ve gidişatına dair daha net bir bakış açısı edinmek için zaman zaman geçmiş üzerine düşünmek önemlidir. Bugün gerek iyi gerekse kötü bazı anılarınız aklınıza takılabilir. Durum nasıl olursa olsun bu anılara kendinizi daha iyi anlamanın bir yolu olarak bakmalı ve onlardan kaçınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi dalgın bir şair gibi hissederseniz şaşırmayın. Boşluğa dalıp çekim gücüne kapıldığınız birini düşünebilirsiniz. Onunla yapabileceğiniz konuşmaları ya da aktiviteleri hayal edebilirsiniz. Hayal kurmanın yanlış bir yanı yok. Eğer peşinden gitmeyi göze aldığınız özel biri varsa, hisleriniz hakkında dürüst olun, yeter.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamda anlam arayışı önem kazanabilir. İçi boş ilişkilerden uzaklaşmak isteyebilir, sizi tatmin etmeyendengesinden içten içe uzaklaşabilirsiniz. Finansal konularda arayış ve araştırma içinde olabilirsiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kardeşin ile aranda olan problemleri tatlıya bağlayabilirsin. Gıda sektöründe çalışan bir Yay burcuysan parlak fikirler ortaya koyabilirsin. Patronlarının dikkatini çekmeyi başarıyorsun. Yakın bir Dostunun ailesi ile alakalı olan gelişmelere canın sıkılabilir. Bu konuda onu yalnız bırakmıyorsun. Doğrusu bu kadar duyarlı olman takdire şayan.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile ortamında eşinizle beraber yaşadığınız veya hayatı üstlendiğiniz bazı konular sizleri karar verme noktasında ikiye ayırabilir. Bu durumdan ortak kararlar vererek çıkmanız daha doğru olacaktır. Şayet ortaklı ilişkiler içindeyseniz herhangi bir gerilime izin vermemelisiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ani ve özgürleştirici yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. Bedene ait konular gündeme gelebilir. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İlgilendiğiniz işlerinizle ilgili eğitim almak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmaktan keyif alacağınız zamanlar var.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eşiniz ile birlikte içinizde olan bütün sıkıntıları konuşun ve bir çözüme bağlayın. İş yerindeki aşırı mükemmeliyetçi tavırlarınızdan dolayı çok yoruluyorsunuz ve bitkin düşüyorsunuz. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu tüm besinleri ve vitaminleri aldığınızdan emin olun.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken iddialı ve cesur davranabilir ve hayatınızın kontrolünü ele alabilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi bir tutum ve duruş sergileyebilirsiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınız olayı tamamen kendi gözünden anlatıyor ve bu da biraz taraflı bir bakış açısı. Olayın gerçek yüzünü öğrenmek için diğer tarafı da dinlemeniz gerekecek.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde Akrep burcundaki seyahatine devam edecek olan Ay, öğlen saatleri itibariyle burcunuzda seyahat etmeye başlıyor.Sabah saatlerinde kendinizi içe dönük hissetseniz de, Ay'ın burcunuza girişi ile enerjiniz artacaktır. Dış görünüşünüzle ve kişisel bakımınızla ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Kişisel hedeflerinize ve ideallerinize yoğunlaşın.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişim ve dürüstlük her ilişkinin anahtarıdır. Sorunlarınızı içinize atmadan, partnerinizle paylaşın. Sizin için çok önemli olan bir insanı özleyeceksiniz ve görüşmek isteyeceksiniz. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu vitaminleri ve besinleri aldığınızdan emin olun.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Güçlü sezgilerinize güveniyor ve çevrenizdeki olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden yola çıktığınız zaman, daha az hata yaptığınızı bildiğiniz için kişisel isteklerinizi arka plana atabiliyorsunuz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 50' 45" R
Ay
Oğlak
17° 11' 19"
Merkür
Koç
16° 40' 56"
Venüs
Boğa
00° 15' 52"
Mars
Balık
29° 15' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 05"
Satürn
Balık
16° 31' 22"
Uranüs
Boğa
22° 18' 47"
Neptün
Balık
28° 53' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 30"
Lilith
Başak
23° 16' 17"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>