Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İnternet İle İlgili Problemlerin Olabilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 10%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugünün fark edilmeyen gezegen enerjilerinin etkisini hissediyor musunuz? Eğer öyleyse moralinizi bozmayın, bu geçici bir süreç. Her seferinde bir adım atmak için elinizden geleni yapın ve bu akşam biraz eğlence planları organize edin. Arkadaşlarınızla bir araya gelin ya da film izleyin. Kendinizi bir şeylerle meşgul ederek ve onlara odaklanarak daha iyi hissetmenizi sağlayın. Göz açıp kapayıncaya kadar çok daha iyi hissedeceksiniz!

Hayat şu anda sizin için temelde harika görünmekle birlikte, bugün kendinizi biraz dışarda kalmış hissetme ihtimaliniz çok yüksek. Bu durum muhtemelen stres, sinirsel gerilme ve fazla çalışma nedeniyle olabilir. Bazı görevleri veya projeleri gerçekleştirmedeki gecikmeler, kendinizi sinirli ve biraz da olsa huysuz hissetmenize neden olabilir. Belki de sürekli geciken projelere konsantre olursanız en iyisi olur - o zaman yarın diğerlerine geri dönebilirsiniz. Bunu düşün!

Bugün özellikle güzel görünüyorsunuz ve zinde görüntünüzle ışık saçıyorsunuz. Kendinizi çok sıcak ve diğer insanlara özellikle de küçük hayvanlara karşı sevgi yumağı olmuş halde görebilirsiniz. Eğer bir evcil hayvan sahiplenmeyi istiyorsanız, bunun için daha iyi bir gün olamaz. Kariyer ve maddi konular gayet yolunda gidiyor ve oldukça iyi bir yerdesiniz. Bu ruh hali uzun zaman sürecek gibi görünüyor. Günün keyfini çıkarın.

Bugün özel bir methiye alabilirsin. Güçlü ve olumlu bir süreç kariyerin adına başlıyor ve daha şimdiden ilham verici arkadaşlar ve çevre edinmeye başladığını fark ediyorsun. Belki de içinde bulunduğun bir proje yönetimdeki söz sahibi insanlar tarafından konuşulmaya başlamıştır. İsmin de duyulmuş ve insanlar senden bahsediyor olabilir. Bütün bu süreç yaşanırken duygusal partnerini de unutma. Başarılarını onunla paylaş ve baş başa bir kutlama organize et.Bazen kayıtsız ve mesafeli bir auranız olabiliyor. Kral edasıyla gezindiğiniz için insanların gözünü biraz korkutabiliyorsunuz. Ancak an itibariyla cana yakın ve kibirsiz davranarak diğerlerini şaşırtabilirsiniz. Dünyevi, kişisel anekdotları paylaşmaya hazır olacaksınız ve soğuk olmak istemediğinizi açıkça belirtmiş olacaksınız. Bırakın arkadaşlarınız ve tanıdıklarınız size daha kolay ulaşsın. İyi hissedeceksiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize bazı hedefler koymak için iyi bir gün. Bu, normalde sizin için basit bir görev olsun ya da olmasın, bugün bunun için daha az çaba sarf edebilirsiniz. Muhtemelen başarmak istediğiniz şeylere ve bu hayallerin gerçekleşmesi için atmanız gereken adımlara daha kolay odaklanacaksınız. Büyük düşünmekten korkmayın! Hedeflerinize ulaşmak adına ilk adım olarak bunları kağıda dökün.

26 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile ilişkileri, sosyal çevreniz ve arkadaşlar gündeminizde. İlişkilerde uyum sağlama ile kendi isteklerinizi gerçekleştirme arasında kalabilir, kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Maddi konularda bir isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kazanç ve harcamalar gündeme geliyor.

26 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kıyafetlerinde kullandığın renkleri değiştirebilirsin. Evli bir Yay burcuysan eşinin eve senin için getirdiği moda dergileri bu konuda etkili olabilir. İşini evden yürütüyorsan bağlantı sorunları yaşayabilirsin. Daha iyi bir internet bağlantısı için internet firmaları ile görüşmeler yapabilirsin. Sorunun ertesi güne kadar halledilmesini istiyorsun.

26 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili sürüncemede kalan konuları konuşmak zorunda kalabilirsiniz. Çekingen davranmamalı, karşınızdaki kişilerin niyetinin gerçekliğini, sevdiğiniz halde görmezden gelmemelisiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni fikirler ve projelerle ilgili olabilirsiniz. Arkadaş grubu içinde ya da sosyal alanda hareketli olabileceğiniz imkanlar var.

26 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal yaşantınızda iç içe bulunduğunuz konular geçmişe göre değişkenlik gösterebilir ancak çoğu zaman bu değişkenlik sizin hayrınıza olacak.

26 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahatleriniz, görüşmeleriniz ve arkadaş çevrenizle keyifli ilişkileriniz ön plana çıkarken, özel hayatınızda uyumlu, dengeleyici ve sevgi dolu paylaşımlarda bulunarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İş görüşmelerinde başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle aranızda çıkan kavgalarda soruna o kadar çok odaklanıyorsunuz ki birbirinize ne kadar değer verdiğinizi unutuyorsunuz. Sevginize, saygınıza ve aşkınızın büyüklüğüne odaklanmak bu noktada daha iyi bir fikir.

26 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcunda devam eden seyahati arkadaşlık ilişkilerinize dikkat çekiyor.Sosyalleşme isteği duyacağınız bir gün. Sabah saatlerinde etkili olacak Ay ve Mars karşıtlığı arkadaşlık ilişkilerinizde gerginlikler yaşamanıza sebep olabilir. Ay'ın Venüs ile etkileşim kuracağı öğlen saatleri ikili ilişkileriniz için destekleyici olacaktır.

26 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

26 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Doğası gereği partnerinize çok sadıksınız ve asla yanlış yapmazsınız. Eşinizle ciddi bir konuşma yapın ve ilişkinizin bulunduğu konumu görün. Patronunuzu vearkadaşlarınızı enerji dolu ruhunuza hayran bırakıyorsunuz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay, aşk evinizi etkiliyor ve duygusal yaşantınıza daha somut bir şekilde bakmanızı sağlayacak şartları da beraberinde getiriyor. Oysa, kafanızdan bir çok çılgınlıklar geçiyor. Algılama gücünüz oldukça yüksek. Karşınızdakileri konuşmadan hissedebilmeniz sizi farklı kılıyor.

26 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 16' 34" R
Ay
Koç
06° 18' 12"
Merkür
Koç
19° 38' 48"
Venüs
Boğa
07° 09' 35"
Mars
Koç
03° 34' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 39"
Satürn
Balık
17° 00' 09"
Uranüs
Boğa
22° 38' 04"
Neptün
Balık
29° 03' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 15"
Lilith
Başak
23° 53' 32"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>