Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Para Gelebilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2020, Pazartesi

Aşk 30%
Para 70%
Sağlık 20%

Duygularınız çoğu zaman rasyonel düşüncelerinize galip geliyor ve sonunda derinlerde duyguların beslediği bir karmaşa ortaya çıkıyor. Ancak bugün, aklınızın ve kalbinizin önemli konularla aynı fikirde olduğunu ve birlikte hareket ettiğini göreceksiniz. Çok da mantıklı düşünerek kalbinizi görmezde gelmeyin. Amacınız bu ikisi arasında dengeyi bulmak.

Bugün biraz egzersiz yapmak ve çözüm üretmek için uygun ruh halinde olabilirsiniz. Bedensel enerjiniz şu anda biraz düşük olabilir. Bazı yoğun egzersizlerle terleyerek bazı toksinleri yakmaya başlayabilirsiniz. Kilo verme çalışmalarınızı bazı kardiyovasküler çalışmalarla birleştirmek isteyebilirsiniz. Yakında çok daha canlanmış hissetmeye başlayacaksınız. Sağlığınız bugün iyileşmeye başlayabilir, bu yüzden bazı fiziksel aktivitelere başlamakta gecikmeyin!

Yakın çevrenizdeki grup aktiviteleri, topluluğunuzda pozitif değişikliklere yol açabilir. Grup içerisinde, diğerleriyle fikir ve bilgi alışverişi yapmaktan zevk alacaksınız ve bu aktivitelerden keyifli bir şekilde ayrılacaksınız. Eve yürüyerek gitmek belki sonrasın da bir kahve içmek veya bir film seyretmek iyi bir fikir olabilir. Uyuyana kadar düşüncelerin kafanızı kurcalamasına izin verirseniz, uykuya dalamayabilirsiniz!

Bugün irrasyonel ve yenilikçi yanını kendi içinde keşfet. Duyguların bu ilkeye aykırı hareket ediyor olabilir ama bu durumun ilerlemene engel oluşturmasına izin vermek yerine bir şekilde kendini eyleme geçmeye teşvik etmesi için yol ara. Yeni teknolojiden de faydalan. Avcunun içinde mükemmel kaynaklar var; o halde bu gücü avantajına kullanmaya çekinme.Hayatınızın belli alanlarında bazı aksaklıklar yaşanıyor olabilir. Bu aksaklık ne olursa olsun, anahtar kelime "sabır" olacak bugün. Bir şey için yirmi dakika sırada beklemeniz gerekiyorsa, bekleyin. Bu vakti, düşüncelerinizi düzene sokarak, yarını planlayarak ya da bir e-posta yazarak değerlendirebilirsiniz. İşlerin planladığınız gibi gitmemesi bugünden azami verim alamayacağınız anlamına gelmez.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen kayıtsız ve mesafeli bir auranız olabiliyor. Kral edasıyla gezindiğiniz için insanların gözünü biraz korkutabiliyorsunuz. Ancak an itibariyla cana yakın ve kibirsiz davranarak diğerlerini şaşırtabilirsiniz. Dünyevi, kişisel anekdotları paylaşmaya hazır olacaksınız ve soğuk olmak istemediğinizi açıkça belirtmiş olacaksınız. Bırakın arkadaşlarınız ve tanıdıklarınız size daha kolay ulaşsın. İyi hissedeceksiniz!

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün içinde planlarınızda hızlı değişiklikler olabilir. Seyahat, tatil, eğitim planlamaları ve bir eğitimi tamamlama gündeminizde olabilir. İş hayatında şartlar aniden değişebilir. İstifa, işten çıkarılma, yeni birve çalışma alanı gündeme gelebilir.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Yay burcuysan ev düzeni hakkında aldığın kararların eşin tarafından hoş karşılanmayabilir. Fakat aranızda konuşup fikir birliğine vardığınızda sorun ortadan kalkıyor. Ödemelerin ile ilgili sorun yaşarken geçmişte borç verdiğin bir arkadaşın borcunu geri ödeyebilir. Ödemen gereken taksitleri gelen bu paradan karşılıyorsun.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek zorunda kaldığınız durumlarda son derece yaratıcı ve marjinal fikirlerinizle etrafınızı etkileyebilirsiniz. Bugün ısrarcı tutumunuz size fayda sağlayabilir. İkna kabiliyetinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişilerle olan iletişimleriniz güne damgasını vuruyor olacak. Geçmişe dair soru işaretlerinizde aydınlanma söz konusu olabilir.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar olabilir. Ani gelişmeler yaşanabilir. Gizli kalan durumlardan dolayı kayıplar yaşanmaması için dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal açıdan şiddetli tepkiler verebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışmalısınız. Gün içinde ufak kazalar olabilir.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda yeniliklere ve güzelliklere adapte olduğunuz bir gündesiniz. Yeni ilişkiler özellikle bekar olan Yay'lar için oldukça uygun.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ve bire bir ilişkilerde karşı tarafı doğru anlayıp değerlendirdiğinizden emin olmanız gereken bir gündesiniz. Özellikle aşka dair, sevdiklerinize dair konularda ani hareket etmekten uzak durmalısınız.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstediğinize ulaşamıyorsanız farklı yollar denemeye çalışın. Ters köşe olmak o kadar da korkulacak bir şey değil. Biraz cesur davranın ve neler olacağını izleyin.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati psikolojinize ve bilinçaltınıza dikkat çekiyor.Yalnız kalmak isteyeceğiniz, içe dönük bir gün olacaktır. Merkür ile Mars arasındaki sert etkileşim romantik ilişkilerinizde gerginliklere sebep olabilir. Çocuklarınızla iletişim kurarken kırıcı olmamaya özen gösterin.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer herhangi bir ilişki içinde değilseniz, kendinize baskı yapmayı bırakın. Çalıştığınız yerde çok sıkılıyorsanız ve bunalıyorsanız, başkaseçeneklerinin de olduğunu unutmayın. Yeterince uyuduğunuzdan emin olun.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkilerinizde çok derin düşündüğünüz için; olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor, sonra da zor dönüşler yaşıyorsunuz. Hataları geride bırakmanın buruk fakat gizli pişmanlıklarını yaşıyorsunuz. Bugün attığınız her adımda yeni heyecanlar ve gelişimler yaşamak istiyorsunuz.

27 Temmuz 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 50' 45" R
Ay
Oğlak
17° 11' 19"
Merkür
Koç
16° 40' 56"
Venüs
Boğa
00° 15' 52"
Mars
Balık
29° 15' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 05"
Satürn
Balık
16° 31' 22"
Uranüs
Boğa
22° 18' 47"
Neptün
Balık
28° 53' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 30"
Lilith
Başak
23° 16' 17"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>