Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sessizliğini Koruyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2020, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Son zamanlarda kişisel hayatınızda bazı değişiklikler yaşıyorsunuz. Bu değişimler sizi sersemletiyor ya da kafanızı karıştırıyor olabilir! Endişelenmeyin, bu sadece sizde olan bir durum değil! Gezegensel enerjiler, şu anda herkes için ilişkilerinde zorluklar yaratıyor. Bugün sevdiklerinizle açık ve sevgi dolu bir şekilde iletişim kurmaya odaklanmalısınız. Bu şekilde yanlış anlamaları ve kalp kırmaları engelleyebilirsiniz.

Hayatta gelişimi devam eden birisisiniz. Ama bu konuda hepimiz öyleyiz! Bugünün gezegensel yönleri, kendi benzersiz armağanlarınızı takdir etmeye odaklanmanızı tavsiye ediyor; kendinizi, ve olduğunuz gibi kabul etmeniz konusunda cesaret bulacaksınız. Mükemmellik diye bir şeyin olmadığını hala anlayamadınız mı? Kendinizi geliştirmek için çok çalışıyorsunuz, ama gerçekten ve gerçekten "olduğunuzu" düşünüyorsanız, o zaman hayal kırıklığına uğrayacağınız kesin. Siz olduğunuz gibi harikasınız. Bunu sizin dışınızda herkes biliyor.

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz. Gün ortasına kadar, hem posta hem de mail kutunuz tamamen dolu olabilir. Herkesin size ihtiyacı var gibi duruyor. İnsanların bugün sizden beklediği herşeyi yapmaya çalışmayın, bu imkansız. Onun yerine, Neyin önemli neyin önemli olmadığı konusunda kararınızı verin. Üst-düzey birilerinden bazı red alabilirsiniz fakat en sonunda sizin zekanızı keşfedecekler.

İyi bir ruh halindesin. Başından geçen deneyimleri daha olumlu değerlendiriyorsun. Zorlukları gelişmek adına bir fırsat olarak görüyorsun. Hatta bir miktar felsefi hissedeceksin ve yaşadıkların altında daha geniş çaplı sebepler arayacaksın. Gün içerisinde, yükseltici bir spiritüel enerji ruh halini güzelleştirecek, seni başkalarına karşı çekici kılacak.Çok kıymet verdiğiniz, aile yadigari bir eşyanız kaybolmuş olabilir. Anik yapmayın. Muhtemelen evde bir yerdedir. Bir mobilyanın arkasına düşmüş ya da üzerine bir şeyler yığılmıştır. Her durumda, evdeki tüm diğer eşyalarla birlikte ulaşılabilir bir alandadır. Çok fazla ararsanız bulamama ihtimaliniz daha da yüksek. Vaktiniz oldukça aramaya devam edin. Hiç olmayacak bir yerde bulacaksınız, emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yapmanız gereken, işleri çok ciddiye almamak. Bir kararı ne kadar çok incelerseniz, karar vermekte o kadar çok zorlanacağınızı göreceksiniz. Siz orada oturmuş gerçekleri tartışırken, elinizdeki fırsat çoktan kaçıp gitmiş olabilir. Bu yüzden spontane yaşayın. Daha önce hiç denemediğiniz bir şeyleri deneyin. Deneyimlerinizi, sıkılmaya yer bırakmayacak şekilde çeşitlendirmenizde fayda var. Zira çeşitlilik hayatın tuzu biberi!

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde ilgi ve destek önem kazanabilir. Her türlü ikili ilişkide ben-sen dengesini doğru kurmak gerekir. Gün içinde attığınız adımlar karma tarafından kaydolurken, iyi ve doğru adımlar ekmeye çalışmalı. Saat 14.58'den itibaren harcamalar, plan dışı finansal konular gündeme gelebilir.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir dostun zor bir süreçten geçiyor olabilir. Onun yanında duruyor ve ona moral veriyorsun. Bu davranışın çevren tarafından takdir edilebilir. İnsanlara verdiğin tavsiyelere geçmiş tecrübelerin kaynaklık ediyor. Bilmediğin konu hakkında yorumda bulunmayı sevmiyorsun. Daha sükunetli olacağın bir gündesin.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizi gözden geçirmek isterken eski defterleri açabilirsiniz. Bunu yapmak yerine daha fazla geleceğe odaklı bir gayret içinde olmalısınız. Bireysel ilişkiler içerisinde odaklanmaktansa toplumsal yardımlar içinde olmak bugün sizi daha pozitif biri yapabilir. İletişimde yoğunluğun artacağı ve beklenmedik karşılaşmaların yaşanabileceği bir gün olabilir. Sürprizlere açık olmalısınız. 

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular üzerinde durmanız gerekebilir. Masrafları kontrol altına almaya bakmalısınız. Daha fazla destek bulmanız gerekebilir.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aklınız bugünlerde bazı konularda şüphe içerisinde olabilir. İnsanlarla olan iletişimlerinizde negatife ya da şüphe çekici olaylara odaklanmamaya çalışın.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ayın ilk gününde maddi konular,ve para konuları gündeminize gelirken disiplini, zamanlamayı, ciddiyeti elden bırakmamalısınız. Harcamalar söz konusu olduğunda bütçenizi gözetmeyi ihmal etmeyin.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlgili olduğunuz konunun profesyonellerine aklınızda olan soruları sorun ve bu konuda kendinizi kötü hissetmeyin. Sorularınızın hiçbiri mantıksız değil ve diğer insanların da öğrenmek istedikleriyle ilişkili.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati maddi konulara dikkat çekiyor.Gelir gider hesabı yapabilir, finansal hayatınızı gözden geçirebilirsiniz. Kazançlarınızı arttırmanın yeni yollarını arayabilir, yeniarayışına girebilirsiniz. Merkür'ün Plüton ile karşıtlığı finansal konularda temkinli hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın bir dostun zor bir süreçten geçiyor olabilir. Onun yanında duruyor ve ona moral veriyorsun. Bu davranışın takdir görebilir.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayallerinizi bir an önce yaşamak ve somut olarak önünüzde görmek istediğiniz bugün, iletişim konusunda somut ve kalıcı adımlar atarak, istediğiniz konularda kararlı yaklaşımlarla kazanımlar sağlayabilirsiniz. İş bağlantılarınızda hızlanma bekleyebileceğiniz bugün, yolculuklar ve geleceğe yönelik yeni hedefler size artı sağlıyor.

1 Ağustos 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 50' 45" R
Ay
Oğlak
17° 11' 19"
Merkür
Koç
16° 40' 56"
Venüs
Boğa
00° 15' 52"
Mars
Balık
29° 15' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 05"
Satürn
Balık
16° 31' 22"
Uranüs
Boğa
22° 18' 47"
Neptün
Balık
28° 53' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 30"
Lilith
Başak
23° 16' 17"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>