Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Şu günlerde yaşadığınız çözümsüzlük dostlar başına. Yeni duygularınıza teslim olmaktan başka çareniz yok. İlk başlarda sandığınız gibi, gelip geçici bir şeye benzemiyor.

İş yaşantınızda bugünlerde fırsatın biri giderken biri gelecek. Bugün yapacağınız küçük bir toplantı sizi yeniden umutlandıracak, önünüzü yeniden görmenizi sağlayabilir.

Önümüzdeki günlerde masrafa girebilirsiniz. Ama bu sevinçli bir harcamaya benziyor. Aile içindeki parasal dayanışmanız büyük para sorunları yaşamanızı engelliyor.

Yakında kalabalık bir akşam geçireceksiniz. Bir tartışma görünüyor. Ama bu kalabalıkta mihenk taşı sizsiniz, yani tartışmanın boyutu ve düzeyi size bağlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok özel bir hedefinize uzanan merdivenin ilk basamağına basmak üzeresiniz. Ama bunun farkına varmanız gerekiyor. Çok başka bir konuda da sizi istemeden, bilmeden hataya yöneltenler var. Bu konuda etkilenmeye çok açık duruyorsunuz. Yakında içinizde biriken bir özlemi boşaltacaksınız. İçinizin derinliğindeki sevincin nedeni bu olabilir.

4 Aralık 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Pazar günümüz Ay-Kova burcu etkinliğinde başlıyor. Bu enerji altında olaylara tarafsız bir gözle bakarak değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Saat 23:56 Ay-Güneş olumlu etkinliği altında genel olarak farklı imaja sahip ancak bilgi anlamında üstün kişilerle ilgi duyabilirsiniz. Amacınız hayatınıza heyecan ve renk getirmektir. Kafanızın içinde birden fazla düşünce ve yenilik belirebilir. Seyahat konuları ilginizi çekebilir. Yakın çevrenizde bulunan insanlarla aranıza mesafe koyarken, yeni tanıştığınız kişilere karşı daha samimi davranabilirsiniz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

4 Aralık 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizin için önemli olan; bir işin istenilen şartlarda çıkarılmasıdır. Bu nedenle beraberyaptığınız insanlara karşı hareketlerinizde, kendinizden bir şeyler verme pahasına itinalı davranıyorsunuz. Bugün derin duygusallığınızdan çok, anaçlık hisleriniz baskın. Partnerinize karşı fazla duyarlı davranıyorsunuz.

4 Aralık 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç haftalık süreçte, Duygularınızı içinize atmayın. Böylelikle çözemediğiniz sorunlar için bir açık kapı bulabilirsiniz. Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konulara ise dikkat etmeli ve demagojilere izin vermemelisiniz.Günün Atmosferi:Yeni fırsatlar, yeni şanslar Sabah erken saatlerde, biraz gergin hissedebiliriz. Fakat takım ruhu ve farklı sosyal etkinliklerle günümüzü daha hareketli hale getirebiliriz. Her türlü yazılı ve sözlü iletişim için de etkili bir gün. Bugün Pazar olsa da toplantılarımızı, görüşmelerimizi ya da projelerimizi bugüne ayarlamamız en doğrusu olur. Hafta hızlanabilir ve sonuç almaya başlayabiliriz. Öte yandan yeni fırsatlara da açığız.

4 Aralık 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yolculuklar, ziyaretler ve görüşmeler açısından olumlu geçebilir. Duygularınızı daha samimi biçimde paylaşabilirsiniz.

4 Aralık 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzerinize aldığınız bazı sorumlulukları artık yük gibi görebilirsiniz. Diğer insanlarla kendi konumunuzu karşılaştırmanızın bir manası yok. Hayatınızabildiğiniz gibi devam edin.

4 Aralık 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kariyeriniz, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizin gidişatı ile ilgili geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek ilişkilerinizde dengeyi sağlayabileceğiniz, isteklerinizden emin olduğunuz, hedeflerinizi daha kolay gerçekleştirdiğiniz ve olumlu görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

4 Aralık 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sosyal ortamlarda veya size keyif veren yerlerde kendinizi güvensiz hissetmeniz mümkün. Bunun sonucunda çok kolay tepkiler verebilir veya günü istediğiniz şekilde geçiremeyebilirsiniz.

4 Aralık 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnternette bol bol gezinebilir, sosyal medya sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Medya, internet ve diğer haberleşme araçları üzerinden haberleşmeyle kendinizi tanıtmanız kolaylaşacaktır.Sosyal medya sayfaları hazırlayabilir ve çalışma konularınızı bu şekilde tanıtmanın yollarını arayabilirsiniz. Sınavlara çalışmak için zihniniz hareketli olacaktır. Manevi olarak dönüşebilmeniz için bilinçaltı fenomenlerinize odaklanmanız gerekmektedir. Ancak bu şekilde ihtiyacınız olan dönüşüm gücüne sahip bulunacaksınız.

4 Aralık 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

4 Aralık 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 24' 59" R
Ay
Yay
01° 15' 14"
Merkür
Koç
15° 59' 51"
Venüs
Koç
25° 55' 01"
Mars
Balık
26° 32' 31"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 53"
Satürn
Balık
16° 12' 10"
Uranüs
Boğa
22° 06' 47"
Neptün
Balık
28° 46' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 27"
Lilith
Başak
22° 52' 48"
True Node
Koç
15° 33' 08"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>