Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Beslenme alışkanlıklarını değiştiriyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2019, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün sevgililinize odaklanman gerekebilir. Her ne kadarya da ev işleri ile meşgul olsanız da, sevgiliniz biraz daha fazla ilgi istiyor olabilir. İçinizdeki romantizmin ortaya çıkmasına izin verin. Belki ona bir gül alabilir ya da kahvaltı masasına onun için tatlı bir not bırakabilirsiniz. Ona karşı sevginizi ifade ettiğinizden emin olun. Şu anda ekstra bir güven duygusuna ihtiyacı olabilir.

Bugün zihniniz olaylara karşı daha yaratıcı bir çerçevede olabilir. Muhtemelen bir durumu analiz ederek ve onu iyileştirmenin yolunu buluyorsunuz. Zaman veya enerji kaynaklarından tasarruf etmek için yaratıcı bir strateji geliştirebilir veya teknik bir sorunu düzeltmenin bir yolunu bulabilirsiniz. Sonuç odaklı düşünme tarzınız size uzmanlık ünvanı kazandırabilir, bu yüzden o yeteneklerinizi gösterin ve aklınızı kullanın!

Kariyer ve para konularındaki olaylar bugün hayatınızın ön sıralarında yer alabilir.İşte yaşamınızdaki bir başarınız, kazancınız artmasına neden olabilir veya maddi açıdan bir talih kuşu kendi başınıza yeni bir yol izlemeniz anlamına gelebilir. Gün boyunca çok fazla düşünebilirsiniz bu yüzden kendinize biraz vakit ayırmanız çok önemli. Daha sonrasında, çıkıp eğlenmek isteyeceksiniz.

Bugün bir geziye veya şehir dışında gerçekleşecek bir etkinliğe davet edilebilirsin. Bu kişisel veya işle alakalı bir davet olabilir. Hatta motivasyon konuşmacısı veya endüstrinin uzmanı birini bile bu davette görebilirsin. Kendini yeni bir enerjiye kaptırmak için güzel bir gün. Bu enerjinin sana sunduklarını fırsata çevir.Sezgileriniz çok yüksek bir seviyede ancak aileniz söz konusu olduğunda değil! Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, yaptıkları şeyler şöyle dursun söyledikleri hiçbir şeyi anlamlandıramıyorsunuz! Sakin olun. Açıklamalarını isteyin daha sonra kendi yollarına gitmelerine izin verin. Bazen insanların bir şeyleri sadece kendi deneyimleriyle öğrenmeleri gerekir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal açıdan hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelip görüş ve fikirlerinizi tartışabilirsiniz. Geleceğe odaklı, yenilikçi fikirlerinizle, sıradışı yönlerinizle dikkat çekebilirsiniz.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Terazi burcunda hareket ettiği bir güne uyanıyorsunuz. Bugün gündüz saatlerinde Ay'ın olumlu açıları sayesinde çok şanslı bir zaman diliminde olacaksınız. Gerek aşk gerekgerekse maddi konular da beklentiniz yönünde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Saatler akşama geldiğinde Ay-Satürn arasındaki sert açı nedeniyle dostlarınıza karşı tepkili olabilirsiniz.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beslenme alışkanlıklarını değiştiriyorsun!İş arayışında olan bir Yay burcuysan stresini yakınlarından çıkarmamaya dikkat et! İsteklerinin gerçekleşmesi için bazen kimseyi gözün görmüyor. Olayları yönlendirebilirsin ama insanların duygularını yönlendiremezsin. Kırılma ihtimallerini hesaplamalısın. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişinin kariyeri ile ilgili bazı pürüzler yaşanabilir. Yakın arkadaşının sorunlarının çözüme kavuşması içine su serpecek. Bugün aynı zamanda beslenme alışkanlıklarını yeniden düzenleme kararı alacaksın.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden onay almak istediğiniz bir konu içinde olabilirsiniz. Bazı şeyleri yalnız göğüsleniyor olmak belki de artık sizi yormuştur.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akşam saatlerine kadar oldukça aktif olabileceğiniz bir gündesiniz. Sorumluluklar, eve yönelik işler de gündeme gelebilir. Akşam saatleri sosyal açıdan daha pozitif.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özelliklehayatınızda rakiplerinizden gelecek negatif etkilere dikkat etmenizde fayda var. Beklenmedik hamleler mobing hissi yaratarak moralinizi bozabilir.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelip görüş ve fikirlerinizi tartışabilirsiniz. Geleceğe odaklı, yenilikçi fikirlerinizle, sıradışı yönlerinizle dikkat çekebilirsiniz.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınıza tatsızlık hissetmek zorunda kalacaksınız, sık sık garip çatışmalara karşı durmanız isteniyor. Size büyük acı veren bazı kararlar alınabilir. Bu aşamayı içsel gelişim için bir şans olarak görmeye çalışın.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Terazi burcundaki seyahati sizi grup aktivitelerinin içine sokar. Arkadaşlarınızla keyifli bir gün geçirirsiniz. Ayrıca yeni insanlar tanımak da ruhunuzu dinlendirir. Kalbi boş olanlar hayallerindeki partneri bulurlar. Hobiler ve yaratıcılığın ön plana çıkacağı bir günü sevdiklerinizle paylaşın.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için melankolik bir gün. Siz zaman zaman böyle zamanlar geçiriyorsunuz. Düşünceleriniz karmakarışık. Önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan çok zorlaştırabilir. Üstelik bu kişiler yanlış kararlar almanıza sebep olabilir.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki insanların desteği ile maddi anlamda bazı güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Son zamanlarda kazancınızla ilgili konuları biraz daha fazla düşünüyor, yeni çözümler arıyor olabilirsiniz. Aşk hayatınız konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. Hisleriniz sürekli değişiyor veya ummadığınız şeyler yaşıyor olabilirsiniz.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün yoğun bir konsantrasyon içinde olabilir, hayal ve hedeflerini gerçekleştirmek adına güçlü istekler duyabilirsin. Ertelediğin işleri ele alıp daha sıkı çalışmalı, projelerinin önünü açmaya bakmalısın. Güçlü yönlerinin farkına varman yararına olabilir, sadece çok kibirli veya eleştirel olmamalısın; çünkü olumsuz tutumun geri tepebilir.

5 Ağustos 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 08" R
Ay
Başak
17° 31' 10"
Merkür
Boğa
02° 07' 27"
Venüs
Boğa
22° 01' 58"
Mars
Koç
12° 49' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 54' 38"
Uranüs
Boğa
23° 20' 07"
Neptün
Balık
29° 22' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 35"
Lilith
Başak
25° 13' 56"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>