Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Üçüncü Şahıslara İzin Vermemelisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2020, Çarşamba

Aşk 10%
Para 30%
Sağlık 90%

Bugün sizin için heyecan verici bir gün olabilir. Aşk hayatınızda şaşırtıcı bir şey olabilir; Çekici bulduğunuz biri sizi akşam yemeğine davet edebilir. Bugün gerçek ruh eşinizle karşılaşmanız muhtemel ya da şu anki ilişkinizin bu sıralar daha tutkulu ve güçlü bir şekilde ilerlediğini fark edebilirsiniz. Kendinizi bugün aşkın gelgitlerinden uzaklaştırın ve bu pozitif güce teslim olun.

Bugün, ekibinizdeki bazı kişilerin üzerine düşen görevleri yerine götürmediğini fark edip hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Onlara çok sert davranmamaya çalışın. Sizin üretkenlik standardınız zavallı ölümlülere göre epey yüksek. İş arkadşalarınızı cezalandırmaktansa, niçin onları süperstar yönteminizle eğitmiyorsunuz? Bu eğitim için minnettar olduklarını göreceksiniz.

Son birkaç aydır duygusal hayatınızda bazı problemler yaşadıysanız, şimdi onları arkanızda bırakmanın zamanı. Bunlardan bir şeyler öğrendiğiniz kesin. Yıllarca aynı yemeği servis ettiniz ama artık yeter! Şu andan itibaren, eskiden düştüğünüz tuzaklara düşmeyeceksiniz.

Bugün evini misafirlere açabilirsin. Aile üyelerinden birinin ya da yakın bir dostunun özel bir gününün kutlaması olabilir mesela. Bunun üzerine organizasyonlar yapabilirsin. Ortamı ya da yiyecek içecekleri ayarlayabilirsin. Organizasyonlar yapmaktan hoşlanıyorsun ve etkinliğin güzel ve keyifli olmasını önemsiyorsun. Parti şimdi de olsa önümüzdeki haftalarda da olsa, tam bir kutlama modunda olacaksın!Son zamanlarda biraz fazla ciddi bir havadaydınız, bu yüzden rahatlamaya ihtiyacınız var. Bugün çevrenizdeki diğer insanlar sizi bir doğum günü ya da nişan partisine hazırlık yapacak kişiler arasına seçebilir. İlk başta emri vaki yapıldığını düşünebilirsiniz, ancak bu düşünceyi kafanızdan atabilirseniz, eğlenceli ve farklı bir şeyler planlamak istediğinizi fark edeceksiniz. Yaratıcı zekanızı kullanarak etkinlik için bir fikir bulun ve işe koyulun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kişisel yaşantınızda bazı değişiklikler yapmak için istekli olacaksınız, çünkü bazı rutinlerin içine fazlaca düşmüş olabilirsiniz. Eğer akşamlarınızı partnerinizle geçiriyorsanız, bugün dışarı çıkmak isteyebilirsiniz. Farklı bir şeyler yapın. Müzeye gidin, güzel bir film izleyin. Dışarıda bütün gün gideceğiniz parklar ve ziyaret edeceğiniz yerler hakkında planlar yapın. Genel rutininizin dışında bir şeyler yapmanın tadını çıkarın.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim trafiğiniz artabilir. Keyifli görüşmeler yapabilir, ortak konuşmalarla çıkmaz durumları çözebilirsiniz. Kısa yolculuklar ve seyahatler gündeminizde olabilir. Gün içindeki konu ve durumlara yüzeysel bakabilirsiniz.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinde problemlerinizi kendi aranızda halletmekte zorluk çekiyor olabilirsin. İlişkisi olan bir Yay burucuysan sevgilinle arana 3. Şahısların girmesine izin vermemelisin. Yeteneklerin konusunda kendini göstermek için eline geçen şansı iyi değerlendiriyorsun. Bu konuda ünlü veya tecrübeli kişiler ile tanışabilirsin. Yeni girdiğin ortamlar sana yeni davranışlar kazandırabilir.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile ortamında eşinizle beraber yaşadığınız veya hayatı üstlendiğiniz bazı konular sizleri karar verme noktasında ikiye ayırabilir. Bu durumdan ortak kararlar vererek çıkmanız daha doğru olacaktır. Şayet ortaklı ilişkiler içindeyseniz herhangi bir gerilime izin vermemelisiniz.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili aldığınız sorumluluklarda sıkıntılar oluşabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Geçmişten kalan sorunlar bugün daha fazla önünüze gelebilir. Bu durumdan rahatsızlık duyabilirsiniz. Saklanmak istediğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatleri daha rahat geçecektir. Kendinizi akışa bırakmayı öğrenmelisiniz.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kariyer alanınıza hayatınıza kalıcı değerler katabilirsiniz. Herhangi bir konuda uzun vadede uğraşmayı göze alırsanız istediğiniz hedefe sahip olabilirsiniz

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kariyeriniz, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizin gidişatı ile ilgili geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek ilişkilerinizde dengeyi sağlayabileceğiniz, isteklerinizden emin olduğunuz, hedeflerinizi daha kolay gerçekleştirdiğiniz ve olumlu görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dikkat dağıtıcı derecede büyüleyici bir insan yörüngesine girdiğinde bir macera gibi hissedebilir. Konuşmaya başlamadan önce bir süre gözlemleyin. Ne söylediklerini, nasıl söylediklerini ve insanların buna nasıl tepki verdiklerini dinleyin.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcuna girişi ile ev ve aile konuları önem kazanıyor.Evde zaman geçirmek isteyebilir, kendinizi içe dönük hissedebilirsiniz. Merkür'ün Aslan burcuna girişi ile hukuk ve eğitim konuları ön plana taşınıyor. Akademik hayatınızı ilerletme kararı alabilir, yeni eğitimlere katılmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için melankolik bir gün. Siz zaman zaman böyle zamanlar geçiriyorsunuz. Düşünceleriniz karmakarışık. Önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan çok zorlaştırabilir. Üstelik bu kişiler yanlış kararlar almanıza sebep olabilir.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi devasa bir çamur deryasında bulabilirsiniz fakat bu durum, bu noktadan bakarak olağanüstü derecede başarılı olamayacağınız anlamına gelmiyor. İnanılmaz hassasiyetinizle algılama yeteneğinizi birleştirin, biraz pratik düşünme eklerseniz başarının mükemmel formülünü elde etmiş olacaksınız! Zihninizin sınırlarını zorlayın ve stratosferin ne kadar ötesine geçebileceğinize bakın. Ne kadar ileri o kadar iyi.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi sınamalı ve özel düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin veriyor ve ayrıca ruhsal dengeniz için, olaylara mantıklı bir yorum getirmek istiyorsunuz. Sabırlı olun, sonuç olumlu olacaktır.

5 Ağustos 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 00' 08" R
Ay
Terazi
00° 23' 29"
Merkür
Boğa
03° 34' 45"
Venüs
Boğa
23° 22' 26"
Mars
Koç
13° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 55"
Satürn
Balık
17° 58' 59"
Uranüs
Boğa
23° 23' 55"
Neptün
Balık
29° 23' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 52"
Lilith
Başak
25° 21' 11"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>