Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan hoşlanıyor, ama duygularınızın daha ilerilere gitmemesi için kendinizi baskılıyorsunuz. Buna güvensizliğiniz neden oluyor. Onun aşka dair değişik görüşleri size güven vermiyor.

İş ilişkilerinizde bazı sorunlarınız var. Bu sorunlarıhayatınız dışında arkadaşlarınızla paylaşıyor, yalnış bir yerde çözümler arıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme olabilir.

Önemli miktardaki borcunuzu gününde ödeyemeyeceksiniz gibi görünüyor. Bu sizi bugünlerde çok düşündürüyor. Kazancınızı emeğinizin karşılığı olarak yeterli görmüyor, çıkış yolları arıyorsunuz.

Tek başınıza verip sonradan sorumluluğunu kaldıramayacağınız kararlardan kaçınmalısınız. Birkaç kişiyi ortak etmeniz gereken bir kararı, tek başınıza vermek üzeresiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, yarın bazı plan değişiklikleri içine girebilirsiniz. Koşulların umulmadık biçimde değişim göstermesi, buna neden olacak. Koşullara anında uyum gösterme yönünde pek yetenekli olmadığınız düşünülse de, bu kez bu konuda eli çabuk davranacaksınız. Aileden birinin sorumluluk aldığı bir işte, ona yardımcı olma niyetiniz var.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 08:13 Ay-Jüpiter arasındaki görünümle yeni haftamız başlıyor. Bu enerji, sizi canlandırıcıdır. Dostlarınızla konuşursunuz, yazışırsınız. Fikirlerinizi dışa yansıttığınızda insanlar can kulağıyla dinler. Kendinize güvenirsiniz. Özgürce hareket edersiniz. Sevdiğiniz kişilerden destek görürsünüz. Kafanızın içinde yeni plan ve projeler üretirsiniz. Girdiğiniz ortamda dikkatleri çekersiniz. Saat 09:34 Ay-Satürn görünümü, yakın çevrenizde bulunan kişilerle ilişkinizi dostane şekilde yürütmeye çalışacaksınız. Ancak bu yine de mesafe bırakmayacaksınız anlamına gelmiyor. Gerektiğinde bireyliğinizi korursunuz. Saat 14:23-6 Kasım saat 07:31 arasında Ay-boşluk etkisi altında geçecektir. Bu süre içinde sabırsız davranabiliriz. Birileri bizi anlamadığında ters tepki gösterebiliriz. Ancak bunun ayarını iyi yapmamızda yarar var. İlişkilerimizdeki karşılıklı paylaşımda bulunmak, bizi rahatlatır. Çevremize karşı elden geldiğince anlayışlı olmakta yarar vardır. Bizi huzurlu kılacak gelişmelerle karşılaştığımız bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

5 Aralık 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çekiciliğinizi ve yaratıcılığınızı kullanmak için; her türlü donanıma sahip olmanıza rağmen, kendinizi mutsuz etmek için adeta çabalıyorsunuz. Bugün, partnerinizin sizin üzerinizde iddia etmesine izin vermek istemeyeceksiniz. Karşılıklı çatışma içinde geçen bir birlikteliğin hiçbir faydası olmayacağını farkında olmalısınız.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde yapacağınız değişiklikler (evdeki fazlalıklardan kurtulabilir veya evde yapacağınız tadilat işleriyle evinizi daha kullanışlı hale getirebilirsiniz v.b) kendinize konforlu alanlar yaratmanıza yardım edebilir veya sizi belli konularda özgürleştirebilir. Bu tür değişiklikler stresi azaltmanızı da sağlayacaktır. Günün Atmosferi:Bugünden itibaren, farklı şeyler deneme ve heyecan arayışımız artıyor, yaratıcılığımız veya hayatımızda değişiklikler yapma olasılığımız yükseliyor. İlişkiler açısından da destekleyici veya cesaret verici durumların ön plana çıkacağı bir haftaya giriş yapıyoruz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak yoğunsunuz. Yakın arkadaş çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Yeni başlayacağınız konularla ilgili hazırlık yapma fırsatı bulacağınız bir gündesiniz. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Ticari konularda yeni kararlar almak uygun olmayabilir. Beklemeler olabilir. Sizi duygusal mücadeleye sokan olaylara dikkat etmenizde fayda var.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dua... Hayatınızı barışa adadınız ve sürekli dua ediyorsunuz. Arzularınız ağırda olsa gerçekleşiyor. Bugün sizler için önemli bir gün.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklarınızda pozitif etkiler aldığınız bugün, sosyal etkinliklerde, toplantılarda yer alabilir, çalışmalarınızı en iyi şekilde sergileyebilir, görüşmelere katılabilir ve aşk hayatınızda pozitif görüşmeler gerçekleştirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sürekli koşturacağınız bir gün sizi bekliyor. Agresif tutumlarınız insanları gerebilir. Bugün, hayatınıza pozitif etki eden insanlardan yardım alabilirsiniz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene kadar iletişim dozu yüksek bir güne başlasanız da öğleden sonra başlayıp günün bitimine kadar sürecek bir Ay boşluğu nedeniyle enerjiler düşük olacaktır. Dolayısıyla kısa yolculuklar, yürüyüşler yapmak ve oksijenli ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir. Gece yarısından sonra nispeten daha yüksek enerjilere kavuşacağınız Ay Balık burcu konumu yaklaşsa da yine gergin açılar nedeniyle dinamik bir güne hazırlıklı olmanız gerekebilir. Ay'ın Kova burcundan geçişi iletişimsel olarak akıcı bir dönemde olduğunuzu belirlemektedir.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

5 Aralık 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 20' 03" R
Ay
Akrep
04° 44' 01" R
Merkür
Koç
16° 04' 34"
Venüs
Koç
23° 16' 49"
Mars
Balık
24° 53' 20"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 12"
Satürn
Balık
16° 00' 11"
Uranüs
Boğa
21° 59' 34"
Neptün
Balık
28° 42' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
20° 18' 04"
Lilith
Başak
22° 38' 34"
True Node
Koç
15° 38' 14"
Son Güncelleme : 24/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>