Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Özgürlüğünün Kısıtlandığını Hissedebilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2020, Perşembe

Aşk 10%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün insanlarla çok iyi ilişki kurabileceğinizi ve onlarla iletişiminizin oldukça değerli olduğunu kanıtlayacaksınız. Kendinizi hakem pozisyonunda bulabilirsiniz, çünkü insanların anlaşmazlıklarını çözmek için aradıkları tarafsız bir akla sahipsiniz. Etrafınızdakilerin yaşamlarında aktif bir rol üstlenin ve bu cömertliğinizin kendi hayatınızı nasıl etkilediğini görün.

Bugün bütün bu telaşın ne hakkında olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Bu durum etrafınızdaki insanların hiçbir şey yapmadığından kaynaklanıyor olabilir. Bu melodramada doğru çekilmediğinizden emin olun. Olası yanlış anlamalar için açıklama yapın ve gerçeği gördüğünüz gibi ortaya çıkarın. Başkalarının cephe arkasına gizlenmelerine izin vermeyin ve aynı şeyi yapmadığınızdan emin olun. Herkesin nasıl hissettiğinizi bilmesi önemlidir.

Bir grup toplantısı veya sosyal bir etkinlik size belki de hepsini kavrayamayacağınız yeni ve ilginç bilgiler getirebilir. Sizinle aynı fikirlere sahip bazı yeni arkadaşlarınız sizinle birlikte bir yere gitmek ve sohbete devam etmek isteyebilirler. Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor ve genelde ilginizi pek çekmeyen sıra dışı fikirleri bile kavrayabilirsiniz. Bunun dezavantajı ise kafanız bunlarla çok meşgul olacağı için tökezlemeniz mümkün bu yüzden dikkatli olmakta fayda var!

Son zamanlarda kendine gelecekle ilgili sorular yöneltiyor olabilirsin. Bugün, gezegenlerin konumu sana yapman gerekenle ilgili bir ipucu sunabilir: kendine iyi bak! 'signName#ların birçoğu, başkalarıyla ilgilenmekle meşguldur; insanların onu sevip sevmeyeceğini düşünüp durur. Bugün,ötekilerin senden ne beklediklerini unutmaya çalışmalısın ve yapmak istediğini yapmalısın!Bugün işin eğlencesinde olsanız bile belli bir ciddiyet düzeyinin korunması ya da en azından kabul edilmesi gerektiğini anlamalısınız. Bugünkü gezegen dizilimi yüzünden insanların kafası pek yerinde olmayabilir. Dengenizi korumaya çalışın ki başkalarına hem destek verip hem de onları güldürün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve aile konularında aşırı fedakâr tutumunuz özellikle öğle sonrasında ağır basabilir. Kontrollü ve gerçekçi davrandığınızdan emin olmalısınız. Evinizde düşündüğünüzden fazla zaman geçirebilirsiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyalleşebilir, birden fazlave konu ile ilgilenebilirsiniz. Gün içinde dağınıklık ve aksaklıklar olabilir. Planlarınızda değişime gitmek durumunda kalabilirsiniz. Şartları yönetmeniz gereken işleri bugün başlatmamakta fayda var. Düşünceleriniz, sözleriniz geleceğinizi belirleyebilir.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Yay burcuysan özgürlüğünün sevgilin tarafından kısıtlandığını hissedebilirsin. Bu konuyu onunla konuştuğunda onu yanlış anladığını fark ediyorsun. Fakat baskı altında kalmaktan hoşlanmadığının da altını çizebilirsin. Kozmetik ürünlerinin bittiğini fark edebilir, kataloglardan yeni alacağın ürünleri seçebilirsin.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır beklediğiniz birile ilgili yakın çevrenizden destek görebilirsiniz. Finansal konularda bütçenizi bugün tekrar gözden geçirmelisiniz. Eğitim ve basın alanında uğraşlarınız varsa bu noktada harekete geçme zamanı.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konularla meşgul olabilirsiniz. Geçmişte kalan olaylarla ilgileneceğiniz durumlar içinde olabilirsiniz. Bu durum biraz kafanızı karıştırabilir. Planlarınızdaki değişiklikler yüzünden esnek kalmaya bakın. Neyse ki akşam saatleri daha keyifli ve tatmin edici olabilir. Kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla bir arada olabilirsiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneriniz ile ilişkileri güzelleştireceğiniz, hayatın daha keyifli akacağı bir gün olacak. Yapmak istedikleriniz için destek almak sizi mutlu edecek.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aile konularında aşırı fedakâr tutumunuz özellikle öğle sonrasında ağır basabilir. Kontrollü ve gerçekçi davrandığınızdan emin olmalısınız. Evinizde düşündüğünüzden fazla zaman geçirebilirsiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize has güzelliğiniz çevrenizde çok fazla insanın bulunmasını sağlıyor. Çoğu zaman bu ilgi hoşunuza gitse de bugün bundan rahatsız olacaksınız.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati ev ve aile hayatınızı ön plana taşıyor.Evinizin tesisat sistemiyle ilgili çıkabilecek problemlere karşı dikkatli olmalısınız. Evinizi güzelleştirmek, dekorasyon ve tadilat işleriyle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Neptün ile kavuşum yapacağı akşam saatlerinde ailenizle duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tam aşka olan inancınızı kaybedecekken karşınıza rüya gibi biri çıkacak. Aileniz ile birlikte yaşıyorsanız huzurlu ve mutlu anlar kaydedeceksiniz. Geçmişten tanıdığınız biri, bugün sizinle iletişim kurmaya çalışabilir.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularla ilgili konuların size olumsuzluk olarak yansıması süregelen ilişkinizde de pürüz yaratıyor. Uzun süredir arzulayıp da geliştiremediğiniz yeteneklerinizi ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız.

6 Ağustos 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 13' 20" R
Ay
Koç
05° 29' 18"
Merkür
Koç
19° 36' 26"
Venüs
Boğa
07° 05' 28"
Mars
Koç
03° 31' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 52"
Satürn
Balık
16° 59' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 52"
Neptün
Balık
29° 03' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 04"
Lilith
Başak
23° 53' 10"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>