Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki coşkuyu açıklarken boş yere heyecanlanacaksınız. Oysaki sadece, bugün iyimserliğiniz üstünüzde. Bu iyimserliğiniz, ilişkinize de yansıyabilir. Sevgiliniz sizdeki bugünkü farklılığı görüp bunda bambaşka sebepler arayabilir.

Uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu, bugün gündeme gelebilir. Bugünkü iyimserliğinizi işinizde de kullanmanızda yarar var.

Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Küçük bir ödemeniz size hatırlatılabilir. Bu nedenle biraz keyfiniz kaçabilir.

Ani kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Bugünlerde çok tetikte olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alışkanlıklarınızın dışına çıkmanız ve yeni şeyler öğrenmeniz için değişik seçeneklerle yüz yüze gelebilirsiniz. Bir konuyla ilgili bir kararsızlık yaşamanız söz konusu, temkinli davranmak isteyebilirsiniz. Bazı yakınlarınıza danışmanızda yarar var. Akşam üzeri bir görüşme yapacak ve kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Bu görüşmede birçok konuda fikriniz değişebilir.

6 Aralık 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 07:31 Ay-Balık burcu geçiş etkinliğinde, ailemiz, evimiz, sevdiklerimizin ilgisi bizim için son derece kıymetli olacak. Ev veya işimize göre, mistik çalışmalar, hayallerin yazıya dökülmesi, ruhsal anlamda bizi kuvvetlendiren ritüellerle uğraşabiliriz. Saat 16:27 Ay-Merkür görünümü, duygusal yakınlık ve güvenli dolu yaklaşımların gün boyunca bizi rahatlatacağını gösteriyor. Sert tavırlar, tuhaf konuşmalar veya bizi zorlayan insanlarla uğraşmak niyetinde değiliz. Gerek özel gerekse işle alakalı konular üzerinde durabiliriz. Mali açıdan durumumuzu gözden geçirebiliriz. İşimizden elde edeceğimiz artışın, bütçemizi rahatlatmasını umut edebiliriz. Parasal konularda olumlu haberler aldığımız takdirde, kafamızın içindeki yenilikleri uygulayacağımızı düşünebiliriz. Bazıbağlantılarında bulunabiliriz. Şu sıralar yaptığımız görüşmelerin olumlu sonuçlanmasını isteriz. Saat 21:22 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, ilerisi adına düşünmek, şu andaki şartların zorluğu veya yoğunluğu nedeniyle dürtüsel kararlar vermemek lazım. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

6 Aralık 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel dengelerinizin çok önemli olduğu bir gün. Derin düşünüyor ve duygusal beraberliklere ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün sezgisel yeteneklerinizin size kazandıracağı alternatiflerin önemli olduğunu unutmamalısınız. Yaratıcılığını yanlış kullandığınız zaman huzursuz ve mutsuz olabiliyorsunuz. Olayları abartmadan değerlendirmekte fayda var.

6 Aralık 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi işinizi kendiniz görmelisiniz Sevgili Yaylar. Somut adımlar atmak için diğerlerinin gündemi ve çalışmaları sizi ilgilendirmemeli. Sempatik tavırlarınız sayesinde etrafınızın ilgisini çekebilir ve beğeni toplayabilirsiniz. Aşk hayatınızda da canlı bir süreç söz konusu.Günün Atmosferi:Bazı şeyleri yeniden muhakeme etmemiz gerekebilir. Var olan sorunları masaya yatırıp çözmeye çalışmalıyız. Kendimize bir yapılacaklar listesi hazırlamalı ve ona bağlı kalmalıyız. Görüşmeler ve ziyaretler açısından pek olumlu bir gün değil. Önümüzdeki birkaç gün; söylediklerimizi uygulama zamanı. Yaşananların ardında gizli kalmış gerçekler olabilir.

6 Aralık 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda karmaşık bir süreç yaşıyor olabilirsiniz. Teknik konular gündeminizi meşgul edebilir. Aldığınız sorumlulukları yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. İş hayatınızda sizi zorlayan konularda yardım alabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerden bilgi alamayabilirsiniz. Aşk hayatınızda doğru kararlar almanız gerekebilir.

6 Aralık 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi işinizi kendiniz görmelisiniz Sevgili Yaylar. Somut adımlar atmak için diğerlerinin gündemi ve çalışmaları sizi ilgilendirmemeli. Sempatik tavırlarınız sayesinde etrafınızın ilgisini çekebilir ve beğeni toplayabilirsiniz. Aşk hayatınızda da canlı bir süreç söz konusu.

6 Aralık 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi muazzam yüksek bir enerjide hissedecek, yaptığınız her işle öne çıkacak ve ilişkilerinizde fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sportif faaliyetler ile güzellik ve bakımıza da önem verebileceğiniz bugün akşam saatlerinde aile ilişkilerinde incinmeye açık bir enerjiden geçerken, ilişkilerinizde geçmişi fazla düşünebilir, anılarınız ile şimdiki zaman arasında kalabilirsiniz.

6 Aralık 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para gücünüzün iyi olması size kendinizi daha iyi hissettirecek. Hayatınızda etkili olan kişilerden fayda sağlayabilirsiniz. Aile hayatınızda duygusal karmaşalar veya bazı belirsizlikler oluşabilir.

6 Aralık 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileyle ilgili uğraşlarınızın yoğun olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Evinizle, mutfakla, yemek ve beslenme konularıyla daha çok ilgilenebilirsiniz. Şefkat ve merhamet duygularınız öne çıkabilir.

6 Aralık 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

6 Aralık 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 29' 02" R
Ay
Akrep
19° 15' 36" R
Merkür
Koç
15° 59' 09"
Venüs
Koç
24° 44' 08"
Mars
Balık
25° 48' 05"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 34"
Satürn
Balık
16° 06' 50"
Uranüs
Boğa
22° 03' 32"
Neptün
Balık
28° 44' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 09"
Lilith
Başak
22° 46' 26"
True Node
Koç
15° 35' 52"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>