Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Özlem Duygusu Dört Bir Yanını Sarmış Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün konu aşk olduğunda, insanlar biraz tartışmacı olabilirler. İçgüdüleriniz kendinizi sınırlamanızı söyleyebilir ve kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz. Kalbinizin ihtiyaç duyabileceği şey biraz özgürlük ve tarafsızlık. Hassas doğanız, elinizin altındaki konuları anlamanızı sağlayabilir.

Bugünün gezegensel dizilimi, profesyonel yaşamınıza sıkı bir şekilde bakmanızı kuvvetle öneriyor. Kariyerinizin veya işinizin sizin için en uygun olan şey olmaması ihtimali olabilir. Muazzam bir yeteneğiniz var ve bunu gösterebileceğiniz bir ortamda çalışmalısınız. Yaratıcılığınızın engellenmesi olasıdır. Peki ya güzel haberler? Yaratıcılığı çıkış noktanız almak için çalışmanız gerekmez. Sizce hafta sonları ne güne duruyor?

Bugün kafanızın içi bilgilerle dolup taşabilir. Sohbet esnasında ilginç bulduğunuz ve güçlü bir şekilde sizi kendine çeken bazı fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Bu fikirler tarih, felsefe veya diğer entelektüel konularda olabilir. Bunlar etkileyici bir tartışmaya yol açacak gibi görünmüyor değil mi? Yine de bunun hakkında çok heyecanlı olmayın. Diğerlerine de kendi düşüncelerini üretmeleri için zaman verin. Kitaplar, dergiler, internet ve dğer kaynaklar da kullanımınıza açık. Günün tadını çıkarın!

Gösterişli olacağın bir gündesin. Fiziksel olarak hem enerjin hem güdün mevcut. Bu enerjiyi iyi şekilde değerlendirmek istiyorsun. Evin için fiziksel hareket gerektiren işlere girişmeyi dene. Bahçeyle uğraş, garajını temizle. Savaşçı kostümünü giyip yaşam alanına bir el atarsan iyi hissedeceksin. Öyleyse kendini süpürge, kürek ve çekiçle donat!Bugün içgüdülerinize iyice kulak vermeniz iyi olur. Sezgileriniz güçlü olabilir, bu nedenle yaşadığınız o tuhaf psişik anları bir kenara not edin. Biriyle ilgili doğru çıkan bir izleniminiz olabilir. Birinin ne söyleyeceğini tahmin edebilir ya da garip bir duru görüş deneyimi yaşayabilirsiniz, hatta rüyanızda gördüğünüz bir şey bile gerçekleşebilir. Antenlerinizi açık tutun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İfade özgürlüğü sizin için önemli bir konu teşkil edebilir. Kendinizi kürsüye çıkmış, inandıklarınızı savunurken bulursanız şaşırmayın. Başkalarının sizi dikkatle dinlemesi muhtemel, bu nedenle argümanlarınızı açık, kısa ve öz şekilde dile getirin. Önemli bir dava uğruna savaşmaya hazır bir grup devrimciye motivasyon konuşması yaptığınızı farz edin. İyimser ve yüreklendirici mizacınızla başkalarına ilham verebilirsiniz.

6 Şubat 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aile içerisinde gizli kalmış konuşulmayan konular bugün merakınızı cezbedebilir. Sezgileriniz ve rüyalarınızla gelen önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. İster tüm aileyi toplayın, ister kendi başınıza dışarı çıkın, yeni bir yeri ziyaret etme veya bir süredir görmediğiniz insanlarla bağlantı kurma fırsatını kaçırmayın.

6 Şubat 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her zamanki çalışma ortamında birden bire gelişen değişmeler seni üzebilir. Çok iyi anlaştığınızarkaşlarınızla işyeriniz arasında ayrılık durumları olabilir. Gün boyu aklında, eski ve güzel dostlukların gelebilir. Onlara olan özlemin seni sessizleştirebilir. Onları arayıp eskilerden bahsetmenin hayali ile işyerinde zamanı eritmek istiyorsun. Maddi imkanlarını daha tutumlu kullanman gerektiğini anladığın bir gündesin. Çünkü beklenmedik bir fatura sende soğuk duş etkisi yaratabilir. Evli ve çocuklu bir Yay burcuysan, çocuklarınla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsin.

6 Şubat 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizin gündemde olacağı bir gün. İlişkilerinizi gözden geçirmek isteyebilir ve şüphe duyduğunuz bazı konularla ilgili konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz. Konuşurken cümlelerinizi özenle seçmeniz yararınıza olacaktır.

6 Şubat 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeminizi oluşturabilir. Ortaklı para konularına karşı daha hassas olmanız gereken zamanlar olabilir. Bugün ertelediğiniz banka işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde işlerinizi bitirmeye çalışmalısınız. Akşam saatlerinde ilişkilerde sıkışmalar yaşanabilir. Kendinizi tedirgin ve yorgun hissedebilirsiniz.

6 Şubat 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Amacınıza uymayan ve nezaketini koruyamayan kişilere karşı tavrınızı net tutmanızda sakınca yok, burada asıl denge kişiye muhamelede.

6 Şubat 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hırslı, mücadeleci yapınızı ortaya koyabileceğiniz bir günde özellikle güçlü kadınlardan destek görebilirsiniz. Onların yardımı ve el uzatmasıyla kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

6 Şubat 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi neşeli ve yüksek enerjili hissedeceğiniz bir gün. Bu enerjiyi etrafınıza da yayıp morali bozuk insanları da yükseltmeyi ihmal etmeyin.

6 Şubat 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün ortaklaşa gelirler evinizde seyahat edecek. Eşinizin veya ortaklaşayaptığınız kimselerin finansal durumuyla ilgili konular ön planda olacaktır.Gizemli, okült, metafizik konulara olan ilginiz artabilir. Finansal konularda temkinli hareket etmeniz gereken bir gün.

6 Şubat 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yoğun ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Telefon, fax veya e-mail aracılığyla sürekli birileriyle haberleşebilir, toplantılara katılmak için çeşitli yerlere gidebilir, birçok belgeyi inceleyebilirsiniz. Yine de, yüksek enerjinizle bu yoğunluğun altından kalkmanız zor olmayacaktır.

6 Şubat 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her zamanki çalışma ortamında gelişen değişmeler seni üzebilir. Çok iyi anlaştığınızarkadaşınla ayrılık durumları olabilir.

6 Şubat 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugün parayla ilgili işler ön plana çıkabilir. Borç, alacak, miras, kredi, vergi ve sigorta gibi konularda girişimlerde bulunabilir, gayrimenkul alım satımıyla ilgili harekete geçebilirsin. Duygusal krizleri aile fertleriyle konuşarak atlatabilir, derin ve duygusal paylaşımlarda bulunabilirsin.

6 Şubat 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 33' 31" R
Ay
Koç
10° 35' 09"
Merkür
Koç
19° 51' 27"
Venüs
Boğa
07° 31' 08"
Mars
Koç
03° 47' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 45"
Satürn
Balık
17° 01' 35"
Uranüs
Boğa
22° 39' 04"
Neptün
Balık
29° 03' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 13"
Lilith
Başak
23° 55' 29"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>