Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Biraz Rahatlamak İstiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2021, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Hem estetik anlamda hem de eşinizle iletişim kurma şekliniz söz konusu olduğunda, çekicilik ile ilgili öğrenmeniz gereken çok az şey kaldı. Muhtemelen bunların hepsini çok erken öğrendiniz. Bu alanda hala geliştirmeniz gereken şeyler, tamamen karakterinizin gücüne bağlı. Bugün bu konuyu biraz düşünseniz iyi olacak gibi...

Bugün arkadaşlık yönetimi için iyi bir gün olabilir. Şu andaki çabalarınız bir patronun veya şefin dikkatini çekiyor olabilir. Sık sık etkili insanlarla birlikte olma fırsatı yakalamıyorsunuz, bu yüzden parlama şansını kaçırmayın. Üzerinde çalıştığınız projeler hakkında konuşun ve hevesli olun. Sunacak yaratıcı fikirleriniz olduğunu gösterin. En iyi yüzünüzü öne çıkarın, iyi şeyler olabilir!

Finansal konularda beklenmedik bir engel sizi sersemletebilir. Belki de, bir diş ağrısı veya bir eşyanızın bozulması hesapladığınızdan daha fazla masraf çıkarabilir. Fakat merak etmeyin, bu krizle baş etmenin yolunu muhtemelen bulacaksınız. Elinizde şu anda farkında olmadığınız yararlanabileceğiniz kaynaklar olabilir. Finansal kayıtlarınıza bir bakın, hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Metanetli olun!

Yüksek nedensellik ve yargılamanın hakim olduğu bir gün. Rafa kaldırdığın projeleri tekrar masaya yatırmayı düşünebilirsin. Sorunlarınla onlarla yüzleşerek başa çıkmayı deneyebilirsin. Yapman gerekenleri daha etkin bir şekilde gerçekleştirmek üzere destek sunan günün enerjisinden sonuna kadar faydalan. Her şeyin üstesinden gelebileceğine inan ve güven.Güçlü fikirleriniz eşit derecede güçlü bir muhalefetle karşılaşacak. Kendinizi kollektifin ve birçok insanın iyiliği adına konuşan bir avukat olarak görseniz de bilakis ben merkezli olanlara rastlayabilirsiniz. Şunu aklınızdan çıkarmayın ki haklı olmaktansa mutlu olmak daha önemlidir. Hayal kırıklığının sizi yiyip bitirmesine izin vermeyin. İnsanların kendi fikirleri olabilir; onları yargılamayın. Bırakın olmak istedikleri kişi olsunlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sosyal ve eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz. Eğer arkadaşlarınızla bir araya gelmek söz konusu olursa ya da bir partiye davet edilirseniz, mutlaka gitmelisiniz. Arkadaşlarınızın ya da ailenizin eşliğinde huzurlu bir şekilde keyifleceksiniz. Evinizde öyle tek başınıza oturmayın! Hali hazırda uğraştığınız bir takım stresli işler olsa bile, onların uzaklaşmasına izin verin. biraz eğlenceyi hakediyorsunuz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüngörüşmeleri yapabilir, ilişkilerinizle ilgili yeni kararlar alabilir yaşamınızın farklı pek çok alanında seçim yapma süreci içinde olabilirsiniz. Akış ve insanlar tarafından desteklendiğiniz bir gün. Karamsar olmayın.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fiziksel ve duygusal olarak yorulduğunu fark edebilirsin. Yaşadığın yoğunlukları üzerinden atmak istiyorsun. Hem maddi hem manevi sorumluluklarından uzaklaşmak istiyorsun. Bu konuda rahatsızlık duyan insanlar sana telkinlerde bulunabilir. Ailesinden uzakta yaşayan bir Yay burcuysan, duyduğun özlem artacak.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçe çekilmek isteyebilirsiniz. Duygularınızı gizlerken geçmiş anılarınız da canlanabilir. Eski bir ilişki sizleri daha duygusal ve yeniden başlama noktasına getirebilir. Geçmişle olan bağınızı hem kesemiyorsunuz hem de gelenlere hayır diyemiyorsunuz. Kararlı olun.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularda yeni gelişmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yoğunluk meydana gelebilir. Yanlış anlaşılmadan kaynaklı sorunları fazla büyütmemenizde fayda var. Kardeşlerinizle görüşebilirsiniz. Akşam saatlerinde kararsız kaldığınız durumlar olabilir.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınız arasında olacak durumlara dahil olmanız gerekebilir. Ortadaki her olayı idare eden kişi konumuna gelebilirsiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi muazzam yüksek bir enerjide hissedecek, yaptığınız her işle öne çıkacak ve ilişkilerinizde fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sportif faaliyetler ile güzellik ve bakımıza da önem verebileceğiniz bugün akşam saatlerinde aile ilişkilerinde incinmeye açık bir enerjiden geçerken, ilişkilerinizde geçmişi fazla düşünebilir, anılarınız ile şimdiki zaman arasında kalabilirsiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dikkatinizi başka konulara çevirmek, sizi asıl zor problemlerden uzaklaştırmayacaktır. Bunlarla bir an önce yüzleşseniz iyi olur. Her zaman dostça ve işbirliğine dayalı bir diyalog oluşturmaya açık olun. Bunu yapmak, günün çok daha sorunsuz geçmesini sağlayacaktır.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geniş seçim yelpazesi olan biri olarak çevrenize agresif davranabilirsiniz. İsteklerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcı bir tutum izliyorsunuz. Partnerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. Düşünceleriniz ilginç gelebilir.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için zorlamayın. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Zihninizdeki problemleri çözmekte zorluk çekiyorsanız, bir uzmandan destek alabilirsiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sürekli alttan alan kişiliğiniz nedeniyle beraberliğiniz sorunsuz yürüdü. Sizin istekleriniz ön plana çıkmaya başladığından bu yana, her gün yaşanan küçük sorunlar keyfinizi kaçırmaya başladı. Sizin değil, onun değişmesi gerekiyor. İşe yeni başlayan biri hakkında önyargılarınız var. Sezgilerinizde haklısınız, sizinle ilgili olumlu şeyler düşünmüyor. Harcamalarınıza biraz dikkat ettiğiniz takdirde, bütçeniz düzelecek. Bir akrabanızın sağlık sorunu, nedeniyle kısa bir yolculuk yapabilirsiniz

7 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>