Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kontrollü Olman Gerekebilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk konuları şu an için daha iyi bir şekil alıyor ve kendinizi ilişkilerle ilgili gelecek planları yaparken bulabilirsiniz. Bu fikirleri partnerinizle paylaşın ve tartışın ancak heyecanınızı paylaşmayabilir ve bir uzlaşmaya varılması gerekebilir. Bunun hevesinizi kırmasına izin vermeyin. İletişim hatları açık tutulduğu sürece, yakın gelecek için romantizm yoğun görünüyor.

Üzerinde çalıştığınız bir proje son derece iyi gidiyor olabilir fakat bugün onu sizin ilk başta hayal ettiğinizden çok daha iyi bir seviyeye getirecek fikirler bulabilirsiniz. Bu, çok çaba sarf etmenizi gerektirebilir fakat ilk başta gözünüzü korkutsa da, sonuçlar katlanmaya değer olduğunu gösterecektir. Tüm enerjinizi ve kararlılığınızı toplayıp işe koyulun. Bunu yaptığınıza şükredeceksiniz!

Nasıl da değiştiniz! Devrimi savunan öfkeli bir isyancı oldunuz. Sizden finansal olarak faydalanmaya çalışan ve her türlü hoş olmayan taleplerde bulunan herkesin Tanrı yardımcısı olsun. Adalete olan bağlılığınız ön sıralarda geliyor bu yüzden kendiniz de dahil adaletsiz olan insanlara karşı lafınızı hiç sakınmıyorsunuz.

Sıra dışı içgörülere sahip olabilirsin. Bunlar insanlarla nasıl geçinmek gerektiğine dair gözlemler içeriyor olabilir (ya da geçinememek). Uzun süredir kişiliğinin bir parçası olan davranış örüntülerini nihayet çözebileceksin. İç görülerin sağlıklı ama yakında öğrendiklerini uygulamak isteyeceksin. Bir terapist ya da anlayışlı bir dostun sana bu konuda fikir sunabilir ve geri beslemede bulunabilir.Çok kıymet verdiğiniz, aile yadigari bir eşyanız kaybolmuş olabilir. Anik yapmayın. Muhtemelen evde bir yerdedir. Bir mobilyanın arkasına düşmüş ya da üzerine bir şeyler yığılmıştır. Her durumda, evdeki tüm diğer eşyalarla birlikte ulaşılabilir bir alandadır. Çok fazla ararsanız bulamama ihtimaliniz daha da yüksek. Vaktiniz oldukça aramaya devam edin. Hiç olmayacak bir yerde bulacaksınız, emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içgüdülerinize iyice kulak vermeniz iyi olur. Sezgileriniz güçlü olabilir, bu nedenle yaşadığınız o tuhaf psişik anları bir kenara not edin. Biriyle ilgili doğru çıkan bir izleniminiz olabilir. Birinin ne söyleyeceğini tahmin edebilir ya da garip bir duru görüş deneyimi yaşayabilirsiniz, hatta rüyanızda gördüğünüz bir şey bile gerçekleşebilir. Antenlerinizi açık tutun.

7 Şubat 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün oldukça enerji dolu bir gününüzdesiniz. İşlerinizi yetişmesi gereken projelerinizi yoluna koyduktan sonra eğlemenize de vakit ayırın. Hem işin hem de keyifli anların tadını çıkarın.

7 Şubat 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elindeki fırsatların değerini çok iyi biliyorsun. Hatta bunu biraz abartıp bu fırsatları yakınındaki kimse ile paylaşmak istemeyebilirsin. Dikkatleri üzerine çekmeyi başardığın bir gündesin. Standart giden işinden sıkılmış olmalısın ki alternatif işlere merak salıp başka fırsatlar kovalayabilirsin. Maddi anlamda oldukça iddialısın. Yakın bir arkadaşınla sözlü tartışmalara girebilirsin. Verdiğin kararlar hakkında iki kez düşünmen gerektiğini hatırlamak en iyisi. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, platonik bir aşk gündeme gelebilir.

7 Şubat 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yeni bir kariyer planı çizebilirsiniz. Sabrınızı sınayan olaylardan başarıyla çıktığınızı düşünüyoruz. Bu yüzden artık ödül zamanı diyebiliriz. Kendinize ödül verin ve yapmaktan keyif aldığınız şeyleri yapın.

7 Şubat 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularla ilgili ciddi kararlar vermekten kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Dağınık enerjiler var. Ortaklı para konuları gündeminizi etkilemeye devam edebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşulların etkisi altında kalabilirsiniz. Kendinizi aşma ve yenilenme sürecine girme isteği içinde olabilirsiniz.

7 Şubat 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda iddialısın. Yakın bir arkadaşınla tartışmalara girebilirsin. Verdiğin kararları iki kez düşünmen gerek.

7 Şubat 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi muazzam yüksek bir enerjide hissedecek, yaptığınız her işle öne çıkacak ve ilişkilerinizde fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sportif faaliyetler ile güzellik ve bakımıza da önem verebileceğiniz bugün akşam saatlerinde aile ilişkilerinde incinmeye açık bir enerjiden geçerken, ilişkilerinizde geçmişi fazla düşünebilir, anılarınız ile şimdiki zaman arasında kalabilirsiniz.

7 Şubat 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün karşınıza çıkacak ufak güzellikler sayesinde hayatın ne kadar yaşamaya değer ve büyüleyici olduğunu anlayacaksınız. Bunlar doğanın içinde saklı olan güzellikler, çevrenize bakmaya devam edin.

7 Şubat 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün ortaklaşa gelirler evinizdeki seyahatine devam edecek. Gelir paylaşımı, kredi, borç, burs gibi meselelerle ilgilenebilirsiniz. Romantik ilişkilerinizde tutku ve kıskançlık duyguları yüksek olacaktır. Venüs'ün Koç burcuna girişi ile aşk hayatınızın hareketleneceği bir döneme giriyorsunuz.

7 Şubat 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yay burcu olan bitenle veya geçmişle kendinizi yaralayıp durmayın. Geçmişin geçmişte kaldığını kabul edin. Kendi kendinizi yaraladığınız, hatırlayarak incittiğiniz her ne varsa, hayatınızdan çıkarmaya gayret gösterin. Zaten yeterince zorlanıyorsunuz. Maddi anlamda dengeleri kurmak için biraz daha çalışmanız gerekiyor.

7 Şubat 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ortaklıkların maddi boyutunda kadınlardan destek almaya bugün de devam. Duyguların ön planda olduğu bir gün ancak kontrollü davranmayı ihmal etmeyin, zira ilişkilerde krizler kolayca ortaya çıkabilir.

7 Şubat 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; Venüs' ün burç değiştirmesiyle romantik ilişkilerde gelişmeler yaşanacağı ve hayattan daha fazla keyif alacağın bir sürece giriyorsun. Ancak bugün parayla ilgili sıkıntılar devam ediyor. Ailenin ve kendinin ihtiyaçlarını karşılamak üstünde baskıya ve bütçenin daralmasına yol açabilir.

7 Şubat 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 27' 52" R
Ay
Koç
09° 09' 28"
Merkür
Koç
19° 47' 12"
Venüs
Boğa
07° 23' 57"
Mars
Koç
03° 43' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 23"
Satürn
Balık
17° 01' 06"
Uranüs
Boğa
22° 38' 44"
Neptün
Balık
29° 03' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 54"
Lilith
Başak
23° 54' 50"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>