Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İşleri Yoluna Sokuyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Konu aşka geldiğinde ve duygusal ihtiyaçlar söz konusu olduğunda, acil meseleleri detaylı bir şekilde inceleyin. Geçerli bir noktaya ulaşmak için ihtiyacınız olan tüm verilere sahipsiniz. Eğer gerçekler sizi destekliyorsa, sizinle aynı yolda olan insanlar var, o halde ateş serbest. Duygularınız güçlü, yoğun ve hiçbir koşulda göz ardı edilmemelidir. Her şeyden önce sezgilerinize güvenin.

Bugün sizin oldukça verimli olabileceğiniz harika bir gün. Aşırı disiplinli bir şekilde çalışabiliyorsunuz ve bu tutumunuz sizin yol kat etmenizi sağlayacak. Başkalarına, yolunuza çıkan engeller karşısında muazzam bir ilerleme gücüne ve kararlılığına sahip olduğunuzu gösterin. Kendinize tamamen güvendiğiniz sürece bir çok zorluğu aşabilirsiniz - ki bunu da yapmalısınız.

Bugün size becerikli olduğunuzu söyleyecek bir kadınla tanışma olasılığınız çok yüksek. Ne söylerse dinleyin. Asla bir şeylerde iyi olmadığınız veya 10 yıl çalışmadan bir şeyleri başaramayacağınız konusundaki düşüncleri kafanızdan atın. Siz doğanız gereği yeteneklisiniz. Övgüleri kabul edin.

Büyük bir güçle konuşmaya ve eyleme geçmeye hazırsın fakat duygularının ayaklarını yerden kesmediğine emin ol. Bir vahadan ibaret olan bir şeye inanmaya başlamana yol açabilecek cinsten; gerçek üstü bir gün. Ayrıca duygularının yaşatabileceği dramalara o kadar kapılabilirsin ki; bu güçlü konuşmanın hedefini kaybettirebilir.Dereyi görmeden paçaları sıvamayın çünkü beklenmedik gelişmeler kapınızda. Bugün her şeyi kontrol altında tutmanın -siz birini kontrol etmeye çalışıyorsunuz ya da biri sizi kontrol etmeye çalışıyorsa- çok zor olduğunu görebilirsiniz.Yalnızca kendinizden meshul olduğunuzu ve yalnızca kendi davranışlarınızı kontrol edebileceğinizi unutmayın. Başkalarının yönlendirmeleri yalnızca sinirinizi bozup canınızı sıkar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok kıymet verdiğiniz, aile yadigari bir eşyanız kaybolmuş olabilir. Anik yapmayın. Muhtemelen evde bir yerdedir. Bir mobilyanın arkasına düşmüş ya da üzerine bir şeyler yığılmıştır. Her durumda, evdeki tüm diğer eşyalarla birlikte ulaşılabilir bir alandadır. Çok fazla ararsanız bulamama ihtimaliniz daha da yüksek. Vaktiniz oldukça aramaya devam edin. Hiç olmayacak bir yerde bulacaksınız, emin olun.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gün Gereksiz harcamalr sizi bir hayli zorlayabilir. Sanatsal konulara çok ilgili olmanız güzel olsa da sanat değeri yüksek eserlere fazla nakit harcıyor olabilirsiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir türlü rayına oturtamadığın konuları, üzerine düşünüp çalışarak alt etmeyi başarıyorsun. Düzeni seviyor ve bunun için fazla efor sarf ediyorsun. İşlerin ile alakalı yaptığın programın saat gibi işlemesi için fazla mesai yapabilirsin. Patronlarından emeğinin karşılığı vermelerini umsan da işine konsantre olmak senin için daha iyi olacaktır. Bir yere borcun varsa bu borcu kapatıyorsun. Verdiğin sözleri yerine getirmenin vicdanı gününün güzel geçmesini sağlıyor. Evli ve çocuklu bir Yay burcuysan, çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamak için Cumartesi gününü alışverişe ayırabilirsin.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizi karşılayacak enerjik ve aşk dolu bir gün sizleri bekliyor. Eğlenceye ve hobilerinize vakit ayırmak size iyi gelecektir. Kendinizi sevin, çevrenizi sevin, hayatınızı sevin. Yaşadığınız her gün için şükredin.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni insanlar, yeni çevreler sizi daha çok etkileyebilir. Fikirlerinizde daha güçlü olabileceğiniz bir gündesiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınız işlerin taktir edilmesi sizi ileriye yönelik daha da motive edecek. Verdiğiniz kararların arkasında durabilme gücünü kendinizde bulabileceksiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte sizin için bir aylık bir aşk zamanı başlıyor. Bu dönemde aşık olabilirsiniz. Çok seveceğiniz bir hobi geliştirebilirsiniz. Sevdiklerinizin desteği ve ilgisiyle şımartılmaya hazır olun.

8 Şubat 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle beraber gittiğiniz etkinliklerde sizi fazla eleştirdiğini fark ederseniz şaşırmayın. Siz eğlence odaklı yaşarken o daha çok kazanmak için orda bulunuyor.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün itibariyle Dolunay'ın meydana geleceği Aslan burcunda seyahat ediyor. Yurt dışı, hukuk, akademi gibi konularda sonuçlanmasını beklediğiniz meseleler çözüme ulaşacaktır.Yeni eğitimlere katılabilir, vizyonunuzu genişletecek konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Uzak yerlere seyahatler gündeme gelebilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yine eskileri özlemle anabileceğiniz bir gündesiniz. Bu ara size sık sık gelmeye başlayan geçmiş sahneleri artık unutma zamanınız geldi. Hayat enerjiniz artıyor. Yeni sayfalar açmanızın ve yeni adımlar atmanızın zamanı geldi. Hatta belki geçiyor. İnançlarınızı sağlamlaştırmanız her şeye yeniden ulaşmanızı sağlayacaktır.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Şansınıza güvenin ama asla zorlamayın. Sadece şanla ilerleyemezsiniz. Çevrenizi fazlası ile daralttınız. Hep aynı insanlar ile berabersiniz. Oysa sizin hayatın her noktasında genişlemeye ve büyümeye ihtiyacınız var. Çevrenizi kullanın. Kötü bir niyetle değil. Ancak hali hazırda insanların sizi faydalandırmak istediği konularda daha aktif olun.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugün gelen giden haberler neşeni yerine getirebilir, umut ve neşeyle dolabilirsin. Yeni tanışmalar yaşayabilir, birdenbire başlayan aşk ilişkilerine girebilirsin. Gelecek hedeflerinle ilgili yeni girişimlerde bulunabilir; cesur ve kararlı adımlar atabilirsin. Ancak bazen kendi fikirlerinde ısrarcı olman sorun yaratabilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 35" R
Ay
Koç
12° 06' 60"
Merkür
Koç
19° 56' 03"
Venüs
Boğa
07° 38' 50"
Mars
Koç
03° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 13"
Satürn
Balık
17° 02' 06"
Uranüs
Boğa
22° 39' 26"
Neptün
Balık
29° 03' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 33"
Lilith
Başak
23° 56' 10"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>