Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sabrın Oldukça Zorlanıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, diğer insanlarla bazı heyecan verici karşılaşmalarla dolu olabilir. Gezegensel enerjiler, bugün dostluğu, eğlenceyi ve tutkuyu arttırıyor. Kendinizi, özel bir kimyasayla kıvılcımlandıran birine rastlarken bulabilirsiniz. Biraz flört etmek sana zarar vermez! Ya da sevilen bir kişi, geleceğiniz hakkında sizi heyecanlandıran ilham verici bir konuşmaya katılabilir. Ruhlarını kaldıran insanlarla kendiliğinden iletişime açık ol.

Olağanüstü bir potansiyeliniz var. Elbette bunu biliyorsunuz. Yine de bir şey sizi işte geri tutuyor gibi görünüyor. Bir şekilde kendinizden şüpheleniyor musunuz? Belki de yakın zamanda bir tür başarısızlık hakkında çok düşünüyorsunuzdur? Endişe etmeye gerek yok. Olayı hatırlayan tek kişi sizsiniz. Ve başarısızlık başarının kilit bir unsurudur. Mesleki hedeflerinize ulaşmak için tüm malzemelere sahip olduğunuzu bilin; bunu yapmak için sadece kendinize izin vermeniz yeterli!

Uzak bir yerde bir tatil planınız mı var? Beklenmedik küçük problemler planınızı bozabilir, bu da hevesinizi kırıp size tüm planı iptal etmeniz gerektiğini düşündürtebilir. Hatta telefon açıp bunu yapmayı bile düşünebilirsiniz. Bugün böyle bir eyleme girişmeyin. Genel durum yarınla beraber açıklığa kavuşacak gibi gözüküyor. Planınızı tekrardan dört gözle beklemeye koyulacaksınız. Odaklanın ve sakin kalın.

Kendine yepyeni bir hedef koyabilirsin. Günün enerjisi seni bir miktar içe dönük yapabilir. Gerçekten başarmak istediğin şeylere yoğunlaşabilirsin. Motosiklet kullanmak ya da skydiving yapmak için her zaman öğrenmek istediğin şeyler mevcutsa, belki de artık öğrenmenin vakti gelmiştir. Kendi işini kurmanın hayaliyle yaşamak yerine artık harekete geç. Hayallerini asla bırakma!Bugün birisi damarınıza basarsa şaşırmayın. İnsanlar duygularını bir süredir bastırıyor olabilirler. Belki de sizi kızdıracak bir şey söylemekten çekindikleri için hislerini sizinle paylaşmaktan korkmuşlardır. Eriyen lav nihayet iyice ısındı ve volkan olanca şiddetiyle patlamak üzere.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dereyi görmeden paçaları sıvamayın çünkü beklenmedik gelişmeler kapınızda. Bugün her şeyi kontrol altında tutmanın -siz birini kontrol etmeye çalışıyorsunuz ya da biri sizi kontrol etmeye çalışıyorsa- çok zor olduğunu görebilirsiniz.Yalnızca kendinizden meshul olduğunuzu ve yalnızca kendi davranışlarınızı kontrol edebileceğinizi unutmayın. Başkalarının yönlendirmeleri yalnızca sinirinizi bozup canınızı sıkar.

9 Şubat 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatın günlük sorunlarıyla çok fazla ilgilenmek sevgilinizle aranızda problemler yaratıyor. Kendinizi günlük işlere çok fazla kaptırmayın. Eğer kalbiniz boşsa çıktığınız bu yolculuklarda tanışacağınız gizemli yabancılar çok etkileyecek. Kendinizi yeni bir aşk macerasının içinde bulabilirsiniz. Başarılı çalışmalar yapacağınız bir gün. Fakat, işleri ağırdan alabilir, fazla rahat davranabilirsiniz. Kendinize olan güveninizin yüksek olması, girişimlerinizi kolaylaştıracak. Küçük bir para desteğine ihtiyacınız var.

9 Şubat 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bütün gününü uzun zamandır kullanmadığın ama ihtiyacın olan bir eşyayı arayarak geçirebilirsin. Koyduğun yeri bulmak için sakince düşünmen gerekiyor. Gergin tavrını devam ettirdiğin müddetçe aile üyelerine karşı sinirli olabilirsin. Sakinliğini korumakta zorlanabilirsin. Maddi anlamda önemli harcamalar yapabileceğin bir gündesin. Küçük aksiliklere dikkat etmelisin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, hoşlandığın kişinin tutarsız tavırları seni sinirlendirebilir.

9 Şubat 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde iletişim problemlerini çözdüğünüz ve kendinizi güzel ifade ettiğiniz bir gündesiniz. Emin olmadığınız durumlarda karar vermemeniz daha doğru olacaktır. Bu durum sizi korurken yanlış bir şeyler yapmanıza da engel olacaktır.

9 Şubat 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcunda dolunay gerçekleşiyor. Uzaklarla ilgili bir konuda ya da fikirleriniz yönünde daha aktif olabileceğiniz bir gündesiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ciddi ilişki için zaman gerektiğini hatırlayacak. İkili ilişkilerde hemen samimiyet kurmamaya çalışacaksınız. Yük ve sorumluluklarınız artabilir.

9 Şubat 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sevdiklerinize ve ailenize zaman ayırabilir, evinizde zaman geçirerek, ruhunuzu dinlendirmeye zaman ayırabilirsiniz. Meditasyon, enerji çalışmaları ve duaların etkisinden maksimum yararlanabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Şubat 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizin çok yüksek olması diğer insanlara ayak uydurmanızı zorlaştırabilir. Bu yüzden biraz daha sakin olmaya çalışmalısınız.

9 Şubat 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Aslan burcunda Dolunay meydana geliyor. Yurt dışıyla bağlantılı konularınız varsa bu Dolunay ile sonuçlanacaktır.Akademik hayatınızda süregelen problemleri çözmek için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Hukuki meselelerinize yönelik çözüm arayışına girebilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eviniz ve ev yaşamınız ile ilgili bazı konular, günün ana temalarını teşkil edeceklerdir. Aileniz veya ev arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bazı dalgalanmalar olması, tüm gününüzü bu kişilerle konuşmakla geçirmenize sebep olabilir. Eğer mümkünse, günlük işlerinizi erteleyebilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizin moralinizi bozan, drama sürükleyen ne kadar konu veya kimse varsa uzağında durmaya çalışmalısınız. Belli ki bugün olan bitenden etkilenmeye fazlaca meyillisiniz. Kaçmaya çalışmayın. Fark etmeye çalışın. Sizi bu kadar empati yapmaya zorlayan konular neler. Bazen her şeyi halledeyim derken atıl kalıyorsunuz.

9 Şubat 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; önümüzdeki günlerde yurtdışı, yolculuklar ve eğitimle ilgili beklediğin haberleri alabilir; geleceğinle ilgili karar aşamasında olabilirsin.  İnançlarını ve manevi değerlerini ön plana alabilir, düşüncelerini etrafına aktarmak için istekli olabilirsin. Fakat fazla fanatik ve iyimser tavırlar sergilemen gerilime yol açabilir.

9 Şubat 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 24' 41" R
Ay
Balık
08° 19' 49"
Merkür
Koç
18° 23' 22"
Venüs
Boğa
04° 47' 25"
Mars
Koç
02° 05' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 35"
Satürn
Balık
16° 50' 30"
Uranüs
Boğa
22° 31' 25"
Neptün
Balık
28° 59' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 52"
Lilith
Başak
23° 40' 44"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>