Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yenileniyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2020, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Kalbiniz sizi bugün işinizden alıkoyuyor olabilir. Zamanın hızlı geçmesinden çok rahatsız olabilirsiniz. Romantik doğanız sizi mevcut durumunuzdan uzaklaştırmaya çalışıyor ve yeni şeyin peşinde koşuyorsunuz. Bunun yapmak istediğiniz bir şey olup olmadığı size bağlı. Mantığınızı korumaya çalışın fakat bu zor olabilir, çünkü kalbiniz şu anda dizginleri eline almış gibi görünüyor.

Yaratıcı düşünceleriniz sizi ele geçirebilir. Hayata yeni bir bakış açısıyla bakmak için ilham alacaksınız. Birden evinizi yeniden dekore etmeye karar verebilirsiniz. Bazı yeni dekorasyonlar veya mobilyalar seçmenin tadını çıkarabilirsiniz. Belki de sanatsal bir proje üzerinde çalışmaya karar verebilirsiniz. Bir şarkı bestelemek, kısa bir hikaye yazmak veya biraz resim yapmakla eğlenebilirsiniz. Hayal gücünüzü ve oyun duygunuzu tam olarak ortaya çıkarmak için zaman ayırın.

Çevrenizde avantajlı bir sürü değişim olabilir. Yeni işler, size taşınacağınız yerdeki komşularınızı ya da yaptıracağınız bazı gerekli tamiratlarla ilgili yeni kapılar açabilir. Haberleri aktarırken arabada veya telefonda uzun zamanlar harcayabilirsiniz. Heyecan verici bir pozisyon fırsatı yakalayabilir ya da size yakın biri mail veya telefon yoluyla size ulaşabilir. Gününüz güzel geçsin.

Duygusal bir gün olabilir. Göksel enerjiler doğrultusunda hislerin ön plana çıkabilir. Sadece iyi bir modda olmayacaksın; harika bir modda olacaksın! Ya da tam tersi de olabilir. Huysuz değil; çok huysuz olacaksın! Kendine karşı nazik ol. Yoğun duygularını abartılı tavırlar olarak dışa vurma. Yarın bu kadar duygusal olmayacaksın. Şimdilik dinlen ve kendine yönel.Diğer insanların bugün olaylar karşısında verdiği aşırı tepkiler sizi şaşırtabilir. Bir komşunuz hakkında yaptığınız küçük bir yorum onu endişelendirip üzebilir. Ya da bir arkadaşınız, daha önce hiçbir sıkıntı yokken, bir yanlış anlaşılma nedeniyle uzun zaman önce yapılan planları aniden iptal edebilir. Bugün sabırlı ve düşünceli karakteriniz ön planda olacak; zira insanlar kendilerini daha iyi hissetmek için biraz şımartılmaya ihtiyaç duyabilir. Bir müşteri hizmetleri temsilcisi gibi hareket ederseniz başarılı olmanız muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayattaki bazı rollerinizin değiştiğini fark edebilirsiniz. Evde, aile üyelerinizin size farklı bir şekilde tepki verdiklerini görebilirsiniz. Duruma bağlı olarak daha fazla (veya daha az) otorite kurmanız gerekebilir. Her neyse, rutinlerinizden kurtulmaya hazırsınız bu değişiklikleri memnuniyetle karşılayın. Şu anda kişiliğinizin farklı yönlerini ifade etmeye hazırsanız ilişkilerinizden daha çok keyif alabilirsiniz!

1 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 12.34'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar finansal konularda hareketlilik artabilir. Kazanç ve harcamalar gündemde. Ruh halinizi ve enerji alanınızı korumak için ilişkilerde sınır çizmek gerekebilir. 12.34'ten itibaren iletişim trafiği artıyor. İş ve özel hayatınızda görüşmelerde bulunabilirsiniz.

1 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Girişimci ruhunu ortaya çıkaracak işler yapmak istiyor ve bu konuda engel tanımıyorsun. Evinle ilgilenmek istediğin bir gün olurken, temizlik ve yeni dekorasyon fikirlerine ait araştırma ve alışveriş listesi hazırlamaya yoğunlaşabilirsin. Ailevi konulardaki tartışmalar azalacak.

1 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşka dair yeni bir bakış açısı kazanma sırası partnerinizde olabilir. Onun düşünce yapısını değiştirmesi ve yeni bir anlayış kazanması ilişkinizi beklediğiniz ölçüde değiştirecektir. Yakın dostluklarınızdan beklemediğiniz bazı davranışlar hoşunuza gitmeyebilir. İyi niyetinizi suiistimal etmek isteyen kişilere dikkat etmelisiniz.

1 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğlene kadar evle ilgili işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelecek. İlerleyen saatlerde yurtdışından gelen arkadaşınızla görüşebilir veya yabancılarla ortaklaşa yaptığınız işlere yönelebilirsiniz. Bugün yaşadığınız olayın bütününü görmek için beklemede kalmanız gereken zamanlar olabilir.

1 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olmayı tercih etmeyeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Bu sürede partnerinize gösterdiğiniz ilgisizlik dikkat çekebilir geçici bazı problemler baş gösterebilir

1 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunay öncesinde yabancılarla ilgili konular gündeme gelirken uzaklarla temas kurabilir, ziyaret ve görüşmeler yapabilirsiniz. İnanç ve felsefe dünyanızı daha fazla paylaşabilirsiniz. Uzak seyahatler gündeme gelebilir.

1 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük bir ofis sorunuyla karşılaşabilirsiniz. Bu konun evle ve ailenizle bir ilgisi yok. Çözüm hem basit hem de radikal.

1 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın boşlukta seyahat edeceği sabah saatlerinde finansal konularda gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.Yarın gerçekleşecek olan Dolunay ile yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim konularının ön planda olacağı bir döneme giriyorsunuz. Venüs'ün Satürn ile karşıtlığı ikili ilişkilerinizde veortaklıklarınızda yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. İlişkilerinizde güç savaşlarına girmemeye özen gösterin.

1 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

1 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni tanıştığınız insanlara, bir şans vermeyi deneyebilirsiniz. Finansal olarak kötü günlerden geçtiniz, fakat artık rahatlama zamanı. En yakın arkadaşınız ile birlikte kafanızı rahatlatacağınız, güzel bir tatile çıkın. 

1 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün her şey yolunda. Olması gerekenler olmaları gereken zamanda gerçekleşecek. İçinizde göz ardı edemeyeceğiniz bir heyecan var. Altıncı hissiniz sizin en büyük yardımcınız olmaya devam ediyor. Sevgilinizle birlikte bir şeyler yapmalı ve ikinizin de ilgisini çeken konularda konuşmalısınız. İleriye dönük planlar yapmak için çok uygun bir gün. Değerlendirin! İş hayatınızda çeşitli kararlar alırken zorlanabilirsiniz. Sürpriz bir şekilde gelebilecek bir fatura ya da hesapta olmayan bir harcama sizi üzebilir.

1 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 13' 38" R
Ay
Aslan
13° 42' 54" R
Merkür
Koç
28° 35' 06"
Venüs
Boğa
18° 33' 21"
Mars
Koç
10° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 28"
Satürn
Balık
17° 42' 53"
Uranüs
Boğa
23° 10' 16"
Neptün
Balık
29° 18' 07"
Plüton
Kova
02° 04' 18"
Chiron
Koç
21° 25' 56"
Lilith
Başak
24° 55' 08"
True Node
Koç
14° 53' 03"
Son Güncelleme : 14/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>