Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Keyifli Vakit Geçirebilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 90%
Para 10%
Sağlık 10%

Beyninizde şu sıralar fırtınalar kopuyor bu yüzden hiçbir şeye fazla dikkatinizi verememeniz şaşırtıcı değil. Sanki dünya görüşünüz tamamen değişmiş, aşk ve kariyer hayatınıza yeni gözlerle bakıyorsunuz gibi. Yine de geçmişteki parçaları toplayıp onları kurtarmak zorunda hissediyorsunuz. Önümüzdeki gün artık geçmişinizi bırakmanıza yardım edecek.

İnsanlar bugün çalışmalarını biraz hızlandırıyor olabilir, ancak siz biraz yavaş ilerliyor olabilirsiniz. Çalışma planınız üzerinde çalışırken kendinize karşı nazik olmaya çalışın. Bazı kolay görevlerle başlayın. E-postalarınızı yanıtlayın ve dosyalarınızı düzenleyin. Bu karmaşayı temizlerken odaklanabileceksiniz. Kafanız temizlenirken, günün görevlerini halletmeye hazır hale geleceksiniz.

Bugün size oldukça moral bozucu bir telefon gelebilir. Bu, geçici olan projelerinizden biriyle ilgili bir aksilik haberi olabilir fakat yine de size bir hayal kırıklığı yaşatabilir. Sizi raahtsız etmeyen bazı küçük detaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ve bu da çok fazla zamanınızı alabilir. Metanetli olun, hala iyisiniz. Hayal kırıklığının size galip gelmesine izin vermeyin.

Bugünü insanlarla arandaki meseleleri halletmek ve tartışmak konusunda kullanacaksan çok dikkat etmelisin. Bunu yapmak çok istiyorsun ama sorun şu ki insanlar da etkiye savaşarak tepki verme modunda. Parmaklarının ucunda büyük bir cephanelik olduğunu fark edemeyebilirsin bile. Mantık duygular karşısında bu savaşta kazanacak gibi duruyor, o yüzden de hislerini mümkün mertebe kontrol altında tut ve kelimelerini düzgün seç.Sosyal davetler almaya karşı açın olun. Sizi daha iyi tanımak isteyen bir tanıdığınız olabilir. Bu kişiyle ortak bir paydanız olması mümkün. Yoğun bir programınız olsa dahi bu kişiyle buluşmak için biraz zaman yaratın. Onunla uzun bir öğle yemeği yemekten zevk alabilirsiniz. Ya da birlikte akşam yemeğine çıkabilir ve dostane bir sohbet gerçekleştirebilirsiniz. Bu ilişki pozitif bir şey olabilir ve ilerde sağlam bir dostluğa dönüşebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüzde muhteşem bir gün var fakat siz geçtiğimiz günlerde olduğunuzdan daha sade bir halde olmaya meyillisiniz. Bugün düşünceleriniz dışa değil de, kendi içinize yönelik. Sevdiğiniz bir arkadaşınızla sakince vakit geçirin ve en derin parçanızdan gelen hayallerinizi anlatın. Aldığınız sıcak tepki sizi şaşırtacak.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görev ve planlarınızda değişiklikler olabilir. Günün ikinci yarısında bir dağınıklık ve dalgınlık içinde olabilirsiniz. Önemli işleri günün ilk yarısında halletmeli. Akşam saatlerinde ise hassas ve kırılgan olabilirsiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel gelişimine verdiğin önem artıyor. Güncel olarak haber akışını takip ediyorsun. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan sevgilinle geçirdiğin vakit her zamankinden daha keyifli olabilir. Evlilik fikrine ısınmaya başlıyorsun fakat getireceği sorumluluk gözünde büyüyor. Omuz bölgendeki ağrılarına dikkat etmelisin.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizdeki kadınlarla sorunlar yaşayabilirsiniz. Sizlerin davranışlarını onaylamadıklarını açıkça belirtip sizlerden kendilerinin sözlerine uymanızı isteyebilirler. Sert tavır sergilemeden önce kendi hayatınıza saygı duymaları gerektiğini anlatmalısınız.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Geçmişinizden getirdiğiniz olaylara daha uyumlu yaklaşmak isteyebilirsiniz. Güven aradığınız kişilere doğru çekilebilirsiniz. İlişkilerinizde denge arayışında olabileceğiniz bir gündesiniz. Güvenlik konusu gündeme gelebilir. Bu konuyu çözmek için uğraşacağınız durumlar olabilir.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda üstlerinizle anlaşmakta problem çekebilirsiniz, eğer kendi işinizi yapıyorsanız sorunlu müşterilere denk gelebilirsiniz. Nezaketiniz sınanabilir.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda ve bulunduğunuz ortamlarda yapacağınız görüşmelerden istediğiniz sonuçları kolaylıkla elde edebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz bir enerji sözkonusu iken, aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda problemler ile karşılaşabilirsiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenin sizin için ne anlama geldiğini düşünmenin tam zamanı. Bu düşünme seansı önceliklerinizi şekillendirmeye yardımcı olacak.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, 19:10'a kadar Başak burcunda seyahat etmeye devam edecek.Sabah saatlerinde yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkiler ön planda olacaktır. Ancak, Ay 13:58 ile 19:09 arasında boşlukta olacak. Bu saat aralığında iletişimle ilgili problemlerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde ev ve aile konuları önem kazanacaktır. Evinizi düzenlemek için akşam saatlerini değerlendirebilirsiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer partnerinize karşı olan sevginiz azaldıysa, bunu ona açık bir şekilde söylemelisiniz. İş ortamınızı çok seviyorsunuz ve çalışmaktan büyük bir zevk alıyorsunuz. Bugün neşeli ve bir şeyleri kutlama havasında olacaksınız.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin sizden cevap beklediği bir konu var. Ama kafanız bozuk, kırıcı şeyler söylemeyi düşünüyorsunuz. Acele etmeyin, belki fikrinizi değiştirirsiniz. İş hayatının hayal ettiğiniz kalıpların içerisinde olmadığını ve çok büyük bir sabrın da olması gerektiğini anladınız. Ortaklarınızın baskısını kırılganlığa çevirmek yerine, ders alıp yön belirleyin. Kazanan siz olacaksınız. Kazancınızı arttırma girişimleriniz, yakında yüzünüzü güldürecek. Sağlık sorunu olan bir arkadaşınız özellikle sizin desteğinizi bekliyor

11 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 31" R
Ay
Terazi
14° 39' 23"
Merkür
Boğa
05° 14' 19"
Venüs
Boğa
24° 51' 05"
Mars
Koç
14° 33' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 55"
Satürn
Balık
18° 03' 41"
Uranüs
Boğa
23° 28' 05"
Neptün
Balık
29° 25' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 27"
Lilith
Başak
25° 29' 11"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>