Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizde biraz cesaret noksanlığı gözleniyor. Bunu yenmek için aşka hamle yapmanız gerekiyor. Aşkı, bu duyguyu yepyeni tanıyormuşçasına yaşayacak enerjiyle dolusunuz.

Yaşadığınız doyumu, şansınız olarak yorumluyorsunuz. İş yaşamınızda, aynı zamanda inançlarınızı sergileme imtiyazınız var. Ama bu, bazı duygusal tepkiler çekmenize yol açabiliyor

Tamamen saplantılı bir eleştirme arzusundan kaynaklanan yorumları algılayamıyor ve çevrenizden bazı kişilerin sizin parayla ilişkinizi eleştirel bir biçimde dillendirmesine üzülüyorsunuz.

Duygusal dünyanızı hareketlendirmeniz için, sizinle yakınlaşmaya niyetli biri var çevrenizde. Bunu görmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçen günlerde, doğrudan sizinle ilgili haksızca bir benzetmenin hazımsızlığını artık üzerinizden atmanız gerekiyor. Kendinizden bile gizlemeye çalıştığınız genel bir güvensizlik içindesiniz ve arkadaşlarınızın zaaflı yorumlarıyla bu kadar yıkılmanızın altında da bu sorun yatabilir. Bugünlerde kendinize yönelip birtakım yenilenmelere açık olmanızda yarar var.

11 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygularınızı frenlemeniz gereken bir gündesiniz. Abartılı duygu durum değişiklikleri yaşayabilirsiniz. İyimser bakış açınızı kaybedip, kendinizi hep kötüye odaklayabilirsiniz. Geçici bir zaman dilimi, hayallerinizden asla vazgeçmeyin. Eğitim, hukuk, seyahat konuları gündeminizde olabilir. Seyahatlerde özellikle siz araç kullanıyorsanız hızı abartmayınız. Sert açılar var, aşırı hız ve dikkatsizlik istenmeyen sonuçlara sebep olabilir. Güneş-Plüton kavuşumu ilişkinizde ve evliliğinizde etkisini gösterecektir. Partnerinizle güç savaşlarına girmeyin. İki taraf birbirine üstünlük kurmak, dediğini yaptırtmak isteyebilir. Hem siz hem partneriniz aşırı kıskançlık yapabilir. Özellikle her şeyi ince ayrıntısına kadar ajan gibi sorgulamanız bardağı taşırabilir. İlişkide “ben” değil, “biz” demeyi denemelisiniz. Eğer duygularınızda aşırıya kaçmazsanız, ilişkiniz daha da güçlenir. Sevgiliyseniz evlilik yoluna girersiniz. Evliliğiniz bitmek üzereyse tekrardan barışabilirsiniz. Büyük bir tutkuyla ilişkinize devam edersiniz. Ortakaçmışlar varsa ortağınızla da aranızda otorite sorunu yaşayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

11 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Üzerindeki yüklerden arınıyorsun!Kafan rahatlıyor! Ay?ın konumu hukuksal sorunlarda önemli gelişmeler ve kazançlar yaşayacağını işaret ediyor. Uzun zamandır kördüğüm haline gelen davaların çözüme yaklaşırken, kendini şanslı ilan edebilirsin. Bu durum aynı şekilde vergi, kredi, bankalarla ilgili sorunları olan Yengeçleri de etkiliyor. Aynı zamanda eğitim konusunda önemli atılımlar yaşayabilirler. Kalbi kırılmış gönüllere bugün güzel haberler vereyim: Küsmüş ve aynı şeyleri yaşayıp yeni hayallerin peşinden koşan bekâr bir Yengeç burcuysan, ilginç tesadüfler, hayatının akışını değiştirebilir. Ağladığın, kendine dert edindiğin konuların çözüme kavuşması bu sefer sevinç gözyaşları dökmene sebep olacak. Üzerindeki yükleri teker teker bir tarafa atacaksın.

11 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük yaşantınızın gerekliliklerini sıralayarak onları gerçekleştirmek isteyeceğiniz önemli bir gün. Sosyal çevrenizle aranızda yardımlaşma söz konusu olabilir. Çevre ile ilişkilerinize belli bir sınır çekebilirsiniz.

11 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni ufuklara açılmak için isteyebilirsiniz. Yolculuk planları için çevrenizdeki insanları da heveslendirebilirsiniz. İnanç ve felsefelerle ilgili konularda düşüncelerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak isteyeceğiniz zamanlar var. İşlerinizdeki yavaşlama canınızı sıkabilir. Elinizde olmayan nedenlerden kaynaklı olaylar yaşanabilir.

11 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İddialı davranıp yeni girişimlerde bulunacaksınız. Sorumluluğunuz artarken kazancınız da artacak.

11 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda ve bulunduğunuz ortamlarda yapacağınız görüşmelerden istediğiniz sonuçları kolaylıkla elde edebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz bir enerji sözkonusu iken, aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda problemler ile karşılaşabilirsiniz.

11 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu dargörüşlü insanlarla çatışabilirsiniz. Objektif davranmak önemli. Kendinizi anlatma çabanız yüksek. Duygusal yoğunluk kafa karışıklığına yol açabilir. Kişilik çatışmaları yaşayabilirsiniz.

11 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile gücü dönüştürme ve düzen değiştirme gezegeni Plüton bugün birlikte hareket edecekler. İkili ilişkileri mercek altına alan 7. evinizde meydana gelecek. Gerek özel gerekyaşamınızda radikal değişimlere adım atmak üzere ikili ilişkilerinizde önemli gelişmeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Bu enerjiyi kendi adınıza pozitif yönde kullanmanız önemli olacaktır.

11 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var. Onlara fırsat vermeyin.

11 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 23' 30" R
Ay
Koç
08° 03' 23"
Merkür
Koç
19° 43' 57"
Venüs
Boğa
07° 18' 24"
Mars
Koç
03° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 20"
Satürn
Balık
17° 00' 44"
Uranüs
Boğa
22° 38' 28"
Neptün
Balık
29° 03' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 39"
Lilith
Başak
23° 54' 20"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:52

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>