Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı açığa çıkarmama kararlılığınız, daha çözümcü yöntemler edinmenizi engelliyor. Israrcı davranışlarınızla amacınızdan uzaklaşıyorsunuz. Etkilendiğiniz çekiciliğin zamana gereksinimi olabilir.

Harika bulduğunuz düşüncenizi tartışma masasına yatırabilmeniz için çok iyi bir zamanlama yapmanız gerekiyor. Zamanlama hatası sıradan bir proje sunduğunuz inancı doğurabilir.

Sıkıntı çektiğiniz nedenleri, kaçınılmaz ihtiyaçların bedeli olarak tanımlamanız sizi zora sokuyor. Kilitlenmiş bir para meseleniz yakında çözüme kavuşacak. Harcamaları daha da azaltmalısınız.

İş yaşamınızda düşünceleri önemli biri, bir davranışınızın bazı sorumluluklardan sıyrılma çabası olduğunu düşünüyor ve bunu size yakıştıramıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile çevrenizde epeyce bir zamandır süregelen küçük bir sorun, herkesin soruna yanlış bir tutumla yaklaşması sonucu büyük bir dert haline dönüşmeye başlıyor. Bu nedenle sorunu bir süre daha yaşayacaksınız. Yakın çevreniz, son zamanlardaki değişiminizi ilgiyle izliyor. Yaşadığınız coşkuyla ilgili gizli, içe dönük tavrınız, sıkı dostlarınıza hoş gelmiyor.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

09:20-09:45 arası boşlukta ilerleyen Ay, 09:45 itibariyle Kova burcuna giriş yapıyor. Maddi konularınıza odaklanacağınız bir gündesiniz. Borçlarınızla ilgili yapılandırma yapabilirsiniz. Ay'ın gün içerisinde Venüs ve Mars ile olumlu açıları duygusal hayatınızda pozitif bir gün yaşayabileceğinizi gösteriyor. 14:17 itibariyle Venüs, Yay burcuna geçiyor. Sevgiler, Astromeri

7 Ocak 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Öz eleştiri yapıyorsun!Aşk gezegeni Venüs, bugün itibari ile burç değiştiriyor ve ateş burcunda hareket etmeye başlıyor. Söylediklerine alınganlık gösteren isimler seni bugün bir hayli şaşırtabilir. Aile bireyleri arasında evle ilgili yapılması planlananlar tartışma konusu olabilir, bu konuşmalara sen de dâhil olabilirsin, bilgine! Sevgilisi olan Yengeç burçları bugün sevdikleri insanın yeni taraflarını keşfedebilir. Evliliğinde sorunları olan bir Yengeç burcuysan, öz eleştiri yapacak ve hatalarını fark edeceksin. Eğer kafanda yurt dışı planı olan ve uzak yerlere gitmek varsa araştırmalar yapmak için bugünü değerlendirebilirsin. Aklına pek gelmeyecek alternatifler ile karşılaşman mümkün. Gün içinde tahmin etmediğin ufak sorunlara da hazırlıklı olmalısın.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yengeç burcu artık su ısındı ısındı, kaynama noktasına geldi. Bu birikmiş öfke, ya enerjisini kolektife bırakacaktır, ya da bir şekilde intikamını alacaktır. Her Yengeç gibi siz de muhtemelen her şeyin acısını en yakınınızdan çıkaracaksınızdır. Bu denklemde ilişkiniz yanacak gibi gözüküyor. Umarım partneriniz sadece dil yarası alır.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapacağınız görüşmelere özen göstermelisiniz çünkü gün içinde kriz yaratan durumlar olabilir. İşlerinizle ilgili teknik konulara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar, özgürlük isteğinizi artırabilir. Akşamüstü fikirler netleşebilir, duygularınızı daha doğru şekilde ifade edebilirsiniz.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal hayatınızdaki yoğunluk sizihayatınızda oldukça zorlayabilir. Dengeyi bulun ve kendinizi toparlayın

7 Ocak 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, İletişim alanında geçmiş şartlanmalarınızı ve duygularınızı bir tarafa bırakarak, içinde bulunduğunuz anı değerlendirerek olaylara yaklaşmanız gerekmekte. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili iletişim kurabilmek için duygusal değil mantıklı yaklaşımlarda bulunmanızın faydalı olacağı bir gündesiniz.

7 Ocak 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Manevi değerlere yönelme arzunuz artıyor. Spiritüel bilgiye, inanç derinliğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Gün boyu aşırı vericilikten, başkaları için borçlanmaktan kaçının. Duygularınız çok değişken, kafanız karışık.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşünebilme yeteneğiniz yükseliyor. Ancak, ani ve hızlı kararlar alırken önceden aldığınız kararları değiştirebilirsiniz. Zihinsel geriliminizi arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkiye yansıtmaktan kaçının.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

7 Ocak 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 56' 00" R
Ay
Oğlak
18° 24' 14"
Merkür
Koç
16° 42' 45"
Venüs
Boğa
00° 22' 32"
Mars
Balık
29° 20' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 20"
Satürn
Balık
16° 31' 51"
Uranüs
Boğa
22° 19' 06"
Neptün
Balık
28° 53' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 49"
Lilith
Başak
23° 16' 54"
True Node
Koç
15° 22' 12"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>