Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kolay bitirip kolay unuttuğunuz geçmiş deneyimleriniz, insanların size ilişki konularında çok güvenli bakmamasına neden olmuş gibi. Aşk ilişkilerinizdeki bu imajı aceleyle değiştirmelisiniz.

Bugün sıradan gibi görünse de, içinde barındırdığı sürprizleri beklenmedik şekilde ortaya çıkartabilir, hazırlıklı olun. Gündemde olmayan bir toplantının bugün en kazançlı kişisi olabilirsiniz.

Para idaresi konularında eleştiri almadığınız insanların sizin gerçek dostlarınız olmadığını anlamak zorundasınız. Karlı yatırım diye savunduğunuz her harcamanın altında özel zevkleriniz var.

Kolay alevlenen kişiliğiniz bugün size çok şey kaybettirebilir. Çok soğukkanlı karşılamanız gereken, çok yararlı eleştiriler alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedeflerinizi tek, tek ele aldığınızda ulaşılmaz şeyler olmadıklarını göreceksiniz. Onları ya hep, ya hiç mantığıyla karşınıza koymanız, bir hayalci olduğunuz, aslında bir hedefinizin olmadığı düşüncesi uyandırabiliyor. Her akşam yeni, yeni insanlarla tanışmalar, yaşamınızı renklendiriyor. Bu insan çokluğu içinde, köklü ilişkilerinizi bir sınırda tutma kararlılığınız pek anlaşılır değil.

4 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün büyük bir kısmında Ay, Yay burcunda ilerliyor. İşinize yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. Ay'ın Uranüs ile uyumlu açısı işinizde sürpriz bir gelişme yaratabilir. Beklemediğiniz birteklifi olabilir. Ay 20:41 itibariyle boşluğa giriyor. 21:54'te Oğlak burcuna geçiyor. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayınız. Sevgiler, Astromeri

4 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük hayat çok fazla zorlayıcı olmaya başlamış olabilir. Sürekli yeni bir gündem ve mesele ile uğraşmak zorunda kalıyor olabilirsiniz. Bir çok Yengeç burcu sağlık problemleri ile uğraşıyor olabilir. Tüm bu yoğunluğunuza rağmen kafanızın içi kaynıyor. Yeni bir şeyler yapmak istiyorsunuz.

4 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partner ilişkileriniz ile ilgili finansal bir bağlılık içindeyseniz bu durumlar ani bir şekilde yeniden gündeme gelebilir. Kariyerinizle ilgili ciddi bir sorumluluk altına girmeniz gerekebilir.

4 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel yeteneklerinizi rahatça kullanacaksınız. Alım-satım yapmak için uygun bir gün. Yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Maddi gelirlerinizde artış olabilir. Enerjinizin yüksek olduğu, neşeli bir gün geçireceksiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya dikkat edin. İlerleyen saatlerde işlerinize konsantre olmakta zorlanabilirsiniz.

4 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KORKULARINIZ ve güvensizlikleriniz ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara dalıp dalıp gidiceksiniz. Geçmişten gelen sorunlu bazı konular odak noktanız olamamalı.

4 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beklenmedik durumlar meydana gelebilir. Ancak, bütün olayları kendi lehinize çevirebilir, fırsat olarak değerlendirebilirsiniz. Şansınız yükseliyor. Bazı gecikmeler meydana gelmiş olsa bile gelişmeler olumlu olacak.

4 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu duygusal yoğunluk nedeniyle hassasiyetleriniz artabilir. Fazla amaç odaklı, kendini ve etrafı sabote eden insanlarla uğraşmak sizi yorabilir. Çatışmalardan kaçınmak faydalı olur.

4 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim kariyer hayatınızda sizi etkileyen kişilerin ani kararlar almasına neden olur. Siz de bu durmadan etkilenip bir anda kendinizi dünyanın öbür ucundaki bir ülkede bulabilirsiniz. Sağlık konularına dikkat edin. Bağışıklık sisteminizi güçlendiren vitamin takviyesi alın.

4 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

4 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 04' 06" R
Ay
Oğlak
20° 16' 40"
Merkür
Koç
16° 45' 36"
Venüs
Boğa
00° 32' 48"
Mars
Balık
29° 26' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 17"
Satürn
Balık
16° 32' 35"
Uranüs
Boğa
22° 19' 34"
Neptün
Balık
28° 53' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 17"
Lilith
Başak
23° 17' 49"
True Node
Koç
15° 21' 56"
Son Güncelleme : 30/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>