Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Neşeli ve coşkulu zaman geçirmeye devam. Bugün yine sizi görmek isteyebilir. Kalıcı beklentiler için henüz oldukça erken. Önümüzdeki günler ruhunuzu iyice yeşertecek gibi.

İş yaşamınızdaki başarılarınız biraz da doğal özelliklerinizle giderek artıyor. Kontrollü oluşunuz ve yönünüzü seçmedeki gösterdiğiniz hassasiyet, bugünlerde çok fırsatlar yaratabilir.

Tahsilat sorunlarınız var. Kısa vadede çözümler görünmüyor. Yakın geçmişte çok yakın bulduğunuz bir kişi için yaptığınız harcamalar, bugünlerde canınızı sıkıp pişmanlıklar yaratabilir.

Son günlerde fazla kendinize dönük yaşamanız, kırılmalara neden olabilir. Hayatınızın merkezine kendinizi almanıza ihtiyacınız vardı, ama yine de zaman, zaman yakın çevrenizi de görmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızla yaşadığınız sorun, artık yaşamınızdaki eski önemine sahip değil. Bu sizi oldukça rahatlatıyor. Yaşamınızda ümit dolu hayallerden somut gerçekliğe kesin geçişler söz konusu. Son zamanlarda gerçekleşen bütün gelişmeler sizden yana. Siz de bütün bunların değerini biliyorsunuz. Kazandıklarınızı kaybetmemek için olumlu bir çaba içindesiniz.

1 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhabalar, Güne aşkla uyanıyorsunuz. Yeni yılın ilk günü hem şans hem aşk var. Çocuğunuzla ilgili de güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sezgilerinizin de güçlü olduğu bir gündesiniz. Aklınızdan geçirdiğiniz şeyler önünüze çıkabilir. Sabah saatlerinde Ay-Neptün kontağının kesinleşmesiyle gördüğünüz rüyalar da çıkabilir. Kısacası bugün altıncı hissinize güvenin. Gece saatlerinde Ay-Venüs kavuşumu ile hala duygularında çekingen davrananlar varsa bu gece harekete geçmenizi tavsiye ederim. Sabah 05:19 itibariyle Mars Koç burcuna geçiyor. 14 Şubat'a kadar kariyer konularınıza enerjinizi harcayabilirsiniz. Belki yoğun bir dönem olacak ama gelecekte bunun meyvelerini alacaksınız. Yeni birteklifi de alabilirsiniz. İşinizi değiştirmek istiyorsanız başvuru yapabilirsiniz. Çalışmayanlar ise artık gelecekleriyle ilgili harekete geçecek. Uzun zamandır ertelediğiniz planlarınız için artık eyleme geçme vakti.

1 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Ders veren konuşmalar yapıyorsun! Mücadele gezegeni Mars, bugün ateş burcuna geçiş yapıyor. 2019 yılının ilk gününde kaygıların seni yalnız bırakmayabilir. Özellikle evli ve çocukları olan bir Yengeç burcuysan onların sorunları ile bugün ilgilenmek zorunda kalacaksın. Ekonomik olarak uzun zamandır zorlanıyorsan, rahatlayacağın çözümler bulabilirsin. Özellikle uzun zamandır işsizsen, yakınından gelecek teklif seni epey sevindirecek. Akşam saatlerini arkadaşına ayıracaksın. Ancak arkadaşının her konuya memnuniyetsiz yaklaşmasını hoş karşılamayacaksın. Her şeyi sorun haline getiren, her konudan şikâyetçi olan arkadaşına ders veren konuşmalar yapabilirsin. Anne ailenden bir akrabanın davetsiz misafirliği pek de hoşuna gitmeyecek.

1 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili duygularınız yükseliyor. İlişkiler üzerinde artık bir derinlik yakalamak isteyebilir bunu partnerinize hissettirebilirsiniz.

1 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İçsel yolculuğunuz da kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Niyetlerinizin en güçlüsü, güven ihtiyacınız için olacak. İşinizle ilgili konular zihninizi yorabilir. Seçim yapma zorunluluğunda kalabilirsiniz. Ortaklı işlerde sorumluluklarınızın arttığını düşünebilirsiniz. Bankadaki işlerinizi halletmeniz için çok uygun bir gündesiniz.

1 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ev içinde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Dolaplarınızı düzenleyebilir, çekmeceleri yerleştirebilir ve eşyaların yerlerini değiştirebilirsiniz. Evini tamamen değiştirmek isteyenler ise çeşitli arayışlara girebilirler. Çocuklar, kardeşleriniz ve büyükleriniz ile ilgileneceksiniz. İkili ilişkilerinizde sakin kalmalısınız. Farkına vardığınız konularda sabırsız davranabilirsiniz.

1 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yılın son gününde gündeminizde aşk ve tutkular var. Sevdikleriniz ve aşkınız ön plandayken kalbinizin sözünün geçtiği bir gündesiniz. Kişisel zevklere zaman ayırabilirsiniz.

1 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu sezgiler çok aktif olurken, hüzün ve yaratııclık eş zamanlı gelişiyor. Romantik konularda gelişmeler yaşanabilir. Çocuklar, yaratıcılık, talih oyunları konularında gelişmeler olabilir.

1 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

14 Şubat'a kadar Koç burcunda seyahat eden Mars,hayatınızda fırtına gibi esecek. Yeni projeler, tekliflere açık bir dönemdesiniz. Yöneticilerinizle hızlı kararlar alabilir, derhal uygulamaya koyabilirsiniz. Annenizle sert diyaloglara girmekten şiddetle kaçınmalısınız. Bu dönemdeki tartışmalar sabun köpüğü gibi hızlıca söner.

1 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

1 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 18' 59" R
Ay
Başak
09° 43' 14"
Merkür
Boğa
01° 16' 04"
Venüs
Boğa
21° 13' 17"
Mars
Koç
12° 19' 09"
Jüpiter
Boğa
27° 49' 09"
Satürn
Balık
17° 51' 57"
Uranüs
Boğa
23° 17' 49"
Neptün
Balık
29° 21' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
21° 32' 35"
Lilith
Başak
25° 09' 33"
True Node
Koç
14° 53' 17"
Son Güncelleme : 16/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>