Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte geçen hafta sonundan sonra, bugün de birlikte olmak için can atıyorsunuz. Çok sık birlikte olmak ilişkinizi olumsuz etkiler diye düşünmenize rağmen, kendinizi bir türlü tutamıyorsunuz. Ama kaygılanmayın, kalp kalbe karşı.

Bir süredir gergin ilişkiniz olan biriyle aranızda hafif bir yumuşama yaşanabilir. İşlerdeki düzelme işyerindeki gerginlikleri azaltmıyor. İyimser bakışlar bugünlerde yararlı olacak.

Satın alma niyetlerinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Harcamalarınızı eskisine oranla oldukça kısmanız bütçenizi rahatlatacak. Bunun belirtilerini kısa sürede göreceksiniz.

Bir akraba ilişkinizde kafanız son günlerde epeyce karışık görünüyor. İlişkinizi sorgulayıp, teoriler üretmekten vazgeçmelisiniz. İçinizden geldiği gibi yaşamanın olumsuz bir yanı yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her konuda verici olma özelliğiniz yakınınızdaki bazı kişiler tarafından kötüye kullanılıyor. Yakın dostlarınızın bu konudaki uyarılarını dikkate almalısınız. Çevrenizdekilerin isteklerini körükleme huyunuz bugün size bazı şaşkınlıklar yaşatacak. Sabırlı kişiliğiniz, uzun vadeli kimi beklentilerinizin boşuna olmadığı yolunda umutlar yeşertiyor.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yılın son gününe saat 00:06 Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde adım atıyoruz. Aşka yaklaşım tarzımız tamamen tutkuların ışığı altında şekilleniyor. Davranışlarımızla ne kadar kararlı biri olduğumuzu ifade edebiliriz. Saat 22:46 Ay-Güneş görünümü, sevdiklerimize duyduğumuz özlemin ve uzaklarda bulunan yakınlarımızı anmanın işaretçisidir. Elimizde olana sahip çıkarız ve sorumluluklarımızın farkında hareket ederiz. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Aranılan biri oluyorsun! Bir işe başlamışken, başka bir işe atılma çabalarına girebilirsin. Fakat bu yoğun tempo seni sıkacağından ve aynı anda ikiyapmak birden fazla sıkıntı doğurabileceğinden, iki kere düşün derim. Çünkü rahat, sosyal yaşamı önemseyen, arkadaşlığı seven ve toplum içinde aranılan birisin. Bunu en iyi sen biliyorsun. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinle romantik bir akşam yemeği yiyeceksin. Gün içerisinde kendini bir anda hiç aklında olmayan programların içinde bulabilirsin. Arkadaşlarının planlarına dahil olmaktan memnun olsan da çevrendeki insanlara ayak uydurmakta zorlanacağın bir gün geçireceksin. Yeni yıla girecek olmanın heyecanına ortak olmalısın.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı denetlemeye çalışın. Geleceğe yönelik beklentilerinizin olumlu olması için gayret göstermelisiniz. Gerçekçi olmalısınız. Dostlarınızla biraraya geleceksiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgileriniz ve öngörülerinize güvenebileceğiniz bugünde kendinizi çok daha rahat ifade edebilirsiniz. Kafanızı karıştıran olaylarda bütünü daha rahat görebilirsiniz. Çocuklarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Rahatça harcama yapabilirsiniz, dikkatli olmakta fayda var. Bugün sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

OLUMLU enerjiler peşinizde. Bir sonuca bağlanmasını istediğiniz konular var. Tam istediğiniz gibi olmasa da lehinize sonuçlanacak konuşmalar yapacaksınız.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yılın bu son Pazar gününde geçmişle ilgili konuların etkisinde olabilirsiniz. Merhametli ve duygusal bir tutum izleyebilirsiniz. Şefkat duyguları açığa çıkabilir. Geçmişe takılı kalmamalısınız.

31 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatla uyumlu, sevecen, şevkatli ve duyguları yoğun yaşayan Yengeçler için heveslerini giderecekleri yaratıcı bir gün. Ailevi organizasyonlar için verimli bir gün. Sevdiklerinizden destek alacağınız olaylar gelişebilir.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, senenin son günü, çocuk, aşk, yaratıcılık, hobi ve eğlence hayatınıza ışık tutacak. Bu konularla ilgili gelişmelere duygusal bakış açısıyla yaklaşacaksınız. Çocuk yapmak isteyenler yeni yıl için plan yapabilir. Çocuğunuzun eğitim hayatı ya da spor faaliyetlerindeki başarısı sizi mutlu eder.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yılın son günü fark edilme enerjiniz yüksek olmasına rağmen duygusal anlamda çok da iyi hissetmiyorsunuz. Kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz. Başkalarının program yapmasını seviyorsunuz ancak sizi rahatsız eden programlarda zorla bulunmayı sevmiyorsunuz. Aman partnerinizle ilişkinize dikkat edin. Yılın son gününü kavga ederek geçirmeyin.

31 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 56' 30" R
Ay
Başak
05° 06' 27"
Merkür
Boğa
00° 46' 17"
Venüs
Boğa
20° 44' 35"
Mars
Koç
12° 01' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 38"
Satürn
Balık
17° 50' 21"
Uranüs
Boğa
23° 16' 28"
Neptün
Balık
29° 20' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
21° 31' 24"
Lilith
Başak
25° 06' 58"
True Node
Koç
14° 52' 50"
Son Güncelleme : 16/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>