Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyi sil baştan yapmak pekala mümkün olabilir. Gönlünüzü bir süre dinlendirme yoluna gidebilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor. Bu kadar yıpranmışlık içinde huzurlu olamıyorsunuz.

Düzensizlik siziyapamaz hale getirmiş gibi. Yakın bir zamandan beri ilişkilerinizi yeniden düzene sokuyorsunuz. Çünkü buna gerçekten de çok ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz. Bununla ilgili ciddi destekleriniz olacak.

Bugünlerde yeni ödentiler üretmekten vazgeçmelisiniz. Önümüzdeki günler içine para konulu bir yolculuğunuz olabilir. Çok uzun vadede gördüğünüz bir beklenti, bir anda karşınıza çıkabilir.

Artılarınızı, eksilerinizi birlikte ve iyimserliği abartmadan değerlendirmeye çalışmalısınız. Bugünlerde yapacağınız ve önemsediğiniz görüşmede çok objektif olmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu yakınlarda sevindirici bazı duyumlar alabilirsiniz. Aldığınızda heyecanınızı çok belli edeceksiniz. Güne iyi başladınız, ama akşam saatlerinde dikkatli olmanız gerekebilir. Çünkü geçmişte kalmış bir yürek sızısı bu akşam kapınızı çalabilir. İnatçı biri olmadığınızla ilgili, çevrenizde neredeyse seminerler vermek durumunda kalmanız, sizi biraz düşündürmeli.

3 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sağlığınıza önem göstermeniz gereken bir güne başlıyorsunuz. Saat 11:22'deki Ay-Jüpiter kavuşumu ofis ortamında şansınızın açık olduğunu gösteriyor. Öğleden sonra Ay-Neptün ve Merkür-Kiron açılarının etkisini göstermesiyle özellikle bağışıklık sisteminize dikkat etmelisiniz. Sağlığınız negatif etkilenebilir. Duygusal olarak da gergin olabilirsiniz. Kelimelerinizi özenle seçin. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın. Sevgiler, Astromeri

3 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olayları olumsuz açıdan değerlendirmekten vazgeçin. Karamsar duygulardan uzaklaşmanız gerekiyor. Dikkatinizi yönelttiğiniz konu hakkında yakınlarınızın düşüncelerine değer vermelisiniz. Özellikle sevdiğinizin sizi anlamadığını düşünecek ve ona karşı katı ve ters bir tutum içine girebileceksiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınız ve gündelik rutinlerinizle ilgilenmeniz gereken şanslı ve çözüm odaklı bir gün. Sağlığınızla ve beslenme düzeninizle daha yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kazanımlarınız konusuna bugün keyfiniz yerinde. Harcamaları abartmamakta fayda var. İşle ilgili konularda yavaş ve emin adımlarla ilerlemek isteyebilirsiniz. Bu da size içsel güveni getirebilir, işle ilgili yeni kararlar almak için heyecan duyabilirsiniz. Yaratıcılıkla ilgili konularda çalışan kişiler bugün kendini özgür hissedebilir.

3 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeye olumsuz tepki vermeniz hiç doğru değil. Karşı tarafa soru sorma hakkı bile tanımıyorsunuz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

3 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlık vekonularında akışın rahat olduğu bir gündesiniz. Sevdiğiniz işlerle meşgul olacaksınız. Yakın akrabalarla vakit geçirebilir anıları yad edebilirsiniz. Yeni işlere başlamak isteyebilirsiniz, ancak uzun vadeli programlar yapmayın.

3 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Yay burcundaki seyahati bugün rutin işlere odaklanacağınızı gösteriyor. Evcil hayvanınızı kontrole götürüp aşısını yaptırabilir, kendiniz sağlık kontrolünden geçebilirsiniz. Bacak ağrılarınız ve varisler için yeni tedavi yöntemleri deneyebilirsiniz. Siyatik ağrısı için yürüyüş ve yüzmeyi ihmal etmeyin. Gündelik hayatınızı sisteme oturtmak için elinizden gelen tüm çabayı sarf edin. Eğitimlerle ilgili ihtiyaçlarınıza da vakit ayırabilirsiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

3 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 51' 55" R
Ay
Başak
04° 09' 59"
Merkür
Boğa
00° 40' 16"
Venüs
Boğa
20° 38' 44"
Mars
Koç
11° 57' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 42' 31"
Satürn
Balık
17° 50' 01"
Uranüs
Boğa
23° 16' 12"
Neptün
Balık
29° 20' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
21° 31' 10"
Lilith
Başak
25° 06' 26"
True Node
Koç
14° 52' 46"
Son Güncelleme : 16/05/2024 08:56

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>