Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha dışa açık, problemleri paylaşmadan yana, uzlaşmacı bir tavır sergilemenizde yarar olacak. İlişkinizi biraz daha içtenlikle yaşayarak içe kapanmış, küskün görüntünüzden arınabilirsiniz.

Veriminiz,dışındaki sorunlarınızla ilgili olarak düşüyor olabilir. Dağınık zihninizin altında, küçükproblemlerinizin ötesinde çok daha başka sorunlar yatıyor olmalı.

Önümüzdeki günlerde çok ilgileneceğiniz teklifler var. Ekonomik durumunuz, sizin dışınızdaki bir gelişmeyi doğru değerlendirip katılmanız halinde, birdenbire atağa kalkabilir.

Kendinize zaman ayıramadığınız yolundaki yakınmalarınız, o kadar çözümsüz görünmüyor. Koşulları biraz zorlamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüzdeki seçeneklerin karşısında, zorlama tercihler yapacak gibi duruyorsunuz. Bu seçenekleri yeniden gözden geçirmeniz, yeni değerlendirmeler getirebilir. Önümüzdeki günlerde kendi bakış açınızla değerlendirerek, bir olayı olumlayacaksınız. Konudan en haberli kişi siz olduğunuzdan, değişik bakışlar karşısında değerlendirmenizde ısrarcı olacaksınız.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

01:26-11:58 saatleri arasında Ay boşlukta ilerliyor olacak. Bu zaman aralığında yapacağınız işler veya görüşmeler askıda kalabilir. 11:58 itibariyle Yay burcuna geçen Ay, çalışma hayatınızı ön planda tutacağınızı gösteriyor. Ofiste herkes sizden bahsedebilir. Sağlık problemleriniz varsa kendinizi bugün daha zinde hissedebilirsiniz. Tam iyileştiğinizden emin olmadan kendinizi yormayın. Satürn- Güneş kavuşumu evlilik ve ilişki konularınızda bir karar almanızı gerektirebilir. Bir sorun varsa uzlaşarak yolunuza devam edebilirsiniz. Ama dönüşü olmadığını düşünüyorsanız bu kavuşum kesin bir karar almanızda yardımcı olacaktır. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın. Sevgiler, Astromeri

2 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yarım kalan işlerine odaklanıyorsun! Hareketi ve eğlenceyi, hayatının her alanında sevmen bugün bazı girişimlerin için seni çok motive edecek. Yeni bir aya başlarken yarım kalan işlerine odaklanabilirsin. Bugün anaç ve sahiplenici tavırlarınla bulunduğun ortamlarda ön plana çıkabilirsin. Gezegenler paylaşmayı seven tarafını ön plana çıkarıyor. Özellikle aile bireylerinden ihtiyacı olanlara maddi destekte bulunabilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, kısa bir süre önce tanıştığın kişinin aşk itirafı seni epey şaşırtacak. Evliysen, eşinin ekonomik sıkıntıların destek olacaksın. Akşam saatlerine yaptığın bazı planlarda değişiklik yaşanabilir bu yüzden gün içerisinde programını esnek tutmanda fayda var.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinize dair sorunların üstesinden gelebileceğiniz bir gün genelindesiniz. Bazı şeyleri bırakmanın zamanı geldi. Bunun için artık hazırsınız.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğlene kadar işlerinize odaklanmakta bazı problemler yaşayabilirsiniz. Bu sürede eksik bıraktığınız küçük işlerinizle ilgilenmek doğru olabilir. Kişisel hassasiyetlerin ön plana çıktığı bugünde beslenmenize dikkat etmeniz gerekebilir. Yeni birileriyle tanışabileceğiniz bugünü sosyal aktivitelerle geçirmek size de iyi gelecektir.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz insanlarla aranızda her an kopukluklar olabilir. Çevrenize sırlarınızı açmayın.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keyifli ve rahat olacağınız bir gün. Büyük istekler duyabilir, farklı beklentiler içine girebilirsiniz. Ancak, bunları gerçekleştirmek size zor gelecek. Duygularınızı denetim altına almak ve olayların gelişmesini beklemek sıkıntı verici olabilir. Biraz rahat olmaya çalışmalısınız.

2 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde duygusal iniş çıkış yoğunlaşabilir. Öğleden sonra hassasiyetler yerini enerji artışına bırakacaktır. Bir süredir devam eden sağlık sorunları nihayetlenebilir. İyi haberler alabilirsiniz. Günlük işler hızlı ilerlerken destek görebilirsiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Satürn'ün Oğlak burcundaki kavuşumu geçen yıl ikili ilişkilerinizde meydana gelen değişikliklere yeni bir boyut kazandıracak. Kariyerinizde önemli değişiklikler gündeme gelebilir. Partner ilişkilerinde kökten dönüşümlere açıksınız. Ev mekan değişimi fikrine sıcak bakın.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ve birebir ilişkilerde karşınıza çıkan otorite figürü ya da biraz katı kişiler olabilir. Bu durumun özgüveninizi düşürmesine izin vermemelisiniz. Öğle sonrasında kendinizi daha iyi hissedeceğiniz şartlar söz konusu olabilir.

2 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 07' 09" R
Ay
Başak
07° 17' 32"
Merkür
Boğa
01° 00' 20"
Venüs
Boğa
20° 58' 10"
Mars
Koç
12° 09' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 46' 15"
Satürn
Balık
17° 51' 06"
Uranüs
Boğa
23° 17' 07"
Neptün
Balık
29° 20' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
21° 31' 58"
Lilith
Başak
25° 08' 11"
True Node
Koç
14° 53' 02"
Son Güncelleme : 16/05/2024 15:15

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>