Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tam istediğiniz ilişkiyi yaşadığınızı savunuyorsunuz. Ama arada bir karşılaştığınız çözümsüzlükler karşısında aradığınız bazı yanıtlar oluyor. Sevgiliniz sizi biraz yönlendiriyor gibi.

İş hayatınızda başarılısınız. Bir iki problemli ilişkiyi de iyi idare ediyorsunuz. Bugünlerde biraz ferahladınız, ama bu rahatlama umduğunuz kadar uzun sürmeyecek gibi görünüyor.

Sonradan aklınıza gelen borçlarınız ortaya çıkıyor ve sıkıntı yaşıyorsunuz. Bugünlerde para durumlarınız bir miktar karışık. Biraz daha sıkabilirseniz, her şey hallolacak.

Koşullarınızı iyi tanımalısınız. Olumsuz koşullar içinde doğru değerlendirmeler yapabilmeniz güç olabilir. İleriyi göremediğinizi düşünüyorsunuz. Belli ki bu, ileriye baktığınız yerle ilgili.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam alacağınız bir haber, yakın bir tanıdığınıza bir ziyaret yapmanızı gerektirecek. Bu ziyarette gelecekle ilgili sevindirici fikirler alacaksınız. Bugün bazı arayanlarınız olabilir. Onlarla aranızdaki çözümsüzlüğü ileriye ertelediğinizi sanıyor olmanız, size biraz sıkıntı yaşatabilir. Birkaç gününüzü bu çözümsüzlükle uğraşarak geçirecek gibi görünüyorsunuz

9 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Enerjinizi maddi konulara harcamaya devam edeceğiniz bir gündesiniz. Bugün sürpriz bir haberle karşılaşabilirsiniz. Özellikle bu unuttuğunuz ya da umudunuzu kestiğiniz bir para olabilir. Eğer hayatınızda miras ile ilgili bir konu gündemdeyse bugün sizin lehinize gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkiniz veya evliliğinizde baskıcı ve otoriter bir tavır görebilirsiniz. Karşı tarafla güç çatışmaları yaşayabilirsiniz. Ortakaçmış olanlar varsa bu güç çatışması ortağınızla da olabilir. Saat 19:52-22:43 arası Ay boşlukta ilerliyor. Bu zaman aralığında uğraştığınız işlerde sonuç alamayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

9 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yapıcı ve akılcı yaklaşımlarda bulunacaksın!Bugün epey yoğun bir gün geçirebilirsin. Duygusal anlamda çabuk etki altına girebileceğin için karar almak konusunda aceleci davranmamanı öneririm. Hesaba katmadığın bazı durumlardan kaynaklıkonusunda ekstra atılımlar oluşabilir. Köşede duran birikmiş paranı değerlendirmek isteyebilirsin. İş arayışında olan bir Yengeç burcuysan, başvurularından birinden geri dönüş alabilirsin. İlişkin devam ederken, güvende olma arzun artacak. Evliliğinde ise uyum ve anlayışın yarattığı sinerji, huzurlu bir ortama dönüşebilir. Gün içerisinde yakın akrabaların ve komşularınla aranda birtakım anlaşmazlıklar yaşanabilir. Yapıcı ve akılcı yaklaşımlarınla olayları tatlıya bağlayabilirsin.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki kadınlarla olan ilişkilerinizde yaşanan bazı stresli durumlar sizi kararsızlıklara ve belirsizliklere itebilir.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para durumundaki dalgalanmalarla uğraşacağınız bir gündesiniz. Kararsız koşullar sizi yorabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar olabilir. Yaşanan olayları kabullenme içine girebilirsiniz. Kriz yaratacak olan durumlardan olduğunca uzak durmakta fayda var. Sakin kalıp olayları lehinize çevirebilirsiniz.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne keyifli başlayacaksınız ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Yabancılar ile işbirliği yaparak hoş fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

9 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konular, aile içi anlaşmazlıklarda hassasiyetler artabilir. Gün boyu otorite konumunda olan insanlarla çelişkiler yaşayabilirsiniz. Olumlu duyguları korumak veriminizi artırır. lişkiler alanında Güneş Plüto kavuşumu var; sağlıksız davranışları bırakıp, gelişme kaydetmek adına baskı altındasınız.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün de Ay Kova burcundaki seyahatine devam ediyor. Haftayı, cebinizdeki paranın gelir ve giderlerinizi nasıl dengelediğine kontrol ederek yönetmelisiniz. Zorunlu harcamalarınız bu dönmede artabilir. Aşırı çalışmaktan ötürü bu hafta ekstra yorulabilirsiniz. Hiçbir şey sağlığınızdan daha değerli olmamalı. İş potansiyelinizde artış gündeme gelse de aksilikler yaşayabilirsiniz.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

9 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 56' 49" R
Ay
Oğlak
18° 35' 28"
Merkür
Koç
16° 43' 02"
Venüs
Boğa
00° 23' 34"
Mars
Balık
29° 20' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 32"
Satürn
Balık
16° 31' 55"
Uranüs
Boğa
22° 19' 08"
Neptün
Balık
28° 53' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 52"
Lilith
Başak
23° 16' 59"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>